A jövőd forog kockán - Egymondatos horoszkóp: December 3.

2016.december.3.

Bármit tegyünk is ezen a napon, a Mars és a Szaturnusz jóindulatú fényszöge arra hívja fel figyelmünket, hogy tegyük azt elkötelezetten, hiszen kitartással, önfegyelemmel, türelemmel és fokozott összpontosítással még a legnehezebb feladatok is elvégezhetők. A Vízöntőben lévő Mars és a Nyilas-Szaturnusz a jövőorientált gondolkodást támogatja: döntéseinkben, tetteinkben vegyük figyelembe a jövőt is. Ha nemes célokért dolgozunk, ez tartalmasabbá teszi az életünket. Ami a párkapcsolatodat illeti: legyél meglepő, ne kerüld a kockázatokat!

Kos (03. 21-04. 20.) Céljaid legyenek konkrétak, igyekezz hatni az úgynevezett "megfelelő személyekre", mert a baráti és szakmai kapcsolatok most hozzásegíthetnek céljaid eléréséhez.

Bika (04. 21-05. 20.) Hagyj elég időt szakmai és üzleti jellegű erőfeszítéseidnek, hogy eredményt hozzanak, mert ha gyakran módosítasz pályát, akkor lehet, hogy túl korán adod fel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Engedd partnerednek vagy üzlettársadnak elfoglalni pozícióit, vitatkozás helyett módosítsd álláspontodat, amíg ki nem rajzolódik az egyetértés alapja.

Rák (06. 22-07. 22.) A munkahelyi és pénzügyi problémák legyőzéséhez kell némi elszántság, de ha felelősséget vállaltál valamiért, ma nem hagyhatsz ott csapot-papot.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma tilos a versengés, de nászindulóra allergiás partnered tér- és szabadságigényének tiszteletben tartásával talán mégis szorosabbra fűzheted kapcsolatodat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Olyan dolgokkal töltsd a napot, amelyek nem tűrnek halasztást, de élvezd a szexet különc kollégáddal, aki még a számítógépes vírusokat is képes hatástalanítani.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Tartsd kondícióban a testedet; ugyan szereted a spontán helyzeteket, de néha nem árt, ha tudod, mire számíthatsz párkapcsolatodban, ez most megnyugtat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Igyekezz elérni, hogy életedben egyfajta egyensúlyként legyen jelen az anyagi biztonság és az izgalom, de a családban mérsékeld elkülönülési igényedet!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Üzleti vagy internetes ismeretségedből tartós kapcsolat lehet, de az összefogás és együttműködés másokkal ebben az időszakban gazdasági szükségszerűség!

Bak (12. 22-01. 20.) Ma harcolhatsz a pénzedért, de ne feledd, bármilyen pénzkereső tevékenységről is legyen szó, díjazásod arányos a pozícióval járó felelősséggel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Találkozz olyanokkal, akiknek hasonlóak a céljai a tiédhez; a mai találkozás hasznos ötleteket eredményez, de tarts ki azok mellett, akik felzárkóztak melléd.

Halak (02. 20-03. 20.) Vigyázz csontjaid épségére, ne értékeld túl a munkabírásodat, hiszen kár lenne agyonhajszolnod magad csak azért, hogy felmutathass valamilyen értéket.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

10 dolog, amiben nem ciki, ha felnőttként is gyerek maradsz

10 dolog, amiben nem ciki, ha felnőttként is gyerek maradsz

GLAMOUR Horoszkóp

Ma inkább a saját fejed után akarsz menni - Napi horoszkóp: július 31.

Ma inkább a saját fejed után akarsz menni - Napi horoszkóp: július 31.

Sztárhírek

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát