Repülőtéren a kényelem az első a bájos modellnek

2013.október.14.

Ismerjétek meg Gardróbnaplónk eheti vendégét, Garamvölgyi Flórát!

17 évesen fedeztek fel egy közösségi portálon, de akkoriban még nem tudtam magam elképzelni a divatvilágban inkább a tanulást választottam. Később mégis úgy döntöttem, hogy belevágok és a prágai Incoming Talents ügynökséghez szerződtem le. 3 éve dolgozom, jártam már Istanbulban, Jakartában, Kuala Lumpurban, Balin, Milánóban. Most Madridba repülök, ahol új feladatok várnak a munkáim nagyon változatosak, hiszen a fashion fotózások (Dresscode, Shine, Puri magazinok, Primo Passo és Navona márkák arca vagyok jelenleg) mellett számos reklámfilmben (Vodafone, Cross Mobile, Diet Coke…) és TV Spotban (Viasat) is szerepeltem. Szeretem a pörgést, ami ezzel a szakmával jár, megpróbálok minden lehetőséget megragadni, amiből előnyt kovácsolhatok. Ha a modellkedés már nem hoz számomra új kihívásokat, szívesen dolgoznék a filmiparban, hiszen gyermekkorom óta álmom, hogy színésznő legyek.

Nagyon örültem a Glamour felkérésének, hogy osszam meg veletek a gardróbom titkait és néhány mondatban beszámoljak, arról mi is történik velem itt Madridban a castingokon és a munkám során. A stílusomat az eklektikus jelzővel tudnám illetni, hiszen a nőies szetteken át az egészen sportos darabokig minden meg található a ruhatáramban és általában igyekszem a hangulatomnak és az alkalomnak egyszerre megfelelően öltözni. Szeretem a letisztult egyszerű szabásvonalakat, a csillogó kiegészítőket, de a legfontosabb szempont, amikor ruhát vásárolok, a minőség.

Íme Garamvölgyi Flóra mai szettje:

A Liszt Ferenc repülőtérről jelentkezem, innen indul a gépem Madridba. Az utazásaim során inkább a kényelmet helyezem előtérbe, amikor kiválasztom az aznapi szettet. Egy Forever 21 farmert, egy H&M inget, egy bőr Stradivarius csizmát vettem fel ma egy bundával, amit még néhány éve Londonban vásároltam az Uttamban. Madridban még nem lesz rá szükség, hiszen szerencsére még pont elcsípem a jó időt, de a repülőút során jól jön ez meleg darab. Már alig várom, hogy beszámoljak nektek az első munkákról és a castingok izgalmairól!

Ez is érdekelhet

Így szabadulj meg a mitesszerektől biztonságosan és hatékonyan a szakértő szerint

Így szabadulj meg a mitesszerektől biztonságosan és hatékonyan a szakértő szerint

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói