Romantikus, sikerekkel tarkított hónap áll előttünk - Ezt ígéri a nagy februári horoszkóp

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mit tartogatnak neked a csillagok februárra?

Romantikus, sikerekkel tarkított hónap áll előttünk - Ezt ígéri a nagy februári horoszkóp
Fotó: Aniko Aliyeva

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

A HÓNAPOD Az önmegtartóztatás a hónap első felében felőrölheti az idegeidet, és jobb, ha elhalasztasz egy kínosnak ígérkező tárgyalást. Mikor vettél utoljára fontolóra egy szerelmi kapcsolatot? 4-e táján viszont úgy látszik, mintha örömmel fogadnád egyik sikeres barátod közeledését. Házasságodban viszont mindkettőtöknek lénye legjavát kell nyújtania. Ám ha csak gürizel egész nap, és úgy tűnik, magánéletre sincs időd, unalmas, sótlan nő lesz belőled. Ha szívesen bonyolódsz titkos ügyekbe, szakíts ezzel a szokásoddal, mert az elhagyott kedves kínos perceket szerezhet neked. 11-e táján ne írj alá olyasmit, amelyre hivatkozva szimatolhatnak utánad, de a munkahelyeden is minden egyes szavadat patikamérlegre kell tenned, mielőtt kimondod.

AZ ÉVED A hamis illúziók és az anyagi melléfogások ugyan benne lesznek az éves programban, a lírai szárnyalás után a földet érés tavaszig és az év utolsó hónapjaiban könnyen lehet fájdalmas. Maradj realista a pénzügyekkel kapcsolatban, különben kicsúszhat a lábad alól a talaj. Fogalmazd meg önmagadnak világosan, mit akarsz és mit nem, aztán érvényesítsd ezeket az igényeidet a magánéletedben és üzleti kapcsolataiban. A tavasz jöttével, amikor a Jupiter megérkezik, anyagi, tanulmányi, utazási és jogi ügyeid kezdenek elrendeződni. Az év második felében azok, akik túlzott őszinteségükkel, hevességükkel gyakran keverednek bajba, átalakulnak, és az őket körülvevő emberekkel és a pasikkal is, mint elbűvölt marionett bábukkal bánnak.

Halak (02. 20-03. 20.)

Örülhettek, kedves óceánok Halai, az ünnepség elkezdődött, most teljes érzelmi mámorban úszkálhattok. Bár ez néha csak egy illúzió, ám annyira romantikus, annyira csodálatos… Akiknek sikerül visszatérniük a földre zsákmányukkal, stabilizálhatják kapcsolatukat és hivatásbeli sikereket érnek el. A Bak jegyében lévő bolygók és a Bika-Uránusz növelik tisztánlátásodat. Minden, amit magaddal vonszoltál, ami zavaros volt, vagy amivel nem voltál megelégedve, most gordiuszi csomóval határos módon kioldódik. Barátaid, rokonaid ki akarják kémlelni a titkaidat… arra kíváncsiak, milyen pasikat csípsz fel az üzleti és társasági rendezvényeken. De olyan partnerrel és emberekkel kerülsz kapcsolatba, akiket könnyen rábírsz arra, hogy tolják a szekeredet.

Kos (03. 21-04. 20.)

A Neptunusz ugyan néha képtelen álmokkal tölti meg a fejedet, de a Szaturnusz, az idő istene és barátaid, főnökeid, pártfogóid segíteni fognak, ha tanácsot és támogatást keresel. Lehet, hogy a föld és az emberiség megmentése lebeg a szemed előtt, de ez nem változtat azon, hogy semmibe veszed rokonaidat. Februárban lételemed a bulizás, de főnököd kemény határidőket szab, s közben még az üzleti ügyeiddel is törődnöd kell. Látszólag ki nem állhatjátok egymást, mégis egyre erősebben kötődsz munkahelyi kedvesedhez, bármennyire is akadályoz a munkádban. Társasági és szakmai népszerűséged viszont emelkedni fog, és még az is megtörténhet, hogy új csapatba csöppensz.

Bika (04. 21-05. 20.)

Főnököd nagyon sokat követel, ezért vigyázz az állásodra. Ha szakmai továbbképzésre kerül sor, akkor miért zavar a rendelkezés, hogy nem lehet intim kapcsolat a céges dolgozók között? Időnként borzongató találkozásokra számíthatsz, ha szingli vagy, de a lelki harmóniát is megtalálod párod és segítőkész barátaid és üzlettársaid mellett. Ne add fel a szakmádat a család miatt, ám ha a hitvesed gyakran utazik külföldre, szereti, ha elkíséred. Ha te dolgozol az utazási üzletágban, összeszervezheted megbízóidat, ügyfeleidet egy kis városnézésre és shoppingolásra. Lehet, hogy intim kapcsolatba kerülsz valakivel, akit eddig barátnak vagy üzlettársnak tekintettél. Az illető lehet valaki, akivel egy olyan társaságban találkoztál, amelyhez te is tartozol – egy színjátszó csoportban, esetleg üzleti összejövetelen.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Azok, akik a szakmában elérnek valamit, előmenetelüket az ágyban nyújtott teljesítményüknek köszönhetik. Kedvesed azonban nem tűri el állandóan váltakozó szeretőidet. Az egyetemen viszont jó érdemjegyeket kapsz, és ha jó ideje készülsz rá, hogy elutazol valahová nyelvet vagy gazdasági ismereteket tanulni, be is fizetsz az utazásra, majd bejelentkezel az orvoshoz, hogy beoltasd magad. Az egyetemi élet viszont számodra egysíkú, kivéve, ha magad is tanári képzettséget szereztél. Főnököd vagy valaki más, akire szemet vetettél, bátorít, hogy érdeklődj a cég ügyei iránt. De hogy mondhatsz olyat, hogy téged nem érdekel a Bálint-nap, csak a szakmai és üzleti érvényesülés? Ám az édesség és a szex ellen csak nincs kifogásod?

Rák (06. 22.-07. 22.)

Gondolataid gyakran forognak adók, örökségek, hiteltörlesztés, valamint egyéb kellemetlen dolgok körül, de figyelmed később már emelkedettebb dolgok felé terelődik – világnézeti, vallási, politikai események felé, talán még oktatási célok felé is. Munkádból vagy tanulmányaidból adódóan módod lesz nagyobb lélegzetű külföldi utakat tenni. Partnerednek és főnöködnek is van akarata, a kérdés csak az, hogy tud-e emellett kedves is lenni. De nélkülük sivár lenne az életed. Inkább velük veszekszel, mintsem egyedül unatkozz. Lehet, hogy lovagod azt gondolja, hogy azért nem fekszel le vele, mert a házasságra tartogatod magad, pedig csak a szerelemre és romantikára vársz.

Oroszlán (07. 23.-08. 23.)

Ne kezdd újra azt a zöldséget, hogy a pároddal két különböző világban éltek, és áthidalhatatlan szakadék tátong köztetek! Lehet, hogy szobatudósodat, aki a kötöttségnek még csak a gondolatát sem képes elviselni, nem sikerül oltár elé vonszolnod. De mivel a szerencsét és bőséget jelző Jupiter horoszkópodnak a szexet és a fiúd vagyoni helyzetét uraló Halakban halad, megtalálod a szexuális beteljesedés receptjét, és olyan társ mellett köthetsz ki, akitől hasznot remélhetsz akár az üzleti életben akár a munkahelyeden. Meggyőződésed, hogy munkahelyeden a nők ismerik főnököd szoknyabolond hírét, s kételkedsz benne, hogy elhiszik: te csak az asszisztense vagy. De ne aggódj a jó híred miatt, ha észreveszik, hogy agyonhajszolod magad, biztosan nem cserélnének veled.

Szűz (08. 24.-09. 23.)

Túl sok kötelezettséget vállalsz egyszerre, de az első találkozáskor megérzed, ki lesz a jövendőbelid. Ám az egyik pillanatban csupán romantikára vágysz, a másikban viszont igazi szenvedélyre. Mivel érzéseid mélyek, kimozdíthatatlan leszel párkapcsolatodból, és nyugodt, kiegyensúlyozott magánéleted miatt még egy kockázatos vállalkozásba is képes leszel belevágni. Ahogy közeledik a Bálint-nap, egyre hevesebben lángol föl benned szenvedély lángja. Szenvedélyes szeretőt sodor utadba a sors, olyat, aki mellett nem lesznek anyagi gondjaid, és aki kigyógyít krónikus rendmániádból is. Nem csoda, ha elhalmozod odaadó szereteteddel, és legszívesebben máris az oltár elé rángatnád.

Mérleg (09. 24.-10. 23.)

Valaki, aki gátlástalanul kihasznál, és csupán eszköznek tekint, hozzád akar költözni rögtön az első randi után, ám ha kirúgod, minden zárat ki kellene cseréltetned. Párban? A Vénusz és a Mars együttállása okozhat némi feszültséget vagy anyagi vitát otthonodban. Munkahelyeden pedig minden elképzelhető személyzeti problémáról szó lesz, a drog- és alkoholgondokról is. Lehet, hogy korábbi könnyű hódításaid elbizakodottá tettek, azt viszont érzed, hogy egyik barátod többet jelentene számodra futó kalandnál. Még Bálint-nap előtt kiderülhet, hogy ez a pasi mégsem olyan hűvös és tartózkodó, mint amilyennek látszik. Számíthatsz rá, hogy egy új munkalehetőség, jobb juttatás vagy fizetésemelés egészen váratlanul és hirtelen bukkan fel.

Skorpió (10. 24.-11. 22.)

A gazdasági ismereteid jól jönnek most, hogy saját céged van, sőt szakmai vitákban is állod a versenyt a pasikkal, gyakran fölébük is kerekedsz. A szerelemben merőben új helyzet áll elő, mert elítéled a szerelem nélküli testi kapcsolatot, néha viszont az igazinál jóval szebbnek fested le a helyzetet. Ám egy fenegyerek, aki nem az a típus, aki könnyen elkötelezné magát, veszélyes lehet. A lelked mélyén ugyanis nagyon regényes hajlamaid vannak. De pénzre, érvényesülésre vágysz, komoly és becsvágyó vagy. Drága járgánnyal jársz, a Bálint-napi álmodozásból viszont nem nőttél ki. Barátod vagy szeretőd talán csak azért ugrál körül, hogy átsegítsd a vizsgáján vagy anyagi problémáján, hitvesedtől viszont elfogadod a romantikus ajándékokat.

Nyilas (11. 23.-12. 21.)

Az anyagiak kötik le minden gondolatodat, hiszen kilátásban van egy olyan ügylet vagy beruházás, amely korábban nem jött létre. Ha a televízióban vagy a politikai életben tevékenykedsz, remek előadásokat és beszédeket tartasz. Egy Bálint-napi kampánnyal fellendítheted üzleti forgalmadat, főnököddel viszont nem csak szigorúan szakmai és pénzügyi kapcsolatod lesz. Pár nélkül? Ismerkedj az interneten, a csillagok ugyanis kedveznek a bizalmas beszélgetéseknek. Fogadd el az utazós, nagyobb felelősséggel járó munkakört vagy továbbképzést – hasznodra lehet! Partnered vagy kollégád viszont a hónap végén pépet csinál az agyadból, de az sem kizárt, hogy valami nincs rendben a járgányoddal.

Bak (12. 22-01. 20.)

Hirtelen elfog a vágy, hogy szabadjára ereszd az érzékeidet, amit máskor sohasem engedsz meg magadnak. Szereted a párodban, hogy tud kockáztatni, és tele van izgalmakkal a magánéleted. A papírhalmot ugyan nem hordhatja el az íróasztalodról, de a testedet kényeztetheti – tökéletes Bálint-napi ajándék számodra. Ha még szingli vagy, februárban igazi kísértést jelentesz a hímnemű lények számára, és ha beleszeretsz a főnöködbe vagy egyik barátodba, nem adod fel harc nélkül a reményt. Ha egy kreatív projektet próbálsz eladni, kedvesed vagy egyik rokonod segíthet ebben. Szerelmi életed és kreatív tevékenységed tele lesz izgalommal, s ha író vagy, a bolygók kreativitásod szabad áramlását ígérik.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A belgák hercegnője taszíthatja le Katalin hercegnét a trónról: még csak 23 éves, de már most igazi stílusikon Erzsébet hercegnő

A belgák hercegnője taszíthatja le Katalin hercegnét a trónról: még csak 23 éves, de már most igazi stílusikon Erzsébet hercegnő

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Problémás bőr volt, nincs: így hat az arcápolási rutin, ha rád van szabva (x)

Problémás bőr volt, nincs: így hat az arcápolási rutin, ha rád van szabva (x)