Szonja kedvenc szettje

2016.január.13.

Balogh Szonja olvasónk hatalmas rajongója a Gardróbnapló rovatunknak, minden vágya az volt, hogy egyszer ő is szerepeljen benne, örülünk, hogy most teljesíthettük a kívánságát. Ezen a héten kövessétek a bejegyzéseit oldalunkon.

Húsz éves anglisztika szakos hallgató vagyok az ELTE-n. Mindig is kreatív típus voltam, az évek során az önkifejezésre rengeteg médiumot használtam már: a festészettől a blogírásig gyakorlatilag mindent kipróbáltam. A legújabb szenvedélyem a divat, ugyanis az öltözködés is az önkifejezés egyik módja. A stílusodon keresztül mutatod meg a világnak, hogy ki vagy, s ezért is tartom fontosnak, hogy az a személyiségemet tükrözze az éppen aktuális divat helyett.

Íme Szonja mai szettje:

Imádom ezt a szettet, mert a szőrmekabát, a kalap és a bőrkesztyű együtt régies eleganciát idéznek. A szőrmekabátban az a kedvencem, hogy nagyon meleg, és mivel magas a nyaka, általában sálat sem szükséges hordani hozzá, anélkül is megvéd a hidegtől. A kalapban és a kesztyűben pedig az a legjobb, hogy mivel fekete a színűk, szinte akármelyik másik kabátommal tudom hordani őket. A hétfőn bemutatott kabátomhoz szoktam még leggyakrabban felvenni őket, s általában piros rúzst is kenek fel, hogy még egyedibbé varázsoljam az összeállítást. Kiegészítőket nem érdemes túl "különleges" - jobb szó híján - színekben venni, mert úgy kevés összeállításban tudjuk felhasználni őket, és mit ér egy ruhadarab, ha alig hordja a tulajdonosa?

Kabát: Marks & Spencer
Kalap: Retro

Ez is érdekelhet

Már csak márciusig kell várni a Chanel új táskájára

Már csak márciusig kell várni a Chanel új táskájára

Szépséghírek

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

G-Szex

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács