A Hold a Szűz jegyén halad keresztül és egy nagyon fontos dologra emlékeztet ma - Egymondatos horoszkóp: Május 6.

2017.május.6.

Mivel a Hold még ma is a Szűz jegyen halad keresztül, emlékeztesd magad arra, hogy az élet célja nem az, hogy mindent tökéletesen elvégezz, hanem hogy szeretetteljes és hasznos életet élj. A Holdat a kora délutáni órákban támadó Szaturnusz tehet arról, hogy aránytalanul felnagyíthatod gondjaidat. Vond ki magad a kellemetlen helyzetekből, a terhes kötelezettségekből és a frusztrációt okozó kapcsolatokból! Ne tarts attól, hogy mások esetleg önzőnek, felelőtlennek fognak tartani! Nem kell minden füttyentésre ugornod!


Kos (03. 21-04. 20.) Ha minőségi szolgáltatást nyújtasz, olyat, amilyet megbízóid igényelnek, sikeres lesz a tevékenységed, de pótolnod kell a szakismereteidben mutatkozó hiányokat.

Bika (04. 21-05. 20.) Annyira lefoglal a munkád és az üzlet, hogy a szerelmet takaréklángra állítod, de az sem kizárt, hogy olyan partnerrel huzakodsz, aki nem mutatja ki sebezhetőségét.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Még ha ki is derül, hogy a pároddal és rokonaiddal nem vagytok olyan fontosak egymás számára, mint szeretnéd, az sem ok arra, hogy csak kritizáld őket.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párod túlórázik, és lemondja a randevút, legyél megértő, ne nyafogj, ne tegyél szemrehányást neki, hogy fontosabb a munkája, mint a kapcsolatotok.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) El tudod végezni a pénzügyi és szakmai feladatokat, tudod motiválni munkatársaidat, de ne akarj önálló vállalkozó lenni, ez szörnyen nagy kockázat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Lehetetlen kijavítani a hibádat, ha szégyent érzel miatta; azok a Szüzek, akik tökéletességet várnak el maguktól, elkeserednek, ha valami délután nem sikerül nekik.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Meg kell tanulnod koncentrálni és eljutni egy kommunikációs vagy családi probléma lényegéhez, anélkül hogy magad gördítenél akadályokat az útjába.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma mind a barátságokra, mind a pénzre érvényes sikerstratégiád elve nem csupán az, hogy "jobb adni, mint kapni", hanem az, hogy adnod kell, hogy kaphass.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha dilettánsként vágsz bele egy nem éppen testre szabott feladatba, valószínű, hogy hosszú időre lesz szükséged, hogy felszámold baklövésed következményeit.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha fel nem dolgozott sérüléseid miatt hajlamos vagy a társadat okolni, délután nézz mélyen magadba és gyógyítsd be még fel nem dolgozott múltbeli sérelmeidet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Anyagi döntéseiddel várd meg, amíg sokkal határozottabb leszel, de hogy alakodat és bőröd üdeségét megőrizd, ne mondj le az egészséges táplálkozásról.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha kedvesed nálad racionálisabb típus, és vannak olyan tulajdonságai, amelyekre szükséged van, vonzódni fogsz hozzá, ám ugyanez a partneredre is igaz.

Ez is érdekelhet

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

Szépséghírek

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan