Időtálló darabokat választott mára Kinga

2021.június.30.

Madarász Kinga vagyok, vegán életmód és táplálkozási tanácsadó, de az időm nagy részében mégis csodás növényi receptek fejlesztésével foglalkozom, illetve igyekszem megmenteni a bolygót. A fenntarthatóság nemcsak az étrendemben fontos szempont, hanem az élet többi területén - például az öltözködésben is. A ruhatáram egyre nagyobb része használt ruhákból áll, amiket gardróbvásárokon, az interneten vagy turikban vásárolok. Régebben azt gondoltam, hogy a second hand darabok mind kinyúlt, sérült ruhákat takarnak. Azonban óriásit tévedtem, hiszen gyakran címkés, vadonatúj szerzeményeket találok, ráadásul a fast fashion márkák árainak töredékéért. Akár a legfrissebb trendeket szeretném követni, akár klasszikus darabokat keresek, mindig megtalálom, amire vágyom. Ha mégis új ruha vásárlására adom a fejem, akkor pedig mindig keresem az etikus-fenntartható márkákat, tervezőket.

Ezen a héten megmutatom nektek a kedvenc szettjeimet. Kíváncsi vagyok, el tudjátok-e dönteni a képek alapján, mely ruhának adtam második életet.

Íme Kinga szerdai szettje:

Nyáron szeretek néha vizes, feltekert hajjal elindulni, egyrészt hűsít, másrészt pár óra múlva egy dús, puha és hullámos frizurám lesz. Ehhez a ruhához egyébként is összefognám a hajam, mert nagyon tetszik, hogy ilyen izgalmas a háta. A lenvászon a kedvenc nyári anyagom, hiszen annyira jól szellőzik, szinte lehetetlen izzadni benne. Szeretem a gardróbom mélyén lapuló régebbi, de időtálló darabokat újra és újra elővenni, ezzel is távol tartva magamat fast fashion márkák hetente megjelenő kollekcióitól.

Napszemüveg: Rayban (2014)

Overál: Háda

Táska: Háda

Szandál: See by Chloè (2014)

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját