A mai nap alkalmatlan arra, hogy fizetésemelést kérj - Egymondatos horoszkóp: április 28. kedd

2020.április.28.

Mivel a Bika jegyében lévő Merkúrt a Vízöntő-Szaturnusz támadja, az anyagi nehézségek, a kellemetlen kötelezettségek, a kommunikációs és közlekedési akadályok felbukkanásán kívül, még a pesszimizmus is eluralkodhat rajtad. Könnyen meghűlhetsz, nehézségeket okozhat az összpontosítás és az együttműködés másokkal, ezért csökkentsd le napi teendőidet, mert képtelen vagy felnőni a feladataidhoz. Rossz hírt kaphatsz, hajlamos lehetsz borúlátásra, és ha csak a problémáiddal foglalkozol és az utadban álló akadályok miatt bosszankodsz, nehezedre esik észrevenned a dolgok pozitív oldalát. Szerződéskötés meghiúsulhat, egy barátság beadhatja a kulcsot, de ma azt sem árt észben tartanod, hogy sértő kritikáddal nem javíthatsz kapcsolataidon. Makacskodás helyett pedig igyekezz rugalmasabban gondolkozni.

A mai nap alkalmatlan arra, hogy fizetésemelést kérj - Egymondatos horoszkóp: április 28. kedd
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Sokba kerül a jómódúság látszatát fenntartani, s mivel hajlamos vagy arra, hogy túlbecsüld munkád értékét, a mai nap alkalmatlan arra, hogy fizetésemelést kérj.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha lépést akarsz tartani a szakmai fejlődéssel, és anyagilag sikeresebb akarsz lenni, ez azt jelenti, új szakmát kell tanulnod ebben a mai bizonytalan világban.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Lehet, hogy kisebbségi érzések gyötörnek, mert a családod segítségre szorulsz, azt viszont ne tűrd el, hogy rokonod, üzletfeled kihasználjon, becsapjon.

Rák (06. 22-07. 22.) Pénz- és adóügyben nem jársz szerencsével, és ha kicsúszott a kezedből az ellenőrzés, csökkentheted a költségeidet, és apránként visszafizetheted tartozásodat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkaszerződésed megszűnhet, képtelen vagy felnőni feladatodhoz, és ha még a párodban is csalódsz, ez még inkább megnehezíti a dolgodat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szerződéskötés vagy felvételi interjú meghiúsulhat, de tartozol annyival magadnak, hogy leállítod bántóan, lekezelően viselkedő kollégáidat és főnökeidet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Az üzletkötést hagyd máskorra, hacsak nem vágyódsz egy csalódásra, de ma igazán kötődni sem tudsz, főleg akkor, ha a pasid csak a szexre és a pénzedre utazik.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel ma családi és anyagi ügyeidben elutasítással kell megbirkóznod, szállj nyíltan szembe a másik féllel, nem kell elviselned a frusztrációt.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Közlekedj óvatosan, ne változtass állást, vigyázz a pénzedre, és attól is óvakodj, nehogy meggondolatlan kijelentéseiddel vérig sérts valakit, akitől a munkád függ!

Bak (12. 22-01. 20.) Ha partnered vagy kollégád pénzügyi elképzelései nem tetszenek neked, nagyon nehéz igazat adnod neki, s ha anyagiakról van szó, senkiben sem érdemes megbíznod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Meg kell védened anyagi érdekeidet, ám ha olyan pasival élsz együtt, akinek mindene megvan, biztos, hogy a középszerű életmóddal nem lesz elégedett.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha telefonon üzleti ajánlatot vagy randimeghívást kapsz, gondolkodj el a dolgon, csak alapos mérlegelés után lépj, de egy elutasítást is fel kell ma dolgoznod.

Ez is érdekelhet

Mától Katalin hercegné cipőjét és Hailey Bieber csizmáját is olcsóbban szerezheted be!

Mától Katalin hercegné cipőjét és Hailey Bieber csizmáját is olcsóbban szerezheted be!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói