Szerda a zongora mellett

2015.szeptember.30.

Szekeres Adrien az évezredforduló egyik legnagyobb magyar énekesnője, számos sláger, több kiadott lemez, zenei díj és emlékezetes koncertsorozattal a tarsolyában az egyik legkiegyensúlyozottabb sztár idehaza.

1998-ban férjhez ment Kiss Gábor zeneszerzőhöz, majd 2002 őszén visszavonult a rivaldafényből, hogy életet adjon első gyerekének, egy kislánynak, 2005-ben pedig megszületett második lánya is. Jelenleg is koncertezik, és az Elysian divatház múzsája.

Ezen a héten pedig megmutatja, hogy mit visel.

Íme Adrien mai szettje:

Szeretem a tradíciókat, így a szerda már hosszú évek óta az énekórám napja. A hét közepe mindig arról szól, hogy átnézem a szeretett zongorámnál a kottáimat és felkészülök. Nem mindenki tudja rólam, hogy a komolyzene szerelmese vagyok. Eleinte csak magamnak énekeltem és tanultam meg külömbözö áriákat, aztán eljött a pillanat, amikor úgy döntöttem készen állok közönség előtt is elénekelni kedvenceim. Egy művész kell, hogy megállás nélkül keresse a határait, és teret adjon új dolgoknak. Azóta is tart a szerelem az opera iránt, és ezért is kedvelem az őszi és téli időszakot, mert sok szimfonikus koncert szerepel a programomban.

Felső: Guess
Szoknya: Guess
Cipő: Peter Kaiser

Ez is érdekelhet

„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói