A békülésé lehet a mai nap - Egymondatos horoszkóp - augusztus 26. vasárnap

2018.augusztus.26.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Telihold a Halakban, ráadásul a Nap barátságos trigon fényszöget zár be a Szaturnusszal. Békülj ki haragosaiddal, tervezz hosszú távra és kényeztesd a lábadat masszázzsal! Mivel a nők szokatlanul érzékenyek és hajlamosak az álmodozásra, a férfiak viszont a tényeket tartják szem előtt, ha nagyobb stabilitásra és biztonságra vágysz, ezt most megkaphatod a párodtól. Aztán elkezdhetsz azon is dolgozni, hogyan kell felelősséget vállalni. A késő éjszakai órákban viszont, amikor már érezhető a szélsőséges érzelmeket gerjesztő Vénusz-Plútó befolyás, ne provokálj féltékenységi jelenetet, ne manipuláld a párod, csak hogy megkaphasd a szex- vagy pénzadagodat.

Kos (03. 21-04. 20.) Egy munkahelyi kapcsolat előtt új távlatok nyílnak, és ha olyan lelkiismeretesen végzed a munkádat, mintha a saját főnököd lennél, előbb-utóbb vezető leszel.

Bika (04. 21-05. 20.) Megkezdheted a tanulmányaidat külföldön, de ha nem találkoztál volna valakivel, akivel a családod hozott össze, most nem fájna a szíved itt hagyni ezt az országot.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha arra törekszel, hogy legyenek maradandó értékek (lakás vagy egy nagyobb összeg a bankban) a birtokodban, ne játssz rövid távon – tervezz hosszú távra!

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párod, aki sokkal idősebb nálad, s rendezett körülményeket tud biztosítani számodra, úgy érzi, meg kell nősülnie, biztos, hogy tudnál neki ebben segíteni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A gazdagság, a biztos állás és az anyagi biztonság ott hever előtted, de csak akkor szerezheted meg, ha korán kelsz, keményen dolgozol és rászánod az idődet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ki kell találnod valamit, hogy megismerhesd partnered valódi szándékait, hogy összecsiszolódhassatok, és akkor talán… együtt is öregedtek meg.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Amennyiben a családi kötelességek nyomasztó teherként nehezednek rád, rokonaid talán megszokták, hogy azonnal ugrasz a parancsra, de ezúttal csalódni fognak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Önbizalmadat növeli egy felelősségteljes megbízatás, és ha munkahelyi főnököd támogatására van szükséged, nagyon meggyőző tudsz lenni, ha akarsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Pénzügyi helyzeted javulóban, karriered emelkedőben, biztonságérzeted is fokozódhat, ha eddigi tetteid bizonyítják, hogy nem félsz a felelősségtől.

Bak (12. 22-01. 20.) Lehet, hogy a párod miatt jobb lenne elhalasztani tervbe vett külföldi utazásodat, de akkor elszalasztanád a lehetőséget, hogy megcsípd a kilátásban lévő üzletet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Jól alakuló ingatlanügy miatt elégedett vagy, viszont egyes Vízöntők csak házasságkötés vagy öröklés útján teremthetik meg maguknak az anyagi biztonságot.

Halak (02. 20-03. 20.) A mai ismeretség után már semmi sem múlik a véletlenen: ha nem találkozol egy megbízható Szűzzel vagy Bakkal a barátaidnál, hát most nem lennétek együtt.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője