A legjobb ajándékok férfiaknak, amiket kedvezményesen megvásárolhatsz a GLAMOUR Beauty & Christmas Weekenden!

Szeretnéd meglepni a párod, de már szinte az összes ajándékfajtát elsütötted, aminek tudod, hogy biztosan örülne? Mivel a férfiak számára is egyre fontosabb az ápolt külső és a szép bőr, jó ötlet lehet egy szépségápolási férfi ajándék a fa alatt.

A legjobb ajándékok férfiaknak, amiket kedvezményesen megvásárolhatsz a GLAMOUR Beauty & Christmas Weekenden!
Fotó: IMaxTree

Ha azon töröd a fejed, hogy idén mégis mivel ajándékozd meg a párod, de a csúnya pulcsi, a köntös és a pénztárca már nem opció, segítünk! Biztos neked is szögezték már férfiak a kérdést, hogy hogyan kell arcot tisztítani, vagy éppen milyen hidratáló krémet használjanak, ha szárazabb a bőrük: ez azért van, mert a férfiak egyre nagyobb figyelmet fordítanak a külsejükre, érdekli őket, hogy hogyan őrizhetik meg bőrük egészségét. Szerencsére sok szépségápolási márka időben reflektált erre az igényre, és egymás után jelentetik meg speciálisan férfiak számára készült csodaszereiket. Neked pedig mi is lenne a legmegfelelőbb pillanat, mint a GLAMOUR Beauty & Christmas Weekend, hogy remek áron szerezd be párod szépségápolási ajándékát? Hidd el, minden férfi ajándék szett örömet okoz!

Vigyázz, kész, indul a téli Shoppingünnep!

December 8-tól 12-ig több, mint 65 kedvezményes kupon vár rád a 20-80% kedvezményekkel a GLAMOUR Beauty & Christmas Weekenden, amiket a GLAMOUR magazin decemberi számához járó mellékletben, vagy a GLAMOUR Univerzum applikációban találsz. A szépségápolási márkák mellett találsz könyvekre, lakás textíliákra, babaholmikra, GLAMOUR előfizetésre vonatkozó árengedményeket. Amennyiben inkább élményt ajándékoznál, válogathatsz wellness hétvégére szóló ajánlatok közül, de például különféle kezelésekre is jóval kedvezőbb áron csaphatsz le. Figyeld a Glamour.hu oldalát az elkövetkező időszakban, ahol folyamatosan osztunk meg információkat a GLAMOUR Beauty & Christmas Weekend kapcsán! Ha még nem szerezted be az ajándékokat szeretteidnek, ne aggódj, készülj velünk a karácsonyra!

A GLAMOUR Univerzum applikációban hozzáférhetsz a magazinhoz és a kuponokhoz is, valamint extra tartalmakkal, videókkal és exkluzív olvasnivalókkal is készülünk neked! Az applikációt itt tudod letölteni az App Store-ból, itt pedig a Google Play áruházon keresztül. Abban is segítünk, hogyan válthatod be kuponjaidat a GLAMOUR Univerzum applikációban:

Íme, 8 ajándékötlet, aminek minden férfi örülne, ráadásul most kedvezményes áron beszerezheted őket a GLAMOUR Beauty & Christmas Weekenden:

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói