2021 egy igazán szenvedélyes év lesz a Rák számára: éves horoszkóp

2021.január.7.

Az, hogy a pároddal szalmazsákban tartsátok a pénzt, ismeretlen fogalmom számotokra, ám ha fizetéstől fizetésig éltek, és alig van némi megtakarított pénzetek, kiadásaitokat azokra a tételekre kell korlátoznotok, amelyekért feltétlen szükséges pénzt kiadnotok.

Ha a céged csak veszteséget termel, hitvesed vagy egyik barátod kideríti, mi lehet ennek az oka. Egyik rokonod vagy szeretőd a pénzügyeid és vállalkozásod alakulására gyakorol szerencsés hatást, de előfordulhat, hogy a közös vállalkozás házastársaddal plusz költségeket jelent számodra: irodabérlet, telefon- és internet-számla. Lehet, hogy el kell adnotok közös cégeteket, mert ha nem termel nyereséget, akkor ti mentek tönkre.

2020-ban a csillagok sok Rák-hölgynek bekötötték a fejét, mások viszont szakítottak domináns és munkamániás párjukkal. 2021-ben a Neptunusz és a Plútó gyenge harmonikus fényszöge arra késztet, hogy észrevedd kapcsolatod előnyös oldalát, és gondosan elemezd ki partnered tulajdonságait. Az Uránusz viszont gyakran emlékeztet arra, hogy meg kell őrizned személyes szabadságodat és saját bankszámládat, nem kerülhetsz anyagi vagy szexuális függőségbe a párodtól. Még keresed Őt? Az életben fontosabb dolgok is vannak a pénznél és annál, hogy férjhez menj egy gazdag pasihoz. Ha nem tudnád, hogy ügyeletes szexpartnered tiszteletreméltó üzletember, még meggyanúsítanád, hogy csak egy kis kalandra vágyik. De te nem vagy az a típus, akivel kalandba lehet bocsátkozni. Általában konzervatív barátokat és partnereket szoktál választani magadnak, de tégy kivételt azzal az ügyfeleddel vagy üzlettársaddal, akivel az év elején ismerkedsz meg. Kicsit más, kicsit őrültebb, mint amit megszoktál, de jót fog tenni a változás, és ő is hamar beilleszkedik a baráti körödbe. De ígérd meg magadnak, hogy nem fogod egy szexvirtuóz nőcsábász miatt elveszíteni a fejed!

Már elkeltél? Hitvesed olyan kevéssé bízik benned, hogy azt hiszi, elég meglátnod kollégád, szeretőd vagy üzleti partnered gazdagságát és máris ejted őt. Idén első látásra szerelem, árulás és némi hűtlenség is adódhat. Mivel számodra fontos az anyagi biztonság, a körülmények belekényszeríthetnek egy érdekházasságba. Ha viszont a horoszkópod a 8-as házában lévő Szaturnusz leblokkolja a szexet, irány a szexshop, ahol beszerezhetsz különböző izgalmas játékszereket. 2021-ben még az is megeshet, hogy barátból, üzlettársból lesz szerető. Az Uránusz és a Neptunusz ösztönözni fogja kreativitásodat és fantáziádat: becsüld meg őket! Kísérletező kedved feléled: szerepjátékok, Kámaszútra-pozíciók – mindent kipróbálsz az ágyban.

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói