A csábítás trükkjeit bevetve bárkit meghódíthatsz - Egymondatos horoszkóp: október 28.

2020.október.28.

Mivel a hátráló Merkúr ma november 10-ig a Skorpióból visszatér a Mérlegbe, még a munkádban is szükséged van mások együttműködésére. De ne hagyd, hogy olyan döntésre kényszerítsenek, amelyeket igazságtalannak ítélsz. Határozatlanságod miatt remek lehetőségeket hagyhatsz ki. Ma a Vénusz is jegyet vált: november 21-ig a Mérlegben folytatja útját: megélénkül a forgalom a házassági piacon, hiszen sok múlik azon, van-e partnered. Céljaid között házasság szerepelhet, de mivel az élet napos oldalán szeretnél landolni, kapcsolatodban a párod vagyona erős ösztönző erő. A Kos jegyében lévő Hold és a Mérleg-Vénusz szembenállása miatt a pasiknak nem az alkalmazkodó nők tetszenek, s mivel a férfiakat jelképező Nap a Skorpióban jár, értenek hozzá, hogyan kell megzabolázni a társukat. Ám ha túlzottan alkalmazkodsz, nemcsak a szenvedély, hanem a szeretet is csökkenhet.

A csábítás trükkjeit bevetve bárkit meghódíthatsz - Egymondatos horoszkóp: október 28.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a párod másokkal flörtöl, vagy megjátssza magát csinos nők jelenlétében, akkor nincsenek komoly szándékai veled, és a kapcsolat nem áll szilárd lábakon.

Bika (04. 21-05. 20.) Tudod, milyen nehéz összeegyeztetni a személyes érzéseket a munkával és az üzlettel, ám egyik kollégád mit nem adna érte, ha úgy néznél rá, mint a kutyádra.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az kétségtelen, hogy a csábítás trükkjeit bevetve bárkit meghódíthatsz, de ne vegyél komolyan egy olyan pasit, aki azt sem tudja, akar-e téged máskor is látni még.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha eddig a családalapítás volt a fő célod, ma inkább a karrierépítés foglal le, és ha megtaláltad a megfelelő szakmát, nem akarsz a konyhában lábatlankodni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha nincs kedved eljátszani főnököd vagy külföldi rokonod társalkodónőjének szerepét, miért nem mersz tiltakozni és nyíltan kimondani, amit akarsz?

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a párod soha nem beszéli meg veled anyagi elképzeléseit, vagy azt sem tudod, mennyit keres, akkor fogadd el, hogy nem vagy része jövőbeli terveinek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne reménykedj abban, hogy a párod szemet huny állandó flörtjeid felett, ezt nem fogja eltűrni, leszerelheted viszont, ha megnézel vele egy izgalmas akciófilmet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma nem vagy jó hangulatban, de ha képes vagy uralkodni magadon, semmi sem billenthet ki az egyensúlyodból, sem egy hűtlen pasi, sem egy kimerítő munka.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha egy rangos társasági esemény vagy szakmai találkozó után idegen ágyban ébredsz, legalább a barátnőid és kollégáid ne tudják meg, kivel töltötted az éjszakát.

Bak (12. 22-01. 20.) Most, amikor tele vagy munkával, ráadásul felfelé akarsz házasodni, bosszanthat, hogy a férfinem egyik díszpéldányával fejezed be önmegtartóztató időszakodat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Természetesen vannak rokonaid és intelligens kollégáid is, de ha valami visszatart attól, hogy velük tárgyald meg a gondjaidat, hallgass a megérzéseidre.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne lepjen meg, ha a pasid vagy üzletfeled bizalmatlan veled szemben, mert aranyásónak tart, de érthetetlen módon leküzdhetetlen testi vonzalmat érez irántad.

Ez is érdekelhet

GlamDrop: Környezetbarát bőrápolás, természetes barnulás és spa élmény vár

GlamDrop: Környezetbarát bőrápolás, természetes barnulás és spa élmény vár

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla