A hétvége kedvez a tervek megvalósításának - Egymondatos horoszkóp: November 14.

2020.november.14.

A Skorpió jegyében lévő Nap és a Bak-Plútó barátságos rezgéseinek köszönhetően találékonyságod, szexuális vonzerőd, üzleti érzéked és becsvágyad révén feljebb léphetsz a ranglétrán, de azért se érezz bűntudatot, ha az erotikát kevered az üzletkötéssel. Jóllehet hétvége van, ez a konstelláció kedvez az üzleti társulásoknak, mások befolyásolásának, a becsvágyó tervek megvalósításának, a pénz és a hatalom megszerzésének. Remek lehetőségek adódnak ebben az időszakban hatalmon lévő személyek révén, ezért ejtsd módját annak, hogy megismerd azokat, akik fontosak számodra.

Kos (03. 21-04. 20.) Szerelmi, szakmai vagy üzleti kapcsolatod a szexre alapozódhat, de kiderülhet, hogy cégednél a fizetésemelést titokban, hatalmi csatározások között intézik.

Bika (04. 21-05. 20.) Házasságodat erotikus élmények gazdagítják, szingliként pedig remek esélyed van családalapításra, mert jómódú, hatalommal rendelkező pasi tűnt fel a láthatáron.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Rokoni segítséggel jól fizető munkahelyet szerezhetsz, de azzal is tisztában kell lenned, hogy cégednél a fizetések egyfajta hatalmi rendszert reprezentálnak.

Rák (06. 22-07. 22.) Tegyél meg mindent, hogy felhívd magadra egy gazdag pasi figyelmét, meglévő kapcsolatodban viszont a közös gyerek vagy a terhesség hatalmat adhat a kezedbe.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha családod és a munkahelyed hatalmas követelményeket támaszt veled szemben, akkor új készségeket kell kifejlesztened a hatalom megszerzése érdekében.

Szűz (08. 24-09. 23.) Célod érdekében beveted legjobb ötleteidet, és a bátorság is megvan benned, hogy mindenféle kapcsolatban vállald önmagadat bűntudat vagy arrogancia nélkül.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Remek ingatlan-, lakásvétel vagy felújítás lehetősége merül fel, de csak akkor vágj bele családi vállalkozásba, ha az új jövedelemforrást teremt számodra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel a tudás és az információ hatalom, ha elvégzed a titkos információgyűjtés aprólékos munkáját, ezt előnyösen használhatod fel a különböző vitákban.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Pénzügyekben ügyesen manipulálsz, felküzdheted magad egy nagyobb veszteségből, de óvakodj a törvénytelen tevékenységek és a feketepiac kihívásaitól.

Bak (12. 22-01. 20.) Üzleti összefogásból hasznot húzhatsz, és ha tudatában vagy erotikus vonzerődnek, a szex hatalmát is kihasználhatod egy zsíros üzleti ajánlat megszerzésénél.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Sejtelmed sincs róla, hogy karrierista párod vagy főnököd mit tervez ellened, ám ha hatalmi harcba bocsátkoztok, hiába kutatsz Fair Play és erkölcs után.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha magas sikercélt tűztél ki magad elé, ne csak saját szakmádnak jeles személyeivel tarts kapcsolatot, hanem más országokból is ismerned kell fontos embereket.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban