A mai nap a megbocsátásról szól - Egymondatos horoszkóp: Január 7.

2020.január.7.

A Bak jegyében lévő Nap és a Halak-Neptunusz harmonikus rezgéseinek köszönhetően ma nyugodtan rábízhatod magad a megérzéseidre, hiszen intuíciódra hallgatva semmi sem marad titokban előtted. Jó szimatodból mind szakmai, mind anyagi téren profitálhatsz, ám ha romantikára vágysz és hiszel abban, hogy betoppan életedbe a szőke herceg, szerelmi történeted olyasmi lehet, amivel eddig csak a moziban találkoztál. Megbocsáthatsz ellenfeleidnek, és mivel könnyen ráhangolódsz mások hullámhosszára, átérzed a környezetedben lévő emberek helyzetét. Művészek, zenészek, alkotók számára ez a fényszög megnyitja a siker felé vezető utat, míg mások a termálfürdőben vagy a vízparton találják meg lelkük nyugalmát.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma szükséged van arra, hogy szükség legyen rád: ha segítőkész vagy és szívességet teszel munkahelyi főnöködnek, megkönnyítheted előrejutásod támogatását.

Bika (04. 21-05. 20.) Könnyen szerzel barátokat és segítőkész támogatókat, de ehhez szükség van a már kiépített kapcsolatok ápolására - az sem kizárt, hogy külföldön töltöd a napot.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egyik rokonod tűnik fel a szakmai vagy pénzügyi hányódásodban megmentőként, ám ha túl sok áldozatot vállalsz a munkahelyeden, akkor csapdába estél.

Rák (06. 22-07. 22.) A megfelelő emberekkel való kapcsolatteremtés lehetővé teszi anyagi szükségleteid kielégítését, partnered révén pedig bekerülhetsz a felső tízezer köreibe.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha abban bízol, hogy némi rafinériával eléred azt, amit közvetlenül nem mersz kérni, aláásod anyagi helyzetedet - a D-vitamin hiány pedig depressziót okozhat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Felbukkan a színen a mesebeli herceg, aki egy szociális jótétlélek és aki együttérzést kíván, te viszont olyan mély érzést kapsz tőle cserébe, amilyet még senki mástól.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Eddig igyekeztél gyakorlatias lenni, de ha semmit sem értél el vele, akkor talán érdemes lenne kamatoztatni gazdag fantáziádat, hogy elnyerhess egy megbízást.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kedvedre romantikázhatsz, de óvakodj attól, hogy nős vagy alkoholista partnerrel kavarj, művészként viszont végre megadatik neked a nagy lehetőség.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel nem tudsz idejében nemet mondani, készségesen felkarolod például egy szerencsétlen rokonodnak az ügyét, akinek pénzre vagy segítségre van szüksége.

Bak (12. 22-01. 20.) Az érzelmek terén vannak ugyan hiányosságaid, de egyik üzletfeled felszínre hozza romantikus oldaladat, amelynek létezéséről eddig talán sejtelmed sem volt.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha nincs pénzed, kérj segítséget a párodtól a pénz beosztásához, de a bevásárlóközpontba csak listával menj és csak a listádon szereplő árukat vedd meg.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha őszinte szívvel segítséget vagy munkát kérsz egy olyan embertől, akivel összebarátkoztál és akit becsülsz, akkor biztosan részesülni fogsz a támogatásában.

Ez is érdekelhet

Visszatér a konty, amit mindenki imádott a 90-es években!

Visszatér a konty, amit mindenki imádott a 90-es években!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke