2020 semmiképpen sem lesz könnyű a Mérlegek számára - Nagy éves horoszkóp

2020.január.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

2020 semmiképpen sem lesz könnyű a Mérlegek számára. Nehezen tűröd családod szigorát, és minden elképzelhető óvintézkedést megteszel érzelmi és anyagi egyensúlyod megőrzése érdekében. A párod ellentmondásos érzéseket vált ki belőled, de talán inkább kedvelitek egymást, mint amennyire szerelmesek volnátok.

Partnered erőszakos viselkedését júliustól 2021 januárjáig megértheted, ám egyetértened nem kell vele. Még sohasem találkoztál ilyen makacsul rámenős emberrel, aki nem fogja feladni, amíg el nem éri a célját. Éppúgy, ahogy a családod, ő is irányítani akarja az életedet. Pedig pontosan ez elől akarsz megszökni. Ne kerülj olyan helyzetbe, amikor kettesben maradsz olyasvalakivel, akiben nem bízol meg tökéletesen! Ide tartozik például, hogy nem engeded be a lakásodba, és egy bulin nem mentek kettesben egy hálószobába. Vannak az életedben férfiak, jó néhányan, de abban biztos lehetsz, hogy ha az év végén megtalálod az igazit, soha többé nem fogsz másra nézni.

A Szűzek erre számíthatnak 2020-ban - Nagy horoszkóp

A Szűzek erre számíthatnak 2020-ban - Nagy horoszkóp

Kicsit nehezebb veled, időnként morózus vagy, úgy érzed, jobban kell alkalmazkodnod a családodhoz. Éjt nappallá téve dolgozol a családi cégnél, pedig nem kellene minden kellemetlen kötelezettséget magadra vállalnod. Ingatlanügyben észnél kell lenned: különben is, olyan drága a lakásod fenntartása, hogy örülsz, ha megszabadulsz tőle. Bár a tökéletes modor és a diplomácia a legfontosabb erényeid, a párod és egyik gátlástalan rokonod az év második felében mégis kihúzza nálad a gyufát, de te is fogd vissza kitörni készülő indulataidat. Mivel uralkodó planétád, a Vénusz áprilistól augusztus 7-éig a könnyed és intellektuális Ikrekben jár, júniusban viszont hátramenetben tolat, ha szerencsés vagy, és külföldi kiruccanás vagy nyaralás alkalmával hívnak meg egy buliba, észszerű óvatosan viselkedni. Először is, nem számít, mennyire vágysz egy kis kalandra, el kell döntened, belemész-e vagy sem. Mindig jó ötlet, ha egyik barátnőddel vagy külföldi megrendelőddel együtt járkálsz – nem csak biztonsági okokból, hanem mert jó, ha van egy ismerős a sok ismeretlen között.

Alaposan nézz körül, mielőtt a bankautomatát használnád, és bizonyosodj meg arról is, nincs a közelben valaki, aki túlzott érdeklődést mutat a pénzed iránt. Vigyázz otthonod vagy nyaralód biztonságára, ne bocsátkozz lakásfelújításba tavaszig!

Erre kell felkészülnie az Oroszlánnak idén - 2020-as nagy horoszkóp

Erre kell felkészülnie az Oroszlánnak idén - 2020-as nagy horoszkóp

Nyár elején megvan benned az a nyers tehetség, amit már csak meg kell csiszolni egy kicsit, és akkor az év végén őrületes művész vagy vállalkozó lehetsz. Az év végén, talán éppen az évbúcsúztatón szabad vagy és gondtalan, nyitott az új élményekre és ötletekre. Új ismerősöd különc életmódja, szabadgondolkodó énje jobban vonz, mint az otthonodat és a családodat körülvevő hibátlan és előkelő rend. De ne add ki magad, amíg karácsonykor vagy az óévbúcsúztatón nem bizonyosodsz meg róla, hogy ő is szeret. Ragaszkodj a jegygyűrűhöz, nemcsak a büszkeséged, hanem születendő gyerekeitek miatt is!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője