2021 egy igazán szenvedélyes év lesz a Rák számára: éves horoszkóp

2021.január.7.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az, hogy a pároddal szalmazsákban tartsátok a pénzt, ismeretlen fogalmom számotokra, ám ha fizetéstől fizetésig éltek, és alig van némi megtakarított pénzetek, kiadásaitokat azokra a tételekre kell korlátoznotok, amelyekért feltétlen szükséges pénzt kiadnotok.

Ha a céged csak veszteséget termel, hitvesed vagy egyik barátod kideríti, mi lehet ennek az oka. Egyik rokonod vagy szeretőd a pénzügyeid és vállalkozásod alakulására gyakorol szerencsés hatást, de előfordulhat, hogy a közös vállalkozás házastársaddal plusz költségeket jelent számodra: irodabérlet, telefon- és internet-számla. Lehet, hogy el kell adnotok közös cégeteket, mert ha nem termel nyereséget, akkor ti mentek tönkre.

2020-ban a csillagok sok Rák-hölgynek bekötötték a fejét, mások viszont szakítottak domináns és munkamániás párjukkal. 2021-ben a Neptunusz és a Plútó gyenge harmonikus fényszöge arra késztet, hogy észrevedd kapcsolatod előnyös oldalát, és gondosan elemezd ki partnered tulajdonságait. Az Uránusz viszont gyakran emlékeztet arra, hogy meg kell őrizned személyes szabadságodat és saját bankszámládat, nem kerülhetsz anyagi vagy szexuális függőségbe a párodtól. Még keresed Őt? Az életben fontosabb dolgok is vannak a pénznél és annál, hogy férjhez menj egy gazdag pasihoz. Ha nem tudnád, hogy ügyeletes szexpartnered tiszteletreméltó üzletember, még meggyanúsítanád, hogy csak egy kis kalandra vágyik. De te nem vagy az a típus, akivel kalandba lehet bocsátkozni. Általában konzervatív barátokat és partnereket szoktál választani magadnak, de tégy kivételt azzal az ügyfeleddel vagy üzlettársaddal, akivel az év elején ismerkedsz meg. Kicsit más, kicsit őrültebb, mint amit megszoktál, de jót fog tenni a változás, és ő is hamar beilleszkedik a baráti körödbe. De ígérd meg magadnak, hogy nem fogod egy szexvirtuóz nőcsábász miatt elveszíteni a fejed!

Már elkeltél? Hitvesed olyan kevéssé bízik benned, hogy azt hiszi, elég meglátnod kollégád, szeretőd vagy üzleti partnered gazdagságát és máris ejted őt. Idén első látásra szerelem, árulás és némi hűtlenség is adódhat. Mivel számodra fontos az anyagi biztonság, a körülmények belekényszeríthetnek egy érdekházasságba. Ha viszont a horoszkópod a 8-as házában lévő Szaturnusz leblokkolja a szexet, irány a szexshop, ahol beszerezhetsz különböző izgalmas játékszereket. 2021-ben még az is megeshet, hogy barátból, üzlettársból lesz szerető. Az Uránusz és a Neptunusz ösztönözni fogja kreativitásodat és fantáziádat: becsüld meg őket! Kísérletező kedved feléled: szerepjátékok, Kámaszútra-pozíciók – mindent kipróbálsz az ágyban.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Lehet, hogy te magad is elköveted ezt a hibát álláskeresés közben, és nem is tudsz róla

Lehet, hogy te magad is elköveted ezt a hibát álláskeresés közben, és nem is tudsz róla

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője