Women of the Year jelöltünk olyan tökéletes programot ajánl hétvégére, amiről nem érdemes lemaradnod

2019.február.9.

Vátyi Erika enteriőrtervező, a Glamour Women of the Year 2019 jelöltje "Az év lakberendezője" kategóriában. Erika immár 10 éve álmodik belső tereket megbízóinak.

Eredetileg közgazdász, de pályájának első pár évében, saját lakásának berendezése olyannyira magával ragadta, hogy ráeszmélt, nem a bankár szakma az ő igazi hivatása. Átképezte magát, s még be sem fejezte a lakberendező iskolát, már megkapta első megbízását. Újabb, meg újabb munkák követték egymást, és elhivatottságának, töretlen lelkesedésének meglett az eredménye. Erika ma már elismert tervező. Elsődlegesen magánlakásokat, házakat és vállalati tereket tervez, sok esetben menedzseli is kivitelezésüket. Célja a terek stílusos újraértelmezése és a harmónia megteremtése, amellyel hite szerint a belső harmóniánkhoz is közelebb kerülünk.

Erikát arról faggattuk, milyen programot ajánlana nektek a hétvégére.

"Ha kulturális programot kellene ajánlanom, akkor most elsőként a Centrál Színház előadásai jutnak eszembe. Pár hónappal ezelőtt volt szerencsém ott lenni a Büszkeség és balítélet két színészre c. előadás premierjén, ami egyszerűen fergeteges volt. Lenyűgöző színészi munka, ahogy Balsai Mónika és Schmied Zoltán alakítja az Austen regény összes szereplőjét a színpadon. Ráadásul humorból sem volt hiány, szem garantáltan nem marad szárazon."

Ha valaki meg szeretné tekinteni az előadást, jó előre kell gondolkodni, mert gyorsan elkapkodják a jegyeket. Ha valaki lemaradt volna, Erika pléddel beburkolózós, forró csoki szürcsölős könyvolvasást ajánl a téli hétvégére. Két lebilincselő könyv, amely izgalmas és tartalmas időtöltést garantál: A békés harcos útja (Dan Millman) és A szent, a szörfös és a vezető (Robin Sharma). Mindkettő fantasztikus történetbe ágyazva mutatja meg, mik a valódi értékek ebben a világban, és hogy ezeket követve szorgalommal és kitartással eljön a siker is.

Erika mai szettje

Kabát: Orsay
Sál: Tatuum
Nadrág: Retro Jeans
Táska: Desigual
Kesztyű: Magenta
Fotó: Zsolnai Imaging
Ez is érdekelhet

Észreveszel valami furcsát Katalin hercegné új fotóin?

Észreveszel valami furcsát Katalin hercegné új fotóin?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói