A dekorációk kapják ma legnagyobb fókuszt - Szakos Andrea lakberendezőnek mindig van egy jó ötlete

2021.április.15.

Ezen a héten Szakos Andrea enteriőrdesigner, a Naturalii Concept Store egyik tulajdonosa, a Marand márka egyik alaptója a Farrow & Ball angol festékmárka magyarországi színszakértője napjaiba tekintünk be. Andrea közel 18 éves belsőépítészeti munkássága során a kortalan enteriőröket részesíti előnyben, a laza elegancia és kifinomult színválasztás szinte már a névjegyévé vált.

Művészi attitűddel válogatja és sok esetben saját maga készíti a lakásdekorációkat, festményeket. Szenvedélyesen kötődik az afrikai, marokkói „tribal” antik tárgyakhoz. Marokkó iránti vonzódása hatására alapította a Marand márkát, amely által egy újabb lakberendezési irányzattal színesíti a hazai palettát. Minimalista stílusában a kényelem kap nagy teret, és az izgalmas kiegészítők.

Nézd meg a csütörtöki szettjét!

Amikor elkészül egy lakás, akkor szeretek egy ideig -amíg lehet és van nálam kulcs - feljárni az adott helyre és magamba szívni a hangulatát. Ez segít abban, hogy a dekorációkat könnyebben válogassam össze. Ma egy ilyen, általam tervezett otthonba megyek, ahol már csak néhány kiegészítő hiányzik ahhoz, hogy teljes legyen.

1618417189338
1618417189338

A mai szettemet kb. 25 évvel ezelőtt vásároltam az akkori kedvenc helyemen, a Jazz Butikban. Nagyon szerettem oda járni, mert mindig jó minőségű ruhákat kaptam. A mai napig megvannak és kifogástalanok a blézereim. Ez a hosszított fazon nagy kedvencem!

Farmer: Kb. 6 éve vettem, már eléggé viseltes, de nagyon szeretem, mert puha.

Cipő: Mohito

Ez is érdekelhet

Szorongsz a szex miatt? Ezek a tippek segíthetnek

Szorongsz a szex miatt? Ezek a tippek segíthetnek

GLAMOUR Horoszkóp

Ma ne dőlj be a külsőségeknek - Napi horoszkóp: július 30.

Ma ne dőlj be a külsőségeknek - Napi horoszkóp: július 30.

Sztárhírek

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát