Szécsi Böbénél a hétvége a kényelemről szól

2020.február.28.

A fiatal budapesti énekes-dalszerző korán került bele a hazai könnyűzenei életbe. Azóta számos hazai produkcióval kollaborált, tavaly májusban pedig szólóprojektjébe is belevágott, amivel BÖBE néven adja ki 13 éves kora óta íródott saját szerzeményeit.

Idén az a megtiszteltetés érte, hogy ő is szerepelhet a Women Of The Year jelöltjei között Az év énekesnője kategóriában, ezen a héten pedig debütáló kislemezét is bemutatja.

Az énekesnő a zene mellett a divat megszállottja is, így minden napra tartogat egy izgalmas összeállítást a Gardróbnapló olvasóinak számára.

Böbe mai szettje:

A hét végére egy kicsit basic-ebb összeállítást hoztam, ami mondhatni magába foglalja a kedvenc téli alapdarabjaimat. Imádom a jó, meleg, kötött garbó pulcsikat, mint amilyen ez a szürkés-fekete darab is, és a hideg ellenére - természetesen harisnyával - szeretek olyan szoknyákat hordani, mint ez a műbőr darab. A szettet a kiegészítők teszik egy picit izgalmassá, egy oversized karika fülbevalót és egy láncos, fekete műbőr hátizsákot vettem fel az összeállításhoz. A mai szereléshez választott Dorko "zokni-cipő" pedig szintén az idei tél egyik favoritja nálam.

Felső: Zara
Szoknya: Stradivarius
Fülbevaló: Claire's
Táska: Primark
Cipő: DorkoEz is érdekelhet

Szülés utáni szex: mikor és hogyan történjen az első?

Szülés utáni szex: mikor és hogyan történjen az első?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói