2021 egy fontos év lesz a karrier szempontjából: Íme a Bika éves horoszkópja

2021.január.5.

Ha az elmúlt időszakban befejezted a tanulmányaidat, talán még nem érzed elég elkötelezettnek és érettnek magad, hogy elviseld a munkáddal és az üzlettel járó kötöttségeket. Néha úgy érzed, hogy sikeresnek ígérkező pályafutásod olyan sorscsapás, ami elől muszáj elmenekülnöd. Ám a horoszkópod karrierszektorában lévő Jupiter és Szaturnusz arra kényszeríthet 2021-ben, hogy hagyd hátra megszokott módszereidet és engedj utat a változásnak. Nem szabad, hogy a változástól való félelmed megakadályozza, hogy megtedd azt a lépést, amiről úgy gondolod, feltétlenül meg kell tenned.

Igazán sajnálatos lenne, ha nem ismernéd meg a modern technika és a tudományos jövőorientált gondolkodás vívmányait! Az új évben a szabadság, az önállósodás és a változás fontos szerepet játszik hivatásod területén. Ha a céged fejlődése megtorpan, lehet, hogy vállalkozó akarsz lenni. Egyesek viszont azért kezdenek vállalkozásba, mert nem találnak maguknak megfelelő munkahelyet.

2021 egy fontos év lesz a karrier szempontjából: Íme a Bika éves horoszkópja
Fotó: Shutterstock

A Jupiter és a Szaturnusz négyszöge a Bika-Uránusszal túlzásokra késztet, de szükséged van arra, hogy olykor zsarnoki és irányító módon érvényesítsd érdekeidet. A ranglétrán való feljebb jutás, üzleti és műszaki ismereteid bővítése érdekében azonban ki kell lépned a komfortzónádból. A kemény munka viszont mindig megtérül. Küzdj kitartóan becsvágyad kielégítéséért, még akkor is, ha időnként akadályokat kell átugranod. 2021-ben a hagyományos módszereid és konzervatív javaslataid gyakran ütköznek a progresszív ötletekkel. Ha azt hiszed, hogy főnököd, aki elkötelezett híve az egyenjogúságnak és a forradalmi eszméknek, és akit oly kevéssé érdekel az anyagi javak felhalmozása, könnyű préda, ha arra terelődik a szó, hogy kipengessen egy kis extra béremelést elkötelezett alkalmazottjának, nagyot tévedsz. Azzal érvel, hogy ha megadná neked a kért fizetésemelést, az csökkentené a cég nyereségét. Ezen kívül késleltetné a főnök legújabb üzleti vállalkozását.

Valószínűleg különböző szakmai feladatokkal fogsz megküzdeni, s emiatt az érzelmi kérdések gyakran háttérbe szorulnak. Az viszont tény, hogy kár lenne kihasználatlanul hagynod a lehetőségeket, melyeket céged tavasszal anyagi téren kínálhat neked. Ám ha elakadt a szekér, talán úgy döntesz, hogy érdekkapcsolatot fogsz kötni egyik feletteseddel vagy üzleti partnereddel, aki eléggé tapasztalt ahhoz, hogy elfogadjon egy luxusnőt, aki azonban láthatóan csak játszadozik veled. De te sem űzhetsz tiltott viszonyt házasságod vagy már meglévő kapcsolatod védőpajzsa alatt.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban