A hódítás, a kaland és a szex is beférkőzik a gondolataidba - Egymondatos horoszkóp: augusztus 8.

2020.augusztus.8.

Mivel a Hold a Kos jegyében halad, és már a reggeli órákban az Oroszlán –Merkúrral barátkozik, energiaszinted a csúcson van, ráadásul a hódítás, a kaland és a szex is beférkőzik a gondolataidba. Ne csodálkozz, ha futás vagy sportolás közben olyan pasi tesz neked ajánlatot, akit nem utasítasz vissza. Ma akkor élvezed az életet, ha tele van kihívással, ha összemérheted erődet, kreativitásodat és tudásodat másokéval. Ha szerelmes vagy, őszintén hiszed, hogy megtaláltad az igazit, de vigyázz, mert túlzott agresszivitásod taszító erőként hat némely pasira. Most érdemes gyümölcsöt befőzni, de sportolás közben óvd a fejedet és az arcodat.

A hódítás, a kaland és a szex is beférkőzik a gondolataidba - Egymondatos horoszkóp: augusztus 8.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Magas fordulatszámmal pörögsz, ezért ha meg akarsz szerezni magadnak valakit, kösd össze a testmozgást és az ismerkedést úgy, hogy kalandos programot javasolsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Miközben odahaza kotlasz a fészkeden, a pasid meg épp focimeccset néz a tévében, ne hidd el neki, hogy a labdának sokkal hosszabb előjáték kell, mint neked.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Régóta dédelgetett elképzeléseidet megvalósíthatod, s a meggyőzés mestereként pedig üzleti tárgyalásodon behízelgő modoroddal egy kobrát is el tudnál bűvölni.

Rák (06. 22-07. 22.) Mindenáron elfoglaltságot keresel, menekülsz a cselekvésbe, de türelmetlenségedben elkapkodsz egy döntést, amely a szakmádat vagy a bevételeidet érinti.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha kalandos utazásra vállalkozol valakivel, legalább egymás nevét ismerjétek, de ma kitervelheted hódító hadjáratodat is, amelyet azonnal alkalmazhatsz.

Szűz (08. 24-09. 23.)
Míg mások kimerészkednek a spekulációk háborgó tengerére, te jóval konzervatívabb szemlélet alapján fektetsz be ingatlanba, melynek értéke csak növekszik.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha társasággal töltöd a napot, és valaki, aki előkelő körökben forog, s tetszik is neked, megpróbál kikezdeni veled, te talán tréfából rögtön bele is mész a játékba.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha egy reményteli kérdésben, talán állásügyben kell ma határoznod, minden esélyed megvan arra, hogy jól dönts, de senkitől ne engedd befolyásolni magad.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Vakációdon dolgozni fogsz, de ha elfogadható rámenősségről van szó, és ez azt jelenti, hogy "lefekhetek-e az új pasimmal az első randin", akkor a válasz igen lesz.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha üzletről van szó, igyekezz felülemelkedni azon a közegen, amelyben születtél, de úgy tűnik, hogy még az ágyban sem szabadulsz egyik könyvmoly kollégádtól.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Terveid hamar valóra válnak, alkotókedved teljes, mindent ennek rendelsz alá, de kedvesed és gyermekeid több gondoskodásra vágynak, hiányzol nekik.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha egyik kollégád vagy ügyfeled bukósisakkal a hóna alatt áll egy dögös motor mellett, akkor az illető elég gazdag ahhoz, hogy méltó legyen a figyelmedre.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban