A mai nap az álmodozás jegyében telik - Egymondatos horoszkóp: Január 9.

2019.január.9.

A Halakban lévő Hold, a Bak-Merkúr és Bak-Szaturnusz harmonikus rezgéseinek köszönhetően ebédidőben és a nap második felében a tudatalattid hatékonyan oldja meg problémáidat, nem is kell belekontárkodnod a munkájába. Határidőre szolgáltatni fogja a legjobb megoldásokat. A mai nap ugyan az álmodozás jegyében telik, amikor érdemes az ösztöneidre hallgatnod, de ha a megérzéseid józan megfontoltsággal társulnak, felismered a képmutatást, és pozitív döntéseket hozhatsz úgy, hogy a kreativitás jegyében éled az életedet.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a kifacsart citrom is frissebb nálad, nem kell rendkívüli dolgokat tenned ahhoz, hogy elfogadtasd magad a munkahelyeden vagy elnyerd mások szeretetét.

Bika (04. 21-05. 20.) Menj el egy buliba, még akkor is, ha nem ismered az összes vendéget, de az sem kizárt, hogy ma az egyetemi vizsgád során botlasz bele egy segítőkész okostojásba.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A mai nap nem alkalmas kitartást igénylő munka megkezdésére, ne kergess délibábokat, de hatodik érzéked akkor jön a segítségedre, amikor legkevésbé várod.

Rák (06. 22-07. 22.) Megújíthatod az útleveledet; a megfelelő információszerzés kulcsa, hogy hallgass, ne te beszélj, de ha a párodról akarsz hallani, bátorítsd, hagyd őt is beszélni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mikor a napi tennivalókat szervezed, kérdezd meg magadtól, hogy kivitelezhetőek-e: ha nem, akkor azt valld is be, de megragadhatsz egy üzleti lehetőséget.

Szűz (08. 24-09. 23.) Bizonyítsd be, hogy be tudsz lépni sebezhető párod képzeletvilágába, csak azt ne hagyd, hogy beleszóljon a munkádba, vagy megvásárolja a jóindulatodat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A koholt vádak, pletykák ellen védekezni nehéz, az ostobaságokra ne is válaszolj, de egy feszültséggel teli munkanap végén jót fog tenni a meditáció vagy a jóga.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma érvényesítsd pénzügyi követeléseidet, de este varázsold el kedvesedet, kortyoljatok el egy üveg pezsgőt és mártózzatok meg a szerelmi révületben.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Gyakran bánt, ha szeretteid nem értékelik az áldozataidat, hiszen bármennyire tiltakozol is, valami jutalom vagy viszonzás mindig ott lebeg a szemed előtt.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha kapcsolatod komolyra fordul, ott már mindkettőtöknek ki kell fejeznetek érzéseiteket: még ha visszafogott lennél is, magadról akkor is muszáj beszélned.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem minden arany, ami fénylik - kár: mit tehetsz, ha önnönmagadat nem tudod kihúzni a kátyúból? – társat keresel, ha pedig nem válik be, nézz más után.

Halak (02. 20-03. 20.) Amire ma szükséged van, az egy komoly, józan gondolkodású fénylő páncélú lovag, aki megvéd minden rossztól, és aki nálad jobban ismeri a valóság tényeit.

Ez is érdekelhet

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?