Anyukaként is lehetsz sikkes, mutatjuk hogyan!

Újabb hét, újabb izgalmas szettek: ezúttal Proksa Szandra műsorvezető, családanya és influenszer ruhatárába leshetsz be a Gardróbnaplóban.

Proksa Szandra műsorvezető, családanya és influenszer vagyok. 2005-ben nyertem meg a Miss Universe Hungary szépségversenyt. Évekig modellkedtem, de a tanulás továbbra is nagyon fontos szerepet kapott az életemben. Azt gondolom, igazán akkor szép egy nő, ha tanult és okos, hiszen a szemekben ott sugárzik az intelligencia. Közgazdász vagyok és mérlegképes könyvelő, sok évet dolgoztam kormánytisztviselőként is, 2015-ben munkámért miniszteri elismerésben részesültem. A másik régóta dédelgetett álmom a műsorvezetés volt. Mindig is szerettem szerepelni, de a fotózásoknál többre vágytam. 2017-ben elvégeztem a TV2 Akadémiát, illetve jártam évekig beszédtanárhoz is. Nagyon beleszerettem a szakmába, tudtam, ez az, amivel szívesen foglalkoznék. 2020 februárjában kaptam meg a lehetőséget, az RTL Klub Kölyökkalauz című műsornak lettem a műsorvezetője, két éve pedig a TV2-n az Életmódi magazinműsort vezetem. Az életemben a legfontosabb a családom: a kisfiam, Edvárd 2019-ben született, számomra Ő és a férjem az elsők.

Ez a szettet választotta már Szandra:

Meghosszabbítjuk a hétvégét, a pénteki napot a családommal töltöm, így ezt a laza és kényelmes szettet választottam. Szeretem a vagány és feltűnő darabokat, de fontos a ruhaválasztásnál, hogy komfortos legyen egy családi programhoz. A hároméves kisfiam, Edvárd imádja ezt a ruhát rajtam, sokszor segít nekem az aznapi szettem kiválasztásában. Előfordul, hogy konkrétan a kezembe adja, hogy miben szeretne látni. Edvárd egy igazi segítő férfi, aki rendszeresen bókol is nekem.

Ruha és kabát: Sugarbird

Táska: Sugarbird

Csizma: Zara

Ezeket olvastad már?

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Szenvedély van a levegőben - február 5.

Napi horoszkóp: Szenvedély van a levegőben - február 5.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói