Indítsd a hetet egy egyszerű, de annál sikkesebb szettel!

2022.szeptember.5.

Újabb hét, újabb izgalmas szettek: ezúttal Németh Regina, a MOM WOW márka tervezőjének ruhatárába leshetsz be a Gardróbnaplóban.

A MOM WOW Szőke-Vígh Emese és Németh Regina közös vállalkozása. Mindketten marketing területen dolgoztak korábban. Több mint tízéves szakmai tapasztalat áll mögöttük: Emese hat évig dolgozott Londonban digitális designerként és art directorként, majd haza húzta a szíve Budapestre. Már jó pár éve foglalkozik modern kalligráfiával, ami a márkájuk egyik legfontosabb momentuma, ugyanis minden felirat, ami megjelenik a termékeken és a közösségi média platformjaikon, az ő keze munkáját dicsérik, ahogy természetesen a logójuk is.

Regina szintén a reklámszakmából jön. Vállalati és ügynökségi oldalon is dolgozott marketing szakemberként, és jó néhány éve foglalkozik márkaépítéssel. A COVID első hulláma alatt, anyák napja előtt egy hónappal indította el Emi és Regi a márkát. Az alapötlet januárban fogant, márciusban pedig eldöntötték, járvány és bizonytalanság ide vagy oda, nem várnak semmire, így áprilisban elindították a webshopjukat. Egy nagyon intenzív hónapjuk volt arra, hogy mindent összerakjanak: a zsebünkben több volt az elszántság, mint az induló tőke, de mivel megingathatatlanul hitték és hisznek abban, hogy az üzenetük nem csak nekik segíthet, hanem minden nőnek, ugrottak egy nagyot, és belevágtak.

Kukkants be ezúttal Regina gardróbjába!

Miután elbúcsúztam a gyerekektől az oviban, már szaladok is dolgozni. Egy megbeszélés itt, egy rohanós kávé ott, úgyhogy csak kényelmes ruha jön szóba. Szeretem a színes darabokat, de néha jól esik egy egyszerű, fekete kombináció.

Felső: MOM WOW basic fekete póló. Igazi alapdarab. Imádom a szabását és az anyagát. Egyszerű és szinte mindenhez megy.

Nadrág: Fekete rövidnadrág, RESERVED

Cipő: VANS

Siess, ma még beszerezheted a GLAMOUR szeptemberi számát. A Mami mellékletben még többet megtudhatsz a MomWow márkáról!

Ez is érdekelhet

Dobj el mindent: Demi Moore és Bruce Willis újra együtt!

Dobj el mindent: Demi Moore és Bruce Willis újra együtt!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói