Így viseld a baseball sapkát!

2022.szeptember.7.

Újabb hét, újabb izgalmas szettek: ezúttal Németh Regina, a MOM WOW márka tervezőjének ruhatárába leshetsz be a Gardróbnaplóban.

A MOM WOW Szőke-Vígh Emese és Németh Regina közös vállalkozása. Mindketten marketing területen dolgoztak korábban. Több mint tízéves szakmai tapasztalat áll mögöttük: Emese hat évig dolgozott Londonban digitális designerként és art directorként, majd haza húzta a szíve Budapestre. Már jó pár éve foglalkozik modern kalligráfiával, ami a márkájuk egyik legfontosabb momentuma, ugyanis minden felirat, ami megjelenik a termékeken és a közösségi média platformjaikon, az ő keze munkáját dicsérik, ahogy természetesen a logójuk is.

Regina szintén a reklámszakmából jön. Vállalati és ügynökségi oldalon is dolgozott marketing szakemberként, és jó néhány éve foglalkozik márkaépítéssel. A COVID első hulláma alatt, anyák napja előtt egy hónappal indította el Emi és Regi a márkát. Az alapötlet januárban fogant, márciusban pedig eldöntötték, járvány és bizonytalanság ide vagy oda, nem várnak semmire, így áprilisban elindították a webshopjukat. Egy nagyon intenzív hónapjuk volt arra, hogy mindent összerakjanak: a zsebünkben több volt az elszántság, mint az induló tőke, de mivel megingathatatlanul hitték és hisznek abban, hogy az üzenetük nem csak nekik segíthet, hanem minden nőnek, ugrottak egy nagyot, és belevágtak.

Kukkants be ezúttal Regina gardróbjába!

Nagy bánatomra eddig sosem találtam jó baseball sapkát, mert mindig, mindegyik nagy volt rám. Ezért is szeretem a szatén szalaggal állítható sapimat, ami végre pont úgy áll, ahogy kell. Mindig több szűk farmerem van különböző kékes árnyalatokban, illetve fekete színben, amiket jól ki tudok használni.

Sapka: MOM WOW világoskék baseball sapka

Felső: MOM WOW szürke basic póló

Kabát: Intrend

Nadrág: H&M

Cipő: Converse

Ez is érdekelhet

Billie Eilish új fotója tocsog a vérben - de mi történt?

Billie Eilish új fotója tocsog a vérben - de mi történt?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói