A kitartás ma fontos helyet kap prioritási listádon - Egymondatos horoszkóp: szeptember 25. péntek

2020.szeptember.25.

A Bak jegyében lévő Hold délelőtt együttállásba kerül a Jupiterrel, a nap közepén a Neptunusszal barátkozik, míg az esti órákban kéz a kézben halad a Plútóval és a Szaturnusszal: ne szorongj, ha nem a pontos órarended alakul a napod, néha engedd meg magadnak, hogy lazább, könnyedebb legyél. Bármivel foglalkozol, a rendezettség, a kitartás és a szervezettség ma fontos helyet kap prioritási listádon. Attól viszont óvakodj, hogy fontosabbnak tartsd az érvényesülést és a kiszámíthatóságot, mint az embereket és kapcsolataidat. A mai nap alkalmas körömápolásra, de vigyázz a térdedre, az esti órákban pedig ne hagyd magad manipulálni, elnyomni.

A kitartás ma fontos helyet kap prioritási listádon - Egymondatos horoszkóp: szeptember 25. péntek
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Precizitásod és becsvágyad erősödik, elintézheted a hivatalos ügyeket, de vedd észre a jó dolgokat, akár egy megbízásról van szó, akár egyik kollégád teljesítményéről.

Bika (04. 21-05. 20.) Bizakodásod, kitartásod meghozza a jó eredményt, s ha érdekel a politika, rátermett módon tárhatod fel a szennyest és léphetsz fel az igazságtalanság ellen.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szívesen kötnél üzletet egy bizalmatlan ügyféllel, éppen ezért nem árt, ha tartalékban azért vannak mások is, amikor a másiktól nem kapsz egyértelmű ajánlatot.

Rák (06. 22-07. 22.) Ebédidőben rabold el a párodat a munkahelyéről, ám ha rokonaid a magánéletedben vájkálnak, akkor este minden szívfájdalom nélkül szabadulj meg tőlük.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma ne is reménykedj abban, hogy valaki megcsinálja helyetted a munkádat, de ha átruházol néhány feladatot munkatársaidra, megelőzheted a kimerültséget.

Szűz (08. 24-09. 23.) Gyermekedtől megköveteled a fegyelmet, de ha túl magas elvárásokat támasztasz partnereddel szemben, nehezen találsz majd szigorú mércédnek megfelelő pasit.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Torkig vagy vele, hogy dolgozó nő létedre még a háztartás is a nyakadba szakad, éppen ezért reálisabban mérd fel, milyen helyet foglalsz el a családban.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Könnyen meggyőzöl bárkit a magad igazáról, de ha valaki a helyeden parkol, gondoskodsz róla, hogy egyhamar ne jusson ilyesmi újra az illető eszébe.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha anyagi helyzeted katasztrofálisnak mondható, ráadásul az ügyfelek sem jönnek, akkor a megfelelő ár megkérésének elsajátítása a bevételnövelés kulcskérdése.

Bak (12. 22-01. 20.) Munkahelyeden bizonyíthatsz, de még öntudatlanul vagy akaratlanul sem szabad teljesítő gépként bánni magaddal, a pároddal és a hozzád közelállókkal.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Könnyítened kell a terheken, mielőtt még összecsapnak fejed fölött a hullámok, de ha tényleg nincs más megoldás, most kellene új munkahelyet keresned.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a nagyfőnökkel találkozol, az legyen a célod, hogy tekintélyt parancsoló benyomást kelts – az elegáns kosztüm elengedhetetlen kellék a karrier világában.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban