A céljaidért küzdesz ma sikeresen - Egymondatos horoszkóp: Március 12.

2019.március.12.

A Halak jegyében lévő Nap és a Bak-Plútó harmonikus sugárzásának köszönhetően sokat profitálhatsz művészi alkotásaidból, inspirációidból, befolyásos és hatalommal rendelkező személyekkel való együttműködésedből. Ügyesen befolyásolhatsz másokat, s kellő mennyiségű akaraterővel és önfegyelemmel rendelkezel ahhoz, hogy ne hagyd magad eltéríteni kitűzött céljaidtól. Elemzői készséged segít a problémák megoldásában és a múlt feldolgozásában. Most könnyen helyrehozhatod mindazt, amit az utóbbi időben esetleg elpuskáztál. Egyesek ezeken a napokon könnyen jutnak hatalomhoz, vállalkozásodat megszabadíthatod a fölösleges ballaszttól, és jó szemmel szúrhatod ki azokat a piacokat, melyekben ott rejlik az újjászületés lehetősége.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne vesztegesd a szeretetedet olyan pasira, aki titokban tartja viszonyotokat, de feladhatsz egy olyan munkát, amelyben kiszolgáltatott vagy a hatalomnak.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma elcsábíthatsz valakit, aki hatalommal rendelkezik, de ha már túlestél az ismerkedés szakaszain, talán el tudod dönteni, hogy családot szeretnél-e alapítani társaddal,

Ikrek (05. 21-06. 21.) Meggazdagodhatsz örökség, társulás útján, vagy kiválóságodnak köszönhetően, és jeleskedhetsz valamilyen pénzügyi elemzői adottságot igénylő feladatban.

Rák (06. 22-07. 22.) Jóllehet a párod képviseli a hatalmat párkapcsolatodban, ma mégis ráérezhetsz valódi szándékaira, és egy üzleti együttműködés is busás haszonnal kecsegtet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Állásügyben jó lehetőség, de mivel gyakran mások lökdösnek téged, igyekezz úgy szervezni a munkádat és üzleti ügyeidet, hogy ne tudjanak lökdösni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szerelmi életed gyökeres változás előtt áll, de óvakodj attól, hogy elfeledkezz szabad akaratodról, ha egy hatalommal rendelkező, dögös pasival van dolgod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ingatlanügyben mázlid lesz, baráti kapcsolat vagy protekció révén munkát szerezhetsz, és annak is eljött az ideje, hogy vállalkozásba kezdj mellékállásban.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Hobbidat úgy válaszd meg, hogy előmozdítsa kapcsolatodat főnököddel, de válságkezelői adottságodból vagy médiaszereplésedből is hasznot húzhatsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Pénz- és ingatlanügyeid jól alakulnak, és attól függően, hogy mennyire azonosítod a pénzt a hatalommal, egyre fontosabbnak tartod, hogy sok pénzt keress.

Bak (12. 22-01. 20.) Az üzleti szférában befolyásos szövetségesre találhatsz, üzleti ismereteid vagy pénzügyi hatalmad hasznosítása révén pedig nagyobb összeget tehetsz zsebre.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Beházasodhatsz a vagyonba, de ezért később nagy árat kell majd fizetned: jobban jársz, ha a háttérből irányítod és ellenőrzöd céged pénzügyi rendszerét.

Halak (02. 20-03. 20.) Befolyásos ismerőseid, új munkaköröd, szakmai sikereid megerősítik önbizalmadat, s most kell fontos körökben mutatkozni, vagy a hatalom közelébe férkőzni.

Ez is érdekelhet

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke