Kreativitás, inspiráció és romantika vár 2022-ben - Januári nagy horoszkóp

2022. január 1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mit tartogatnak neked a csillagok januárra? Olvasd el a nagy havi Glamouroszkópodban!

Kreativitás, inspiráció és romantika vár 2022-ben - Januári nagy horoszkóp
Fotó: Aniko Aliyeva

Bak (12. 22-01. 20.)

A HÓNAPOD A fergeteges év vége után a romantika és a kockázatvállalás elegye többet nyújt számodra, mint jó érzést vagy biztonságot. Szingliként stílust válthatsz, új csábító módszerekkel élsz, de az üzleti életben is gondold át, mi az, amit másképp akarsz csinálni idén. Kisujjadban van minden, ami az üzlettel és cégeddel kapcsolatos, a pasid meg jótékonysági egyletekben és a társasági életben jeleskedik. Szikrázik a kapcsolatotok akkor is, ha a család, a munka és a barátok miatt kevesebb időt tölthettek együtt De ugye tudod, hogy egy jól irányzott bóktól elolvad a fiúd? Cserébe nem fog parázni attól, hogy elmondja az érzéseit. Ahogy a Mars a hónap utolsó hetében a jegyedbe ér, szexuális energiád és érvényesülési vágyad a duplájára nő.

AZ ÉVED Ha vinni akarod valamire, akkor idén emberséges módszered hasznát élvezheted, a romantika, a nyereség és a szerencse viszont kéz a kézben járnak. Természetesen nem mindenki fogad el az első pillantásra, de azt észreveszed, hogy legtöbbjük, ha kedveled és segíted őket, hagyja magát megtéríteni. A Jupiter a Halakban ösztönzi a kreativitást, az inspirációt és a képzeletet a művészetben való megnyilvánulásban. Nagylelkűséget fogsz érezni a szívedben, és ez arra késztet, hogy adj új lehetőséget valakinek, aki cserbenhagyott, talán egy olyan kérdésben, ahol a tanulás, az utazás, az üzlet és a kommunikáció keveredik. Nem tetszett, ahogy viselkedett, de lehetőséget adsz neki a helyreigazításra. Lehet, hogy idén nagyobb lakásba költözöl, hiszen hamarosan szükséged lehet gyerekszobára.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

A hatalom és a pénz burokba zárja a párodat, de mondd meg, mit akarsz, a pasid nem gondolatolvasó! Ha a férfiak nem éreznék magukat fölényben, a főnököd és a társad is elfogadna téged olyannak, amilyen vagy; ha nem csak trófeára lenne szükségük, hogy kivívják barátaik és üzletfeleik elismerését, akkor lassan te is meg tudsz békülni a ténnyel, hogy különbözőek vagytok. Nem akarod szépíteni a dolgokat, de eleinte valóban nem bízol a pasidban. A múltban már tapasztaltad, milyen nagy vonzerőt gyakorol az emberekre a pénz. Ráadásul csupa rejtély a párod. Sohasem tudod, hányadán állsz vele, csak reméled, hogy hamarosan kitárulkozik. Azt viszont nem nézi tétlenül, hogy profitéhes vállalkozók (maffiózók) markába kerülj.

Halak (02. 20-03. 20.)

A neten igazán otthon vagy, mindig tudod, mit hol kell keresni, de minek nézel szappanoperákat, amikor a magánéted és házasságod sokkal erősebben habzik! A hónap elején várod a lelki társadat, aki kifizeti a számláidat, és aki tudja, mi tesz téged boldoggá. De mivel a Vénusz a hónap végéig hátramenetben tolat, a mesebeli herceg nem jön el érted fehér lovon. Megkérheted viszont egyik kollégádat vagy barátodat, hogy mutassa be a haverját. 24-ig iszonyatosan hajtod magad, alig jut idő egy-egy meghitt órára, de végre úgy tűnik, hogy az üzletet vagy a vállalkozást sikerül tető alá hozni. Januárban gyakrabban is részt vehetsz a társasági életben, szakmai és üzleti összejöveteleken, ez több szempontból is előnyös lehet számodra. Baráti és üzleti köröd nagymértékben bővülni fog.

Kos (03. 21-04. 20.)

Kezdesz rájönni, hogy a szakmai előrehaladás csak másokkal együttműködve lehetséges, mert az önálló munka nem ad jó eredményeket. Ám tapasztalatból tudod, hova vezethet a közös munka a pároddal, aki ugyan nem fogja utasításaidat szabotálni, de ellenséges feszültséget kelthet, ami megakadályozza, hogy a csapatszellem kialakuljon. A válság miatt leépítések szinte minden szakmában várhatóak. Ha meg akarod tartani a munkahelyedet, legyél precíz és igyekezz minél nagyobb fordulatszámon pörögni. Főnököd, vagy a cégtulajdonos, aki nagy szoknyapecér, szavakkal sokkal jobban megkínoz, mint más egy tizenkét ágú korbáccsal. Kinevelése pedig meglehetősen időigényes.

Bika (04. 21-05. 20.)

Foglalj szobát kettőtöknek az év első napjaira egy forró hétvégére a hegyekben. A pasid talán neked szegezi a nagy kérdést… Ha radarjaid rögtön az év elején változást jeleznek a munkában, szükséged van a józan eszedre. Még nem tudod, merről fúj a szél, de abban már biztos vagy, hogy rövidesen lépned kell valamerre, és most bizony szükséged van a józan eszedre. Vagyonos család sarjaként rokonaidnak bőven van pénzük és mellesleg becsvágyuk, hogy taníttassanak. Munkahelyeden viszont muszáj leköröznöd a konkurenciát és valami újdonsággal előrukkolni. A hónap vége izgalmakat és kihívásokat jelez a karrieredben. Ebben az időszakban nagyon óvatosnak kell lenned, mert stresszhelyzetekben romlik a hatékonyságod, könnyebben vétesz hibát vagy provokálsz konfliktust.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Leleplezhetsz egy sunyi szoknya- és hozományvadászt, a pasid viszont sem szeretőként, sem vállalkozó társként nem olyan isteni, mint ahogy mások ezt elképzelik. A vele való szexet leginkább egy tűrhetően behűtött sörhöz tudnád hasonlítani: lehajtod és eldobod. Pedig te is tudhatnád a kapcsolatok aranyszabályait – például, hogy rendszeresen kell közölnöd a srácoddal, hogy mennyire fantasztikus az ágyban. Arról viszont mélyen hallgass, hogy az exed is értett a matracmambóhoz. Micsoda megtiszteltetés, hogy egy nagy nemzetközi céghez bemutatkozó beszélgetésre hívnak: a jövőd múlhat rajta. A hónap második felében viszont ne indulj hosszabb útra és ne írj alá szerződést.

Rák (június 22.-július 22.)

Január végéig a hátráló Vénusz miatt nincs szerencséd a szerelemben. De hogyan választhatsz mindig rosszul a magánéletedben, amikor ilyen jó üzleti és művészi érzéked van. Mielőtt beleesnél valakibe, gondold végig, hogyan végződhet a dolog. Ha párkapcsolatodban a túl erős kötődés vagy kiszolgáltatottság miatt merülnek fel hatalmi harcok, akkor ne a kötődést akard kezelni, hanem az önállóság – még megtanulható – képességét. Ám ha nem bírod tovább a párod hivatásával és üzletével kapcsolatos terheket, válságba kerülhet a kapcsolat. Mégse bánj vele igazságtalanul; nincs hozzá jogod, hogy rajta töltsd ki a rosszkedvedet. Kénytelen leszel a munkahelyi versengést és a szerelmi konfliktusokat a pároddal átélni és nem szaladhatsz el előlük.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Az élet nem a munkahelyeden vagy másoknak való megfelelésről szól, hiszen akkor az előrehaladás és a kockázatvállalás helyett csak bizonygatásokba keverednél. Ismerd be, ha valamit nem tudsz, és tiltakozz, amikor túl sokat követelnek tőled. A pasid vagy valaki a munkahelyeden megmutatja neked, hogy a kockázat nem feltétlenül rossz dolog, sőt néha jobb, mint az állandóság és a tipp-topp íróasztal. De sem biztonságban, sem nyugalomban nem érzed magad vele. Ha koncentráltan dolgozol, bevételed folyamatosan növekedhet, de az év eleje a kapcsolatok terén kihívásokat tartogat. A félreértések nem kívánt viták okai lehetnek, de csodálattal kell adóznod párod vitathatatlan intelligenciájának. Egy régi barát visszatérhet az életedbe.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Túl sok kötelezettséget vállalsz egyszerre, de csak a párodnak vannak polgári álmai az eljegyzésről és a képeskönyvbe illő gyerekekről. Te viszont olyan srácot keresel, aki kitűnik a többi közül, hiszen nem szeretnél egy örök vesztest a gyermekeid apjának. Még az is megeshet, hogy szerelmi-erotikus útra terelsz egy szakmai vagy üzleti kapcsolatot, de ügyelj otthonod biztonságára. Lehet, hogy a párod dúsgazdag vállalkozó lesz, de ingatlanfronton 11-e magasságában ne hagyd, hogy valaki sötét, törvénybe ütköző üzelmekbe rántson bele. Januárban új állás felé kacsintgatsz, de még van időd átgondolni, hogy jelen helyzetben szerencsés ötlet-e a változtatás.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Igaz, hogy az ünnepeknek már vége, ám ha nem tudod újra felvenni a ritmust, hívj át néhány barátot. Ha egyik barátod vagy üzleti partnered a te ágyadban keres vigaszt, miután a párja kitette a szűrét, lásd be, hogy hibáztál, de ne hagyd magad kínozni! Ne a család és a munkahelyed elvárásai szerint éld az életedet, mert akkor örökké bosszús és elégedetlen leszel! Túl szép ez az időszak ahhoz, hogy veszekedéssel töltsétek. Mit szólnál hozzá, ha fegyverszünetet kötnétek néhány hétre? Megeshet, hogy felborítod partnered jól bejáratott agglegényéletét, de semmi kötelezettség, semmi kötődés. A családi költségvetést azonban át kell alakítanod és követned kell a változásokat. Így azt is meg tudhatod, hogy meg tudod-e venni álmaid otthonát.

Skorpió (október 24.-november 22.)

Tisztelnek, sikered van, nem szorulsz a férfiak segítségére. Senki sem foghatja rád, hogy a szakmai előmeneteledet és a jólétedet női mivoltodnak köszönheted. De ne csukd be az ajtót, hogy újra kapcsolatba lépj egyik barátoddal vagy rokonoddal, aki már nincs jelen az életedben. Igaz, hogy nem nagyon érted ezt a távolságot, de lehet, hogy elemezned kell korábbi viselkedésedet. Azt viszont fölösleges bebizonyítanod, milyen tüskés tudsz lenni. De nem furcsa, hogy a pasid mindjárt megsértődik, ha valami megjegyzést teszel a kocsijára? És ha néha macskajaj kínozza, hát úgy kell neki! Ha otthon dolgozol, de nem akarsz a telefonod rabja lenni, beszéld meg a pároddal és a főnököddel, hogy mikor vagy elérhető.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Évek óta téped a szádat, hogy spórolni fogsz. Ha eddig meg voltál győződve róla, hogy nem menne, most megtanulsz a pároddal új költségvetésen élni. A munkában a meglepetések időszaka következik, amikor csak kapkodhatod a fejed, oly sok változás érinti a megélhetésedet. Néhány feladat megoldásánál most nem alkalmazhatod a megszokott sémákat, ezért új módszereket kell elsajátítanod. Január eleje és vége között tele vagy remek ötletekkel, a megbízások viszont január végén elapadnak. Hitvesed közreműködésével azonban kilábalsz az átmeneti hullámvölgyből, de nem késhetsz el egy felvételi interjúról. Bókokban, egyértelműen kétértelmű üzenetekben nem szenvedsz hiányt, kedvesed még a csodajárgányát is rád bízza. Arra viszont ne számítsd, hogy kollégád vagy levelező partnered hosszabb távra elkötelezi magát.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ki utánoz kit? 8 pillanat, amikor Katalin hercegné és Meghan Markle kísértetiesen hasonlóan öltözött fel

Ki utánoz kit? 8 pillanat, amikor Katalin hercegné és Meghan Markle kísértetiesen hasonlóan öltözött fel

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

Nem is gondolnánk, milyen sok embernek segíthetünk plazmaadással (x)

Nem is gondolnánk, milyen sok embernek segíthetünk plazmaadással (x)

Ez az új illatpáros hihetetlenül érzéki - próbáljátok ki Ti is! (x)

Ez az új illatpáros hihetetlenül érzéki - próbáljátok ki Ti is! (x)