Ez lesz a te színed 2021-ben a horoszkópod szerint

2021.március.26.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Gondolkoztál már azon, vajon melyik színt ajánlja neked a horoszkópod? Ha eddig még nem is, 2021 lehet a tökéletes év arra, hogy megtudj néhány dolgot a csillagjegyedről.

Ez lesz a te színed 2021-ben a horoszkópod szerint
Fotó: Getty Images

Narayana Montúfar, asztrológus és vizuális művész most elmondja, hogy melyek a hozzánk leginkább illő színek a horoszkópunk alapján. Mindegyik színajánlás a bolygók energiája alapján történik.

„A Kos számára 2021 az elfogadásról fog szólni. A lila, a szellemiség színe rendelkezik a legtöbb rezgéssel. Szóval, ha minél több ruhadarabot beszerzel ebből a színből, az segíthet megtalálni a magasabb énedet és a beteljesülést is” - magyarázza Montafúr.

„Ez az év a Bikáknak a környezetvédelmi aktivizmusról és társadalmi változásokról szól, így a zöld az a szín, ami megtestesíti a nagyravágyó gondolataikat. A zöld a természet és a nyugalom színe, így segít majd megküzdeni az év során kialakuló problémákkal is.”

„2021 az egyik legfontosabb év az Ikrek számára, mivel sokuk idén olyan változásokkal találják majd szembe magukat, amik segíthetnek az álmaik megvalósításában. A levendula szín kitisztítja az aurájukat és segít elnémítani a körülöttük lévő zajokat.”

„Átalakulás. Ez a szó fogja jellemezni a Rák évét, ugyanis hatalmas leckét fog kapni a személyisége és a belső ereje megtalálásával kapcsolatban. Éppen ezért a gazdag és kifinomult bordó lesz a szín, ami segít elérni számukra a kitartást és az erőt.”

„Ez az év próbára fogja tenni az Oroszlánok rugalmasságát és alkalmazkodóképességét, miközben a belső harcosukat is irányítaniuk kell. Mint a magabiztosság és az erő színe, a piros segíteni fog az Oroszlánoknak, hogy ezeket a kihívásokat egy energikus lendületté alakítsák át.”

„A Szüzek idén a tavaly kialakított alapokra fognak építkezni. A föld színei, mint például a barna, segíteni fog a Szűznek kapcsolódni ezekkel az elemekkel és ezáltal összehangolódni a struktúrával, a figyelemmel és a kemény munkával.”

„A Mérlegek éve a vidámságról és a játékosságról fog szólni, épp ezért az ő színük a sárga, ami a kreativitás színe is. A Mérlegek elég sok mindenen mentek keresztül tavaly, így ez a szín segít majd nekik manifesztálni még több boldogságot idén.”

„A Skorpió idei témája a meglepetés – valami, amit ez a csillagjegy nagyon nem szeret. Az élénk kék lesz az a szín, ami segít majd felkészíteni a legerőteljesebb jegyet 2021-re. Több cselekvést és izgalmat tartogat ez a szín a Skorpiók számára.”

„A Nyilas idei utazásának fő célja az lesz, hogy el tudja-e engedni a tavalyi év nehézségeit annak érdekében, hogy legyen hely mindannak, amit 2021 hoz neki. A sötét színek és a gazdag anyagok – például sötét kék és zöld – segítenek levedleni régi énjüket, hogy egy új ciklust tudjanak elkezdeni.”

„A Bak évét ez a két kifejezés írja le tökéletesen: pénz és a manifesztáció ereje. A sötét zöld segít majd a Bakoknak elérni a bőséget, nem csak a pénz terén, de életük más részein is.”

„A Vízöntők lesznek az idei év trend-teremtői! A vidámság és az innovatív gondolatok összekapcsolva az arannyal, ami az előkelőség és a hírnév színe, azt az érzést fogják kelteni a Vízöntőkben, mintha ők lennének 2021 főszereplői! Itt az ideje büszkélkedni a meglévő dolgaikkal, miközben pár csillogó darabot is beszereznek!”

„A Halak számára 2021 a romantikáról és a varázslatos hangulatról szól, épp ezért lesz számukra a rózsaszín a tökéletes választás. A rózsaszínt általában a belső békével és a harmóniával szokták párosítani."

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője