A mai nap a csapatmunkáé! - Egymondatos horoszkóp - November 24. péntek

2017.november.23.

A Vízöntőben lévő Hold erősíti a függetlenség és a tolerancia szellemét, kedvez a csapatmunkának és barátságos, társaságkedvelő hangulatot áraszt. Óvakodj viszont azoktól a barátaidtól, akik túlságosan szoros kötödésre vágynak, vagy megpróbálják korlátozni önállóságodat. A nap második felében viszont, amikor a Holdat a Skorpió-Jupiter támadja, a hagyományos családi programok és a házimunka nem tartoznak kedvenc foglalatosságaink közé. Mivel a férfiakat jelképező Nap a birtoklásra hajlamosító Skorpióban áll, ne csodálkozz azon, ha a párod féltékenyéggel reagál, ha másoknak több figyelmet szentelsz, mint amennyit az ő számára.

A mai nap a csapatmunkáé! - Egymondatos horoszkóp - November 24. péntek
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Társaságodban felcsillan a gyors meggazdagodás lehetősége számodra, de más kérdés, hogy mekkora árat kell fizetned érte, hiszen a gazdagságot sem adják ingyen.

Bika (04. 21-05. 20.) Csalódás érhet, amikor jobban megvizsgálod egy szakmai vagy üzleti elképzelésedet, makacsságoddal pedig ne tedd próbára munkatársaid és partnered türelmét.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel szellemi téren magasan fölényben érzed magad mindenkinél, fogd vissza önteltségedet, és inkább egyik menő kollégádra akarj kedvező hatást tenni.

Rák (06. 22-07. 22.) Miközben egyik munkatársadat vagy szeretődet figyeled, új érzések kerítnek hatalmukba, elkezdesz szemérmetlenül flörtölni, de törj össze ma túl sok férfiszívet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Lehet, hogy jól körbehatárolható képed van az otthonodról, és az összeköltözésről, ez viszont most egyáltalán nem vág egybe pillanatnyi helyzeteddel.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha képtelen vagy szembenézni még egy ugyanolyan, egyforma munkanappal, akkor próbáld meg elképzelni, milyen is lenne az életed a pasid mellett.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha befektettél néhány hetet abba, hogy elérj valamit pasifronton, eközben a saját kereseted ellen is téve, ma tudatára ébredhetsz annak, hogy mit veszítettél.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Rokonaid túl sokat várnak el tőled, legalábbis így érzed, vagy válaszút elé állítanak, de ne hamarkodd el a döntést, ugyanis a függetlenségedbe kerülhet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha szeretnél beiratkozni valami továbbképzésre, csak pénz kérdése az egész, és ha a mai napon az első sávba kanyarítod az agyadat, az eredmény mennyei lehet.

Bak (12. 22-01. 20.) Szimatolj a pénzvilágban: egy hirtelen kínálkozó pénzügyi lehetőség kihasználásával nagyot "kaszálhatsz", de hajlamos vagy a könnyelműségre, szórod a pénzt.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel a trendi és a szándékosan feltűnő megjelenés között óriási különbség van, észre fogod venni, hogy főnöködnek és kollégáidnak is lesz ellened kifogása.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma nagyon nehéz megtalálni az arany középutat a túlzott rámenősség és az óvatoskodás között, viszont ha távolságot tartasz a párodtól, nem kaphatsz sebeket.

Ez is érdekelhet

Melegség kívül-belül: kétperces komplex arckezelés, amire minden bőr vágyik

Melegség kívül-belül: kétperces komplex arckezelés, amire minden bőr vágyik

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Divathírek

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének