Szabó Kinga pénteki napja sok programmal, de nagyon boldogan telik

2021.február.12.

Szabó Kinga vagyok, táncos, táncoktató, koreográfus, edző, életmód-és táplálkozás tanácsadó, a KingaFitDance Táncstúdió megálmodója, táncoktatója. Jelenleg online táncórákkal, online edzésekkel és életmód-táplálkozás tanácsokkal látom el a vendégeimet, hogy mozgásban, formában maradjunk ebben az időszakban is és egészségesen étkezzünk, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy energiával teli érezzük magunkat és elérjük a kívánt formánkat. Ebben segítek azoknak, akik csatlakoznak hozzám, az ország bármely részéről. Arra törekszem, hogy mozgásra, egészségre ösztönözzem az embereket, hiszen saját tapasztalatból tudom milyen jótékony hatásai vannak! A táncóráim és az edzéseim is kis helyen kivitelezhetőek, eszköz nélküliek így bárki számára elvégezhetőek.

Íme Kinga mai szettje!
A pénteki napom mindig táncosan telik, egy kis napközbeni csendes pihenővel, olvasással. Délelőtt a táncteremben tartok órát a magántanítványaimnak. Ebéd után van egy kis időm olvasni, e-mailekre válaszolni, majd 17.00-tól a tini csoportommal találkozok, 18.00-tól pedig a kezdő csoportommal vetjük bele magunkat a tánc világába online.

Ezeket az időszakokat nagyon szeretem főleg mostanság, ebben az időszakban, ha órákat tarthatok. Nagyon fel tudnak tölteni a tanítványaim, mindig nagyon jó hangulatban telnek az óráim. A tini csoportomnak mindig van mit mesélni és alig várják, hogy találkozzunk és táncoljunk egy jót, a kezdőim is mindig hatalmas odaadással, lelkesedéssel és figyelemmel tartanak velem a táncórákon.

Mindig hosszúk a napjaim, de a péntek estéimet igyekszem már a családommal tölteni, kicsit filmezni, beszélgetni. De ha csak egy légtérben vagyunk már az is nagyon jó! Hálás vagyok nekik, hogy vannak és elviselik az esti hangos zenéimet az online óráim közben!

Remélem Ti is hálásak vagytok a családotoknak, a szeretteiteknek! Vigyázzunk egymásra, magunkra nem csak ebben az időszakban, hanem mindig! Emellett legyünk hálásak azért, amink van!

Ez is érdekelhet

Felújítanám a lakásom, de nincs rá elég pénzem - Milyen kölcsönt vegyek fel?

Felújítanám a lakásom, de nincs rá elég pénzem - Milyen kölcsönt vegyek fel?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói