A GLAMOUR-napok elhozhat egy új szerelmet is - Egymondatos horoszkóp: Október 8.

2020.október.8.

A nap első felében, amikor az Ikrek jegyében lévő Hold jóindulatú fényszöget zár be a Kos-Marssal, telefonod vagy számítógéped segítségedre lehet az ismerkedésben. Glamour-napokon még kedvenc szupermarketed is remek hely a pasivadászatra. Ha új műszaki berendezésre vagy okostelefonra van szükséged, vásárláskor bátoríts egy szuperhímet arra, hogy szaktanácsot adjon neked. Használd fel a Glamour-kuponjaidat, de mivel nincsenek érintkezési gátlásaid, flörtölési és kommunikációs tudományodat is bevetheted. ha szívesen megismerkednél valakivel. A nap második felében a Hold a Rákban a családodra és az érzelmekre irányítja a hangsúlyt. Gondoskodásod szeretteidről többszörösen megtérül.

Kos (03. 21-04. 20.) Vásárlás, sorban állás közben flörtölj, ám ha este a családi gondok megoldása miatt nem marad időd a saját igényeidre, akkor rosszul bánsz magaddal.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne vedd meg a vágyott árut az első üzletben csak azért, mert azzal időt spórolsz, de a nap második felében tanácsaiddal kihúzhatod a bajból közeli rokonaidat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Viselkedj úgy, hogy utólag semmiért se kelljen magyarázkodnod, egyesek viszont ma plusz bevételeknek örülnek, melyek messze fölülmúlják a várakozásokat.

Rák (06. 22-07. 22.) Amikor a nap első felében aggódsz, nem tudsz elmerülni munkádban, gondolataid is szétszórtakká válnak, de ne hagyd el magad, inkább hívj estére vendégeket!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egyik barátod olyasmit ajánl, ami a segítségedre lehet, de ha követelményeket állítasz a pároddal és szeretteiddel szemben, nem lesz tartós a kapcsolat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szomjasan iszod fel az új szakmai információkat, de ha a szerelemben nem várhatók látványos hódítások, legalább a hasukon keresztül hódítsd meg barátaidat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Túl sok feladat vár megoldásra, és ha fogalmad sincs a fontossági sorrendről, interjúvold meg ez ügyben főnöködet, így elkerülheted az elmarasztalást.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha előkészítettél egy üzleti megbeszélést, azt semmiképpen se halaszd el, rossz vért szülne, és ráadásul valami fontos kérdésről nem is tájékozódnál.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma a szextől meg attól leled vissza lelki és szellemi egyensúlyodat, ha sikerül megszabadulnod kötelezettségeidtől, és a párod vagy a családod gondoskodik rólad.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha gondot okoz a sok telefonhívás, melyekre válaszolnod kell, gondoskodj pár zavartalan óráról, de ne a biztonságérzeted miatt legyen szükséged a párodra.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A nap első felében a bevásárlás kalanddá válhat, ha ismerkedésre használod, ám ha megteheted, akkor délután lepd meg egy tálca nasival munkatársaidat.

Halak (02. 20-03. 20.) Jól keresel, de nem engedheted, hogy a pénz őrült költekezésre csábítson, ám nyerő ötlet, ha munka után megleped egy ötfogásos vacsorával a párodat.

Ez is érdekelhet

Kendall Jenner videóján nevet a fél világ. A ruha gyönyörű, de lehet, hogy enyhén szűk

Kendall Jenner videóján nevet a fél világ. A ruha gyönyörű, de lehet, hogy enyhén szűk

Divathírek

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Szépséghírek

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai