Különleges csajos programok, amit imádni fognak a barátnőid

2020.október.14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A barátságok megőrzése rendkívül fontos, hiszen a családunk mellett a barátaink azok, akik mindenben és mindig mellettünk állnak. Gyakran előfordul azonban, hogy a párkapcsolatunk, a munkánk vagy egyéb elfoglaltságaink miatt elhanyagoljuk a számunkra fontos embereket, ami a barátságok megromlásához vezethet. Mindenképpen törekedjünk tehát arra, hogy időt szakítsunk rájuk, ha pedig tehetjük, ezt olyan programokkal oldjuk meg, ami nemcsak az ő, de a saját hétköznapjainkat is feldobja. Összeállításunkban most olyan csajos programokat gyűjtöttünk össze, amelyekkel garantáltan bevágódsz a barátnőidnél.

Különleges csajos programok, amit imádni fognak a barátnőid
Fotó: Rexfeatures

DIY étterem
Bár a mondás úgy tartja, hogy a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út, nincs ez másképp a nőknél sem. Ha a barátnőddel különleges és kreatív gasztro élményre vágytok, akkor a DIY éttermek a legjobb választások lehetnek. Ahogy egy hagyományos étteremben, itt is választhattok magatoknak az étlapról, de innentől kezdve válik igazán izgalmassá a dolog: csak az előkészített alapanyagokat és a konyhai eszközöket kapjátok meg, a kész fogásokat nem. Ezután – persze kis segítséggel – elkészíthetitek magatoknak a kiválasztott ételeket, munkátok gyümölcsét pedig rögtön el is fogyaszthatjátok. A bónusz pedig, hogy a sütés-főzés után még mosogatnotok sem kell!

Sminkoktatás barátnőknek
Vannak, akik született tehetségek a sminkelésben, és olyanok is akadnak, akik a social media segítségével tökéletesítik a tudásukat, de sok nő egyáltalán nem tudja, mi állna jól az arcához, mit és mivel vigyen fel a bőrére. Mivel alapvető igényünk a szép és harmonikus megjelenés, ezért szeretnénk kihozni magunkból a maximumot, de ehhez elengedhetetlen néhány fontos trükk, amit akár együtt, egy csajos program keretében is el tudtok sajátítani: ha páros sminkoktatást választotok, személyre szabott tanácsokat kaphattok, később pedig együtt gyakorolhatjátok az új technikákat.

Kényeztető arckezelés
Egy kis kényeztetésre néha mindenkinek szüksége van, ezért egy fárasztó nap utáni pihentető szépítőkúrával nem nyúlhattok mellé. Az október 15-én nyíló PANDHY'S beautique a szépségápolás szinte minden területén egyedülálló szolgáltatásokat kínál, de ha az arcbőrötök frissítésért kiált, az Elementary kezelést kifejezetten nektek találták ki: a különlegesen formulált aktív hatóanyagokban gazdag kúra során először felmérik bőrötök aktuális állapotát, majd azt szem előtt tartva, kifejezetten a ti igényeiteket szerint folytatódik a kezelés. Az eljárás során nemcsak a bőrtípusotoknak megfelelő pakolást kaptok, de arc-, nyak- és dekoltázs masszázzsal is szebbé teszik napotokat. Az már csak hab a tortán, hogy a kezelést ásványi alapú sminkkel zárják, amelytől nemcsak csinosabbnak érezhetitek magatokat, de megfelelő fényvédelmet is nyújt.

Éjszakai hajós városnézés
Most biztosan arra gondolsz, hogy ez csak pároknak való romantikus program lehet, de meglepődnél, milyen jó barátnős este kerekedhet ki egy városnézős hajóútból. Nemcsak a várost nézhetitek meg egy új oldaláról, de közben finomat vacsizhattok és borozhattok is, sőt, ha úgy hozza az este, a táncparkett is a tiétek. A kivilágított város fényeiben ráadásul gyönyörű fotókat készíthettek, ami rögtön mehet is a közös albumba – hidd el, imádjátok majd visszanézni.

Koktélkészítő workshopok
Ha ti is előszeretettel rendelitek meg barátnős estéken a színes és frissítő koktélokat, de már sokszor elgondolkodtatok rajta, hogy milyen szuper lenne saját magatoknak is elkészíteni őket, akkor a koktél workshopokkal nem nyúlhattok mellé. Természetesen nem a több hónapos mixer tanfolyamokra kell gondolni – bár, ha van idő, energia és keret, akkor mindenképpen érdemes belevágni –, hanem a pár órás koktélkészítő gyorstalpalókra, például egy gin tonic estére. A laza hangulatú workshopokat komoly szakmai hátterű oktatók tartják, akik a legjobb tudásukat adják át a résztvevőknek. Ezután már bárba sem kell mennetek, otthon is profi koktélokat készíthettek a pizsama partikon.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 rosacea elleni krém, ami tényleg működik a szakértő szerint

7 rosacea elleni krém, ami tényleg működik a szakértő szerint

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője