Ma igazi formabontó napot tartott Csillag Zsuzsi

2018.június.7.

Csillag Zsuzsi, a Süel csipkevilágának tervezője és a márka menedzsere komfortzónán kívüli hétre invitált minket, és a Glamour stylistjának a segítségével felforgatta színes ruhatárát. Az ötlet pár hete jött, amikor kedvenc jógaközpontom komfortzónán kívüli hetet tartott. Amellett, hogy furcsa és kíhívást jelentő órákkal tarkították a hetet, három fogadalmat kellett tennünk. Az én trióm alapvetően a pörgős munkámhoz kapcsolódott, így megfogadtam, hogy nem eszem menet közben, reggel nem nyúlok egyből a telefonom után, nem frissítek rá az éjszaka érkező e-mailekre, kizárólag a reggeli kávé vagy tea után nézhetek meg bármit online és este 21:00 után nem dolgozom semmit. Könnyűnek tűnhet...

"Továbbgondolva a dolgot rájöttem, hogy bár rengeteg csodás ruha van a szekrényemben, ezeknek csak töredékét viselem, illetve azokat is mindig ugyanolyan kombinációkban. Hiszen reggel gyorsan akarok elkészülni, így a már jól bevált, általában "tone-on- tone" szetteket preferálom, amelyekkel sosem nyúlhatok mellé. Mivel a ruháim nagy részét én terveztem, nem meglepő, hogy nehezen tudtam máshogy elképzelni őket, mint ahogy eredetileg megálmodtam. Emiatt kis segítséget kértem Wanda személyében, akivel megbeszéltük, hogy csak olyan összeállításokat veszek fel ezen a héten, amelyek ugyan jól állnak, mégsem nyitok feléjük soha. Így jött a rengeteg magas sarkú, az izgalmas kiegészítők tömege és a colour blocking. Nem valószínű, hogy a kihívás után minden pont így fogok öltözni, de arra tökéletes, hogy inspiráljon, új szemszögből mutassa meg nekem a márkámat. Hogy várhatnám el a vásárlóimtól, hogy legyenk szuper kreatívak, ha jómagam mindig ugyanazokhoz a szettekhez nyúlok?"

Íme Zsuzsi mai szettje:

Minden szempontból formabontó napot tartottam. Egyrészt elmentem ebédelni a Fruccolába és ahogy megfogadtam, ülve ettem. Wanda egy bő pulcsit választott nekem, amit másokon imádok, magamon elképzelni sem tudtam eddig. Ráadásul sárgában... a szőke hajamhoz. De szuper jó volt! Farmerhez megint kaptam egy brutál magassarkút, egy színes fejpántot és elloptam egy kutyát ebéd közben. Na jó csak ideiglenesen, de ezt lencsevégre is kaptuk gyorsan.

Poló: Süel
Farmer: Levis
Fejpánt ZARA
Karkötő szett PROMOD
Gyűrű szett BIJOU BRIGITTE
Táska ZARA
Cipő ZARA

Fotó: Gregus Máté
Smink: Deák Veronika
Styling: Huszlicska Wanda

Ez is érdekelhet

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját