A Bak jegyében születettél? Vajon kibe érdemes beleszeretned?

2021. február 9.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Persze mindenkibe érdemes egy kicsit beleszeretni, pláne, ha nagyon fiatal vagy, de itt most összeszedtük, mire számíthatnak hosszabb távon a Bak jegyében születettek a különböző jegyekben születettekkel. Vannak kapcsolatok, amik egy életen át is kitartanak. Vajon a tiétek ilyen, vagy egy fontos tapasztalat, amin keresztül kell menned, hogy jobban megismerd önmagad?

A Bak jegyében születettél? Vajon kibe érdemes beleszeretned?
Fotó: Getty Images

Bak és Kos páros

Kemény fejszébe vágták a szarvukat a kedves kollégák, amikor egymásba gabalyodtak! Mintha az ellenkező irányból érkeznének ebbe a kapcsolatba, a Kos cselekszik, anélkül, hogy túl sokat gondolkodna, a Bak pedig mindent jó előre megméricskél, mielőtt elhatározza magát, alaposan átgondolva, hogy vajon mi haszna származik neki ebből az egészből. A Kos túl gyorsan mozog, lép, a Bak utál bármit is kockáztatni. Sokkal könnyebb munkában közös célokat látni ebben a párban, mint érzelmi tendenciákat. A Bak visszafogottabb, igénytelenebb, míg a Kos hangos és életteli. Mindketten meglehetősen erőszakosak, szóval vagy egyetértenek, vagy nem értenek egyet, a kompromisszum kizárva. Hogyan is fordítsuk ezt le egy szerelmi kapcsolatra, ha már erről van szó? A Kos szenvedélyesen üldözőbe veszi a kiszemeltet, anélkül, hogy mélyebben elgondolkodna rajta, vajon megfelelő partner e a számára. A Bak azonban alaposan elgondolkodik azon, hogy az adott ember mennyire lesz hasznos az életében, mennyire segíti majd őt céljai elérésében. Ha valami csoda folytán együtt maradnának, olyan dolgokat tudnak tanítani egymásnak, amit sehol máshol nem tudnának megtanulni az életben, az biztos. A Mars (Kos) és a Szaturnusz (Bak) találkozik ebben a kapcsolatban, ezek a bolygók együtt tényleg nem a szerelmi lila ködöt idézik meg nekünk. A Szaturnusz a letörhetetlen kitartás, a Mars pedig a megállíthatatlan erő, ami befejezi a dolgokat. Jobb lenne nekik egy munkahelyen kollégákként, mint a közös ágyban.

Bak és Bika páros

Ez egy praktikus, ésszerű kapcsolódás. Mindkettőjüket nagyon érdekli a hatékonyság és mindketten meglehetősen földhözragadt logikával rendelkeznek. A Bika nem szeretne többet kockáztatni, mint amennyi az érzelmi kapcsolat miatt szükséges, a Bak is kerülné a kockázatot, de ő inkább a karrierre és a pénzre koncentrálna, nem a magánéletre, mint a Bika. Mindketten a Bak karrierjére koncentrálnak, és elég magas célokat tűznek ki. Csodálják egymás elkötelezettségét és erejét, és osztoznak a konzervatív életszemléletükben. Elképzelhető, hogy egy ponton a Bak azt fogja gondolni, hogy a Bika túl lusta, nem törődik a fontos dolgokkal, a karrierrel, a státusszal, és ez bosszantani kezdi, a Bika meg túl korlátozónak fogja érezni a Bakot. Ha képes arra, hogy egy kis lazításra rávegye a Bakot, ha meg tudja neki tanítani, hogyan kell kicsit élvezni a kemény munka gyümölcsét, és a Bak rá tudja bírni a Bikát, hogy egy kicsit koncentráljon a céljaik elérésére, akkor tartós, békés lehet a kapcsolatuk. A Bikát a Vénusz (szerelem), a Bakot pedig a Szaturnusz (karma) uralja. A Vénusz meleg, nőies, a Szaturnusz férfias és hideg energia. A Vénusz az élvezetekről, a művészetek szépségéről szól, melyek ösztönzik a Bikát, és fokozzák benne az életszeretetet. A Szaturnusz viszont a kemény munkáról szól, a fegyelemről, ami ahhoz szükségeltetik, hogy elérjük a céljainkat. Mindketten földjegyűek, ami azt jelenti, hogy imádják az anyagi javakat. Gyönyörű dolgokat szeretnének birtokolni, dizájner ruhákat, luxusautókat, mesés házakat, műalkotásokat. Miután ez mindkettőjüket nagyon motiválja, általában nagyon jó anyagi körülmények között élnek. Valószínűleg megtaláljuk őket valamelyik VIP-ban.

Bak és Ikrek páros

Időnként nehéz lehet felidézni ebben a kapcsolatban, hogy vajon miért is jött létre. Nem lehetne ennél különbözőbb az élethez való hozzáállásuk. Keményen meg kell dolgozniuk azért, ha ezt a kapcsolatot működtetni akarják. Javasolnánk inkább a távkapcsolatot. Vicc nélkül: az Ikreknek térre van szüksége a szabad gondolkodáshoz, ismerkedéshez, intellektuális képességeik kiéléséhez, a Bak nem korlátozhatja ebben. Tény, hogy a Bakot leginkább a státusz, az előrelépés érdekli, a kipróbált, bevált utak megtalálása, míg az Ikrek állandóan csatangol, elkóborol, új utakra téved, sosem halad egyenesen. A kihívás, hogyan lehet ugyanoda kilyukadni ezeken a nagyon különböző személyes térképeken. A Bak meglehetősen visszafogott, amit az Ikrek csapongó természete, hangos viselkedése még szembe tűnőbbé tesz. A Bak lassú, az Ikrek rugalmas, sokat változik, változtat, és néha nem lehet követni, olyan gyors. Az Ikrek pillanatok alatt meglátja a kiskapukat, míg a Bakot nehezen lehet meggyőzni arról, hogy a huszárvágások jó ötletek, inkább haladna az előre eltervezett útvonalon. Nagyon jó üzleti partnerek lehetnek, mert egy elég széles skáláját tudják lefedni a cselekvéseknek, megoldásoknak, és ezzel, ha megbíznak egymásban, versenytársaik elé kerülhetnek. Az Ikreket a Merkúr bolygó (kommunikáció), a Bakot a Szaturnusz bolygó (erő) uralja. Ezek a bolygók szembe szállnak egymással. A Szaturnusz hideg, férfias energia, ami abban segít a Baknak, hogy minden nehézség ellenére haladjon a céljai felé, ő a kitartás mintaképe, míg a Merkúr androgén energia, a kommunikáció és a rugalmasság ajándékát adja az Ikreknek. Legjobb lenne nem belevonni ebbe a kapcsolatba az érzelmeket, mert az nagyon nyomasztó lehet mindkét fél számára. Az Ikrek könnyedén, sokszor kicsit felületesen viszonyul az érzelmi ügyekhez, míg a Bak teljesen agyoncsaphatja viselkedésével az Ikrek lelkesedését. Olyan, mintha a Bak tönkre akarná tenni az ő mindennapos élvezetét, amikor is megy arra, amerre az áramlat viszi. A Bak olyan kérdései, hogy mi lesz nekem ebben jó? hogyan segít ez elérnem a céljaimat?- teljesen lelombozza az Ikreket. Ha meg tudják egymásnak engedni, hogy a másik olyan maradjon, amilyen, és képesek elfogadni egymást, nagyon jó stratégiai partnerek lehetnek. Azon alapvetően csodálkozunk azonban, hogy ezt a részt bárki is elolvassa, és nagyon kíváncsiak lennénk, hogy vajon mit láttak egymásban?

Bak és Rák páros

Ha szerelembe esnek, valószínűleg az égben köttetett ez a kapcsolat. A Bak a logikus gondolkodásra esküszik, a Rák az érzelmek intenzitását hozza a kapcsolatba. Mindketten kölcsönösen tisztelik egymást, a Bak szereti a Rák kitartását, míg a Rák elkötelezettnek látja a Bakot, és ezt sokra becsüli. A zodiákusban szemben álló jegyek nagyon erős alapokra építhetnek kapcsolatot, anyagi és érzelmi biztonságban élhetnek. Mindketten a konzervatív döntések emberei, de a Rák egy kicsit oldhatja a Bak munkamániáját, segíthet neki kikapcsolni, és megtaníthatja, hogy a dolgos nap végén el lehet venni a jutalmat, lehet egy kicsit élvezni az életet. A Rák lesz az, aki a közös szerzeményeiket "kifényesíti", megőrzi, mert ő a tűz őrzője, az otthon. Mindkét jegy kardinális jegy, amire jellemző a kezdeményezés, a lelkes, aktív részvétel az életben. Ez lehet a konfliktus forrása is, ha nem hagynak egymásnak elég teret. A Bak egy végrehajtó, elkezdi és befejezi a terveit, míg a Ráknak akkor kellene belépnie a képbe, ha érzelmekre, egyeztetésekre van szükség, mert abban a Bak segítségére lehet. Nem lehet elvenni a Baktól a munka, a "robot" örömét, inkább segíteni kell neki abban, hogy a környezetével jobb viszonyt ápoljon. Mindketten nagyon felelősségteljesek, morálisan szigorúak, egy nagyon biztos családot alkothatnak, igazi támasz lehetnek az utánuk érkező generációnak.

Bak és Oroszlán páros

Ketten egymás támaszai lehetnek, A Bak konzervatívabb, nagyon dolgos, szorgalmas, az Oroszlán is hisz a kemény munkában, de sokszor a megúszásra játszik, amit a lehengerlő stílusával, társasági készségeivel persze simán megold. Lehet, hogy első látásra úgy tűnik, mintha nem illenének össze, a mindig a középpontban lévő Oroszlán és a megfontolt Bak, de ha megismerik egymást, rádöbbennek, mennyi hasonlóság is van bennük. Mindketten szeretnek a középpontban lenni, meghatározni az irányokat, és fontosnak tartják az anyagi javakat is, a kényelmet, önmaguk kényeztetését. Az Oroszlán szabályosan az extravaganciáig megy, míg a Bak klasszikusabb, egyszerűbb. A Nap (Oroszlán) és a Szaturnusz (Bak) találkozik ebben a szerelemben: a melegség és a fény az árnyékkal és a hűvös józansággal. Az Oroszlán alkotói szabadságra vágyik, a Bak a biztonságos, kiszámítható előmenetelre. Ha folyamatosan visszajeleznek egymásnak és biztosítják a másikat az odaadásukról, nagyon élvezni fogják az együtt töltött éveket. Mindkettőjüknek erősségük, hogy készen állnak, bármi is jöjjön, és kezükben tartják az életüket. Minél jobban építik a kapcsolatukat, annál inkább akarják majd a másikat, és ha a bizalmuk sosem sérül, tökéletes szerelem lesz az övék. Kedvenc közös programjuk lesz a pénzszámolgatás.

Bak és Szűz páros

Ez egy pragmatikus, ésszerű kapcsolat. Mindketten sokat várnak maguktól és a másiktól is. A Szűzt lenyűgözi a Bak elhivatottsága és az intenzitás, amivel ezek felé az ügyek felé fordul, míg a Bak csodálja a Szűz intuitív lényét és a részletek iránti érzékenységét. Egy teljesen a realitás alapján álló biztos szövetséget kötnek. Biztos anyagi alapokra és reális elképzelésekre alapozzák az életüket. Sosem hagyják, hogy az érzéseik, vagy különféle impulzusok elsodorják őket afelől, amerre haladni szeretnének, és mindkettőjükre maximálisan lehet számítani. A Szűz segíthet a Baknak, hogy egy kicsit lazítson, és hogy élvezze mindazt, amit elértek, míg a Bak segíthet a Szűznek, hogy elérhesse a céljait, az álmokból valóságot teremtsen. Nagyon kényelmesen élnek együtt. A Markúr (Szűz) és a Szaturnusz (Bak) találkozik ebben a kapcsolatban, előbbi egy célratörő kommunikációt jelent, míg utóbbi egy hideg, nagyon kitartó energiát. A Merkúr erőlteti a kommunikációt, a Szaturnusz erőlteti a kemény munkát, a kitűzött célok elérését. Egy nagyon olajozott gépezetként működhet a kapcsolatuk, és egy, az otthonuk köré szövődő, romantikus szálakkal átszőtt életet élhetnek. Mindketten földjegyűek, ezért szeretik körül venni magukat ízléses, meglehetős szigorral megválogatott tárgyakkal. Inkább megvárják, amíg meg tudják venni a töklétest, semhogy belenyugodjanak egy középszerűbe. Miután nem olcsó, könnyen elérhető dolgokra vágynak, sok-sok munkaórát beleölnek abba, hogy ezeket a javakat előteremtsék maguknak, és a másiknak. A Bak a kardinális jegy, a Szűz változékony jegy, így a kormány a Baknál lesz, aki nem fog ezzel visszaélni, a Szűz pedig van annyira flexibilis, hogy ez nem fogja érdekelni. A Bak nagyon szereti, hogy a Szűz ennyire elkötelezett a kapcsolat iránt. Mindig a Bak jön az új ötletekkel, a Szűz nagyon jó a kivitelezésben, és nem bánja átvenni a már elindult projekteket. Nagyon szépen eléldegélnek majd a kastélyaikban.

Bak és Mérleg páros

Amikor a Mérleg és a Bak szerelmi kapcsolatba kezd, jó párost alkothatnak annak ellenére, hogy az elején lehet, hogy nem lesz egyszerű megtalálni a hasonlóságaikat. A felszínen nagyon különbözőek. A Bak csendes és kicsik az igényei, a Mérleg egy született társasági lény. A Bak keményen dolgozik, a karrierjére, az előmenetelére koncentrál, míg a Mérleg az élet szépségére, a művészetekre, a kapcsolataira figyel. Ez mégsem jelenti azt, hogy ők nem szerethetnek egymásba, hogy nincs közöttük vonzalom, hiszen mindketten vágyhatnak arra, amivel ők nem rendelkeznek, csodálhatják a másikat azért, amilyen. Mindketten szeretnek felelősséget vállalni és irányítani, így nagyon fontos, hogy mindig pontosan meghatározzák a feladatokat, felelősségeket. Miután teljesen másképpen közelítenek a dolgokhoz, a Mérleg töpreng, intellektuális erőfeszítéseket tesz, a Bak akkor lát csak valamiben fantáziát, ha az elvezeti a céljaihoz, másról nem lehet meggyőzni. Ha megértették a különbségeiket, és továbbra is egy párt alkotnak (akár a szerelemben, akár üzleti partnerként), akkor közös módszereik segíthetnek abban, hogy olyan dolgokat érjenek el, amit egyedül nem sikerült volna. A Mérleget a Vénusz (szerelem) bolygó, a Bakot pedig a Szaturnusz (erő) irányítja. Ezeknek a bolygóknak nincs sok közös vonásuk, ezért fontos, hogy a Mérleg és a Bak feldolgozza, előnnyé transzformálja a különbségeiket. A Vénusz arra ösztönzi a Mérleget, hogy lassabban haladjon, élvezze, vegye észre az élet szépségeit, legyen romantikus. Ez lustaságként hathat kontrasztban a Bak kemény, minden napos munkájával, amit a Szaturnusz követel tőle. Ez a két alapállás nagy konfliktusokat generálhat, erre már előre fel kell készülni, összehangolt erőfeszítéseket kell tenni, hogy mégis békében tudjanak együtt élni, elfogadják egymást. A Baknak például oda kellene figyelnie arra, hogy ne nyomja el az utolsó szikra lelkesedést is a Mérlegben, ne ölje ki belőle az optimizmust, míg a mérlegnek minden diplomáciai képességét be kell vetnie annak érdekében, hogy fenntartsák az egyensúlyt a kapcsolatukban. A Mérleg levegőjegyű, a Bak földjegyű. A Mérleg az értelmére támaszkodik, és született érzéke van a művészetekhez, a szép dolgokhoz, ezekről mindig van véleménye, elképzelése. A Bakok is az eszüket követik, de másféleképpen, ők a pragmatikus módszereket keresik, és úgy érzik, nincs idejük belebonyolódni ilyen könnyed dolgokba. Ha megtanulnak együttműködni, ők lehetnek az érem két oldala. Mindezek mellett mindkét jegy kardinális jegy, ami azt jelenti, hogy mindketten kezdeményezők, határozottak, így sok-sok mindent hozhatnak létre. Ha konfliktus van, akkor a Mérleg fog meghátrálni, és megnyugtatni a Bakot. Kérdés: tudnak-e önmaguk maradni ebben a kapcsolatban, ahelyett, hogy megpróbálnák megváltoztatni a másikat. Nem egy kihívásoktól mentes kapcsolat, de pont emiatt lehet sokat tanulni belőle.

Bak és Skorpió páros

Amikor a Skorpió és a Bak szerelmi kapcsolatba kerülnek, esélyt kapnak arra, hogy fejlődjenek, megtanulják a társas kapcsolatok értékét. Eleinte mindketten egy kicsit óvakodhatnak attól, hogy túlságosan belemenjenek a kapcsolatba és óvatoskodnak. Időre van szükségük, hogy felismerjék, itt egy nagyon mély bizalom és barátság kiépítésére kaptak esélyt. Sok mindent tanulhatnak egymástól, ha összekapaszkodnak. A Skorpió a stabil, rendíthetetlen Baktól megtanulhatja visszafogni a túlfűtött érzelmeit, amivel egyébként sok problémát tud okozni magának és másoknak is. A Baknak oda kell figyelnie arra, hogy ne mutassa magát érzelemmentesnek, és ne fogalmazzon meg kemény kritikákat a Skorpió dolgaival kapcsolatban, mert ezek visszaüthetnek. Ez egy csapat, erre kell emlékeznie! A Skorpiók mély, intenzív érzelmekre, őszinteségre vágynak minden helyzetben, főleg a szerelemben. A Bakot néha annyira lefoglalja a céljai elérése, hogy elfeledkezik a magánéletről, az érzelmekről. A Bak megtanulhatja a Skorpiótól, hogyan nézzen a dolgok mélyére, és azt az örömet is átélheti vele, amit egy másik ember mélyebb megismerése jelent. Ügyesen megosztják egymással a feladatokat, és az az igazság, hogyha ez a két jegy úgy dönt, hogy közösek a céljaik, nem nagyon lesz számukra lehetetlen. A Mars és a Plútó irányítják a Skorpiót, a Szaturnusz pedig a Bakot. A Mars és a Plútó agressziót, bátorságot, szexuális energiát, újjászületést és megújulást jelent. A Szaturnusz megtanítja az élet nagyszerű tanulságait, a kemény munkát, szorgalmat, ambíciót és felelősséget. Ez a három bolygó egyesülhet rajtuk keresztül, és szorgalmas szövetséget képezhet, amelyet a Skorpió heves érzelmei és a Bak ambiciózus cselekedetei kötnek össze. Az üzleti életben is jó párost alkothatnak, érdemes megfontolni a családi üzlet alapítását. A Skorpió vízjegyű, a Bak földjegyű, ez egy szerencsés, gyümölcsöző párosítás. A földjegyek az anyagi javakra koncentrálnak, a vízjegyek pedig a kialakult helyzet alakjára formálódnak. A Bak kardinális jegy, a Skorpió fix jegy, ami azt jelent, hogy arra haladnak, amerre a Bak kijelöli az irányt. Lehet, hogy nem a világ leromantikusabb párosa, de valószínűleg a Bak meg tudja szervezni az elegáns, romantikus randevúkat is. Hasznos lenne, ha a Bak olvasna a testbeszédről, tanulmányozná az érzelmeket, mert abból adódhat konfliktusuk, ha a nagyon érzelmes Skorpiónak egy kősziklával kell randevúra menni újra meg újra. A Bak kezdeményezi a projekteket, a Skorpió lelkesen bedobja az ötleteit, haladnak az ügyek, nem vitás. Mindkét jegy meglehetősen makacs lehet, és ez szintén konfliktushoz vezethet, nem kellene erőltetni a dolgokat, és kicsit meg kellene tanulni kompromisszumokat kötni. Ki mással, ha nem azzal, akit szeretünk? Újfajta érzékelési és érzési módozatokat mutathatnak egymásnak, emiatt egy nagyon értékes szerelem lehet az övék. Valami biznisz összejövetelen hátha egymásra bukkannak.

Bak és Nyilas páros

Amikor a Nyilas és a Bak között alakul ki szerelmi kapcsolat, a dolgok igen lassan kezdődnek, és az elején úgy érezhetik, hogy nincs sok keresnivalójuk a másikkal. Bizonyos szempontból a Nyilas és a Bak ellentétjei egymásnak. A Nyilas könnyed, szeszélyes, állandóan a tudást, az ismereteket, a tapasztalatokat hajszolja, mindig fejjel ugrik bele új dolgokba, és általában türelmetlen. A Bak részlet-orientált és passzív, sőt félénk, és mindig a következő projekt felé néz. Különbségeik hosszabb távon azonban erős kapcsolatot teremthetnek, a szerelmesek rengeteg dolgot tanulhatnak a másiktól. Ehhez azonban át kell vergődniük magukat a kapcsolat igencsak nyögvenyelős elején, amikor még nem biztos, hogy képesek átlátni egymás hibáin. A Nyilas megtaníthatja a Bakot, hogyan kell kalandozni, és megmutathatja neki az életéből annyira hiányzó szabadságot. A Bak megtanítja a Nyilast, hogy figyeljen a részletekre, megmutathatja neki, hogy az apró dolgok fontosak, és segíthet neki kiaknázni végtelen energiáját. A Nyilasokat a Jupiter bolygó uralja, a Bakot pedig a Szaturnusz. A Jupiter a magas szintű tanulmányokról, a filozófiáról, az ismeretek bővítéséről és a sok esetben túlzásokhoz vezető szerencséről szól. A Szaturnusz a kemény munka, a segítőkészség, az ambíció és a felelősség uralkodója. Egymásra gyakorolt hatásuk pozitív lehet, és hajlamosak kihozni egymás legjobb tulajdonságait. Mindkét jegynek egy kicsit hátrébb kell lépnie, higgadtan értékelni, és megismerni, megérteni a másik megközelítését. A Nyilas megtaníthatja a Bakot spontánabbá válni, ugyanakkor stabilitást nyerhet a Bak racionális szemléletéből. Észre kellene venniük, hogy ez egy winwin kapcsolat lehet, ha nem egóból állnak neki tönkre tenni. A Nyilas tűzjegy, a Bak pedig földjegy. A Nyilas mindig filozofikus értékelés után kezdeményez projekteket, míg a Bak praktikusabb, tényszerűbb megközelítést alkalmaz. A Bak gondolkodni fog tevékenységük következményein is, míg a Nyilas pusztán saját személyes elégedettsége miatt szeret tevékenykedni. Nehézségeik lehetnek nagyon különböző erkölcsi megközelítésükből fakadóan, de ha a különbségeiket félreteszik, kitűnő párossá válhatnak egymást kiegészítő természetük miatt. A Nyilas egy változó jel, a Bak pedig kardinális jegy. A Nyilas nem az az ember, aki vezető, vagy motiváló erő tud lenni, de ha van egy közös ötletük, és meglátja a módját, hogyan tudja segíteni, akkor szívesen teszi a maga részét. A Bak viszont előáll az ötletekkel, és szerepeket oszt ki másoknak. A Nyilas és a Bak nagy sikerrel tud ugyanazon a célok felé törekedni, mivel nincsenek köztük konfliktusok a szerepek leosztása miatt. Ha legyőzik egymás iránti kezdeti ellenállásukat, és meglátják, mennyit nyernek a másikkal, eltérő személyiségük rendkívül hatékony szerelmespárrá teheti őket. Mondjuk kérdés, hogy a hatékonyság mióta a szerelem mérőeszköze.

Bak és Bak páros

Amikor két Bak alakít ki szerelmi kapcsolatot, akkor egy teljesen új korszakot nyitnak egymás életében. A tengeri kecske a tengerből egészen a hegycsúcsokig emelkedik, ez duplán igaz a Bak szerelmespárra, akik felerősítik egymás erejét, és energiáját, és szépen menetelnek felfelé az előre eltervezett úton. Ez egy mindkettőjük számára különösen előnyös kapcsolat. A problémák abból adódhatnak, hogy mindketten irányítani szeretnének, ezért már az elején meg kell egyezni a területfelosztásban, mindenki vigyen különböző felelősségeket, és időnként beszéljék át, hogyan tovább. Az is gondot okozhat, ha elfelejtenek pihenni, kikapcsolódni, és a munkát, a célokat, a karrierépítést, a pénzgyűjtést és a többit helyezik mindig előtérbe. A legjobb tanácsunk az, hogy a munkához, feladatokhoz hasonlóan a kikapcsolódást is írják be a naptárba, és tartsák be, mintha a szentírás volna. Hűségesek és segítőkészek, odaadók egymás iránt, anélkül, hogy túlságosan egymásra másznának. A Bakot a Szaturnusz bolygó uralja. A Szaturnusz nem árul zsákbamacskát, fő célja a célok kemény munkával történő elérése. Ez a páros is erre számíthat. Emellett a társadalmi státusz, az elismertség, vagy a hatalom is nagyon fontos számukra. Közös gondolkodásukat ezek a vágyak nagyon meghatározzák. Összpontosításuk és intenzív energiájuk keménynek vagy rugalmatlannak tűnhet másoknak, de egymást nem lepik meg ezzel a hozzáállással, így ebből nem kerekedik semmilyen konfliktus. Jól kommunikálnak, és élvezik, hogy a dolgokat közösen valósítják meg. Nagy szeretettel irányulnak a másik felé, de érzelmileg nem mindig fonódnak össze olyan elválaszthatatlanul, mint a zodiákus többi párja. Mindkettő élvezettel néz szembe egy nehéz kérdéssel, de élvezi az egyéni érdekeinek érvényesítését és a függetlenségét is. A Bak földjegyű, így érdekeik az anyagi javakban rejlenek, ez jelzi számukra a magas társadalmi státust. Ezért hajlandók keményen dolgozni, nem kímélik az energiájukat azért, hogy otthonukat kényelmessé tegyék. A kényelmességet itt nem pihepuha párnákban kell elképzelni, hanem hatalmas terekben, luxuskörnyéken, hideg betonépületekben, amikben minden megvan ahhoz, hogy a családjuk kényelmesen éljen. Időnként nem ártana nekik egy kis lazítás, reméljük a barátaik, a rokonaik tudnak nekik segíteni ebben. Kardinális jegy a Bak, ami azt jelenti, hogy kezdeményezők, végrehajtók. Nyugodtan rájuk lehet bízni az intézni valókat, nincs olyan, hogy bármilyen feladat befejezetlenül marad. Konzervatívak, idejüket és pénzüket mindig praktikus szempontok alapján töltik és költik. Hajthatatlan tulajdonságaik miatt ez a duó kiütéses párossá, valamint meghitt barátokká válik. Egyszerűen nem lehet legyőzni őket, ha valamit a fejükbe vettek, márpedig mindig a fejükbe vesznek valamit. Mondjuk az is biztos, hogy a Valentin-napi meglepetéseket nem nekik találták ki, mert ki nem állhatják az ilyen demonstratív szeretetmegnyilvánulásokat. Reméljük, hogy azért nem lesznek túl rigorózusok, karót nyeltek, és nem felejtik el, hogy időnként nevetni kell. Mindenen. Ha ezt a projektet, a "könnyedébben veszünk" dolgokat sikeresen megvalósítják, akkor ez egy nagyon sikeres kapcsolat lesz.

Bak és Vízöntő páros

Amikor a Bak és a Vízöntő között szerelem alakul ki, valószínűleg kihozzák egymásból a legjobb tulajdonságokat. A Bak óvatosabb, racionálisabb életszemléletű, míg a Vízöntő telhetetlen, szinte mindenhez idealistán közelít. A felszínen totális ellentéteknek tűnhetnek, de ha ez a kettő egymásra szegezi a tekintetét, akkor megszakíthatatlan kötelék alakul ki közöttük. A Bakot a szervezettség, a következetesség jellemzi, a Vízöntő modern gondolkodású, a rutint zavarónak és unalmasnak tartja. Meglehetősen meglepi majd a Bakot párja gondolkodása, keresi majd benne a logikát, de meglehetősen misztikusnak találja majd. A Vízöntő nem kedveli majd, ha a Bak uralkodni akar felette, és meg akarja mondani, mit csináljon, de ha ettől óvakodik a Bak, és okosan teret hagy a párjának, akkor a biztos háttér, amit biztosíthat neki, nagyon nagy értékké válhat a Vízöntő szemében. A Bakot és a Vízöntőt is a Szaturnusz, a Vízöntőt pedig még az Uránusz is irányítja. A Szaturnusz a konzervatív, visszafogó energia. Ez a bolygó nagyon célorientált és elkötelezett a progresszív gondolkodás iránt. Mi tagadás, elég ütős párost alkotnak! A Bak és a Vízöntő egyesíti erejét a Vízöntő forradalmi gondolkodásával és a Bak társadalmi státusával. Ketten olyanok, mint mondjuk a Tesla. Az Uránusz a szokatlanról szól, ez jellemzi a Vízöntőt. A Bak szervezettségen, észszerűségen és kényelemen alapuló életet mutat a Vízöntőnek. A Vízöntő segíthet a Baknak abban, hogy merjen álmodni, és hogy kiálljon a hite mellett. A Bak földjegy, a Vízöntő pedig levegőjegy. A Vízöntő véletlenszerű felfedezésnek tekinti az életet, míg a Bak konkrét eredményt keres. Egyébként nem lehetetlen, hogy megértsék egymás indíttatásait. Mindkét partnernek meg kell tanulnia, hogy nem ugyanúgy gondolkodnak, meg kell osztaniuk egymással a tapasztalataikat, és tanítaniuk kell egymást. A Bak kardinális jegy, a Vízöntő fix jegy, mindkettőjük meglehetősen makacs, könyörtelen tud lenni. Ha van valami a fejükben, vagy kidolgoztak egy tervet, addig erőltetik, amíg el nem érik, meg nem kapják. A Bak előszeretettel találja ki a feladatokat, és osztja ki, a Vízöntő pedig örömmel segít a Baknak, ha jelentős szerepet kap a projektben.
Ez egy nagyon erős szerelmi kötés, ami az első pillanattól kezdve fennáll. Örömteli és sok-sok tanulsággal bíró lesz minden napjuk, és a körülöttük élőknek is biztos alapot adnak a szerelmükkel.

Bak és Halak páros

Amikor a Bak és a Halak szeretnek egymásba, az az ellentétek vonzásának a játéka. A Bak a földhözragadt parancsnok, aki nagyon szigorú munkamorállal rendelkezik, míg a Halak érzelmesebb, álmodozóbb, és a nyitott a körülöttük élők igényeire. Semmi kétség, csodálni fogják egymást, mert annyira különbözőek. A Bak értékeli a Halak kedves természetét, a Halakat pedig a Bak gyors esze és szívóssága vonzza. Biztos, hogy nem első látásra szerelem, mert meg kell ismerniük egymást, de ha barátok, a vonzalom lassan felerősödhet közöttük, és szerelemmé alakulhat. Ha egy párt alkotnak, kétségtelenül kiegészítik egymást. Nehézségek merülhetnek fel a kapcsolatban, ha a Bak túl dominánsan viselkedik, és ezzel megsérti a nagyon érzékeny Halakat. A Halaknak meg kell értenie, hogy ez a viselkedés nem a személye ellen irányul, hanem a Baknak ilyen a stílusa. Elképzelhető, hogy a Halak nem veszi túl jó néven a Bak makacsságát, de türelemmel és megértéssel valószínűleg kezelni tudja majd. A Halaknak tetszik, hogy a Bak egy rendezett otthont, céget, vállalatot gründol nekik, és az anyagi javakról is gondoskodik, így ő foglalkozhat a művészetével, vagy a filozófiával, vagy az asztrológiával, vagy az álmodozással, vagy a jógával, vagy a civilszervezettel. A Bakot a Szaturnusz, a Halakat pedig a Jupiter és a Neptunusz uralja. A Szaturnusz az elkötelezettség, a tekintély és a felelősség bolygója. A felsőbb szintű tanulást, az etikát és a normákat a Jupiter irányítja, míg a Neptunusz befolyásolja a Halak álmait és illúzióit, amik néha nem e világra valók. Ez a három bolygó jól kiegészíti egymást, mert együttérző igazságosságot és odaadást kölcsönözhet a párnak. A Bak földjegyű, a Halak pedig vízjegyű. A földjegyek mindig a tulajdonról szólnak, és a Bak-Halak páros szívesen veszi körbe magát kifinomultságukat demonstráló tárgyakkal. A vízjegyek az érzelmekre és az intuícióra támaszkodnak, így a Halak válik a kapcsolat tápláló erejévé, de passzív módon. Kényelmesen élnek divatos otthonukban, és meglehetősen otthonülők. A Bak kardinális jegy, a Halak pedig változó jegy. A Bak hajlamos egy projektre koncentrálni, míg a Halak úszkál a feladatokban, érzés alapján halad, és minden bizonnyal érdeklődik a Bak ügyei iránt, de a Baknak nem szabad megsértődnie, ha a Halak sok mindent szeretne csinálni egyszerre, és időnként megunja az ő dolgait, és másba kezd. Alapvetően azt tanácsoljuk a Baknak, hogy hagyja szabadon úszkálni szerelmét, ne akarja őt állandóan korlátok közé szorítani, mert így az megfullad, kivész belőle a fantázia, amitől egyébként olyan varázslatos a lénye. A Halak megmutathatja a Baknak, hogy a rugalmasság jobb, mint a rugalmatlanság, és az a korlátoltság, hogy a dolgokat mindig a meghatározott módon kell elvégezni. Két nagyon különböző temperamentumú ember találkozik ebben a kapcsolatban, és mindketten örömmel osztják meg életüket a másikkal, mindketten szeretnének segíteni a másiknak, hogy elérjék céljaikat, és elégedettek, boldogok legyenek. A különbségek ellenére ez egy nagyon is kompatibilis kapcsolat. A károgókat egyszerűen figyelmen kívül kell hagyni!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Értékes kincsek, amelyek történeteket mesélnek el

Értékes kincsek, amelyek történeteket mesélnek el

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Egyszerű használat és ragyogó végeredmény - Ebben a hajfestékben biztosan nem fogsz csalódni (x)

Egyszerű használat és ragyogó végeredmény - Ebben a hajfestékben biztosan nem fogsz csalódni (x)

4 tipp, melyeket betartva bőröd nyáron is ragyogó és egészséges lesz (x)

4 tipp, melyeket betartva bőröd nyáron is ragyogó és egészséges lesz (x)

Itt a nyár és vele együtt a GLAMOUR-napok - Szerezd be kedvenc kuponjaidat! (x)

Itt a nyár és vele együtt a GLAMOUR-napok - Szerezd be kedvenc kuponjaidat! (x)

Ezt a cold brew koktélt neked is el kell készítened egy forró nyári napon! (x)

Ezt a cold brew koktélt neked is el kell készítened egy forró nyári napon! (x)