A kudarc ma elkerülhetetlen - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 3.

2020.augusztus.3.

A hét Vízöntő-Teliholddal kezdődik, ráadásul az Oroszlán-Nap és a Vízöntő-Hold T-quadrátot képez a Bika Uránusszal. Ez a konstelláció izgalmakat és változatosságot okoz a sivár hétköznapokban, de a férfiak és a nők kapcsolatában is. A robbanékony Uránusz sérüléseket okoz az uralkodó-alárendelt típusú viszonyokban. A Vízöntő-Holddal a nők nem hagyják magukat elnyomni, a férfiak és nők között csak az egyenrangú kapcsolatok működhetnek. Ma a Rák jegyében lévő Merkúr is szembenállásba kerül a Bak-Szaturnusszal: minden korlátozó, akadályozó, kényszeres hozzáállás, negatív kritika, elutasítás, kommunikációs probléma a családi, munkahelyi és az anyagi kapcsolatokban is csalódásokat és kudarcélményeket okoz. Lehet, hogy néhány terhes kötelezettséged miatt időzavarba kerülsz, vagy olyan információkat hallgatnak el előled, amelyekre szükséged van a munkádhoz, de az sem kizárt, hogy utazási terved, szerződéskötésed meghiúsul.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne tűrd, hogy az irodában vagy a családban ide-oda lökdössenek, de az időpont a lakhely- vagy állásváltoztatással összefüggő kezdeményezéseknek sem kedvez.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha külföldiekkel tárgyalsz vagy üzletelsz, igen hasznos, ha több nyelvet beszélsz, de a járgányod utazás közben lerobbanhat, ráadásul a pénzbüntetést sem úszod meg.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma ne köss üzletet, kiadásaidra, könyvelésedre figyelj jobban, ám ha a párod kimerítette a hitelkeretet, most aztán törheted a fejed, miből fogod kifizetni a számlákat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne igyekezz megváltoztatni partneredet vagy rokonaidat az állandó kritikáddal, az emberek ugyanis elhúzódnak azoktól, akik "kritikus szemmel" nézik őket.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkában, pénzügyekben eljutsz tűrőképességed határára, de csak akkor tudod kihozni magadból a maximumot, ha nem aggódsz azon, mi lesz a végeredmény.

Szűz (08. 24-09. 23.) Minden összezavarodik benned: lehet, hogy a párod tele van jó tulajdonságokkal, mégsem ő az igazi - mégse kötözködj, s ne legyél kíméletlen senkivel!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne tűrd, hogy a munkahelyeden és a családban is frusztráljanak, kihasználjanak, abban viszont ne reménykedj, hogy valaki vitás kérdésben végre engedni fog.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kedvezőtlen hírek, meghiúsult megállapodás, de szabadulj meg attól a téveszmédtől, mely szerint személyes és üzleti problémáidért a "balszerencse" a felelős.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Pénzügyek vagy munka miatt nehéz a helyzeted, amit a párod nem fog megoldani, de se neki, se üzletfelednek ne valld be kétségeidet, s óvakodj a hitelcsapdától.

Bak (12. 22-01. 20.) Sértettséged megszűnik, ha kibeszéled magad, de ne tárgyalj új állásról, ügyelj viszont arra, hogy engedj másoknak, mert ezzel fordíthatsz egy veszni látszó helyzeten.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem bírod elviselni kapcsolatodban vagy munkahelyeden a visszautasítást, de amíg meg nem tanulsz kiállni magadért, addig a többiek kihasználnak.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma a csalódások sem kerülnek el: ha a párod rászolgált a kemény kritikára, de elmulasztod szóvá tenni sérelmeidet, ő ezt a gyengeség jeleként fogja érzékelni.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban