18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Szexhoroszkóp: A csillagjegyed befolyásolja, hogy milyen vagy az ágyban

2022.július.6.

A horoszkópunk rengeteg személyiségjegyünket befolyásolja, többet között azt is, milyenek vagyunk az ágyban, és milyen partnerre vágyunk. Bizony, még ezen a téren is érdemes figyelembe vennünk a csillagok állását.

Íme a jegyek, és ami jellemzi a szexuális vágyukat:

Kos

Ilyen az ágyban: Mint az év első jegye, a Kos öntudatos, büszke és hódításként fogja fel a szexuális együttlétet. Üldözi és becserkészi a vadat, és inkább ő dominál, mintsem átadná az irányítást. Ha elkapja a vágy, rögtön ki akar elégülni, és kifejezetten szereti, ha a hajával játszanak vagy a fejét masszírozzák.

A legjobb partnerek: Oroszlán, Mérleg, Ikrek, Skorpió

Bika

Ilyen az ágyban: a Bika érzéki, éppen ezért olykor nagyobb gondot fordít az előjátékra, mint a konkrét aktusra. Fontosak neki a részletek, az illatok, a hangok, az érintés, és kalandként fogja fel az együttlétet. Nem erőlteti a szexet, inkább azt várja, hogy az útjába akadjon a lehetőség.

A legjobb partnerek: Skorpió, Rák, Szűz, Bak

Ikrek

Ilyen az ágyban: Az Ikrek laza és szabadszellemű, és szívesen próbál ki izgalmas dolgokat. Izgatja az extrém helyeken történő szex, és bátran kimondja közben, amit gondol. Szeret flörtölni, és értékeli, ha a partnere is kacér. Szívesen kísérletezik új dolgokkal.

A legjobb partnerek: Kos, Ikrek, Nyilas, Vízöntő

Rák

Ilyen az ágyban: a Rák számára a szeretkezés egy érzéki, kreatív tevékenység, és szüksége van arra, hogy udvarlás előzze meg az aktust. Mivel ez a jegy nagyon intuitív, könnyen ráérez, mit szeretne a partnere, és mindent megtesz, hogy boldoggá tegye őt. Szívesebben ad, mint kap.

A legjobb partnerek: Bika, Oroszlán, Bak, Halak

Oroszlán

Ilyen az ágyban: az Oroszlán hatalmas libidóval rendelkezik, és mivel nagyon karizmatikus és vonzó, könnyen levesz bárkit a lábáról. Szenvedélyes és figyelmes, azonban folyamatos visszaigazolást vár a képességeiért. Fontos számára az előjáték, és a háta a legérzékenyebb pontja.

A legjobb partnerek: Skorpió, Kos, Oroszlán, Nyilas

Szűz

Ilyen az ágyban: a nevével ellentétben ez a jegy cseppet sem szűzies. A Szűz tele van energiával, ami gyakran az ágyban mutatkozik meg igazán, hiszen nagyon érzékeny. Fontos számára az érintés, szereti, ha masszírozzák, simogatják.

A legjobb partnerek: Mérleg, Halak, Bika, Bak

Mérleg

Ilyen az ágyban: sokan a legkifinomultabb jegyként tartják számon a Mérleget remek ízlése és érzékisége miatt. Nem csoda, hogy a szex szóbeli előjátékot és lelki ráhangolódást is jelent ennek a jegynek. Sokat flörtöl, és fontosak számára a részletek: a zene és a fehérnemű fontos szerepet játszik az együttlét során.

A legjobb partnerek: Oroszlán, Kos, Ikrek, Nyilas

Skorpió

Ilyen az ágyban: a Skorpió híres a szenvedélyességéről és a magas libidójáról. Szüksége van új izgalmakra, szélsőséges érzelmekre, és szeret dominálni. Gyakran küzd a saját vágyaival is, hiszen nagyon erőteljes lelki állapotok ütköznek benne.

A legjobb partnerek: Oroszlán, Skorpió, Halak, Bika

Nyilas

Ilyen az ágyban: a Nyilas kalandvágyó, csábító és figyelmes az ágyban, azonban hamar megunja a megszokottat, és folyamatosan újdonságokat keres. Ha szingli, sokat flörtöl és hajlamos belemenni egyéjszakás kalandokba, ha kapcsolatban van, szívesen próbál ki új dolgokat.

A legjobb partnerek: Oroszlán, Vízöntő, Kos, Ikrek

Bak

Ilyen az ágyban: a Skorpió mellett a Bak számít a legszexuálisabb jegynek, azonban emellett nagyon érzéki is. Hatalmas libidóval rendelkezik, és a térdei és a lábai a legérzékenyebb pontjai. Szereti, ha elcsábítják és flörtölnek vele, és büszke az állóképességére.

A legjobb partnerek: Rák, Szűz, Bika, Bak

Vízöntő

Ilyen az ágyban: intelligens és idealista, és éppen ezért könnyű befolyásolni. Szereti, ha elcsábítják, de nem kedveli, ha teljesen alárendelt szerepbe kerül. Lelkes és nagy képzelőerővel rendelkezik, és szüksége van rá, hogy a partnerével jókat tudjon beszélgetni.

A legjobb partnerek: Vízöntő, Szűz, Ikrek, Nyilas

Halak

Ilyen az ágyban: a Halak egyik legfőbb erénye, hogy szinte bármelyik jeggyel jól megértik egymást, és könnyen lenyűgözik a környezetüket. Az ágyban romantikus, játékos és érzéki, kedveli, ha kreatív, izgalmas partnert talál magának. Inkább ad, mint kap, fontos számára, hogy a partnere is boldog legyen.

A legjobb partnerek: Skorpió, Rák, Szűz, Mérleg

Ez is érdekelhet

Anonim HIV- és STD-szűrést is kérhetsz ingyenesen a Sziget-fesztiválon

Anonim HIV- és STD-szűrést is kérhetsz ingyenesen a Sziget-fesztiválon

Tedd & Ne tedd

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Sztárhírek

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk