A mai nap kedvez a flörtölésnek - Egymondatos horoszkóp: December 27.

2020.december.27.

Az Ikrek jegyében haladó Hold reggel a Vízöntő-Szaturnusszal és a Jupiterrel is barátságos kapcsolatba kerül: a mai feje tetejére állított, megváltozott világban, ahol olykor az ember puszta léte is bizonytalanná válik, jó kikapcsolódást nyújt egy-két órányi gondűző beszélgetés, olvasás vagy levelezés a barátokkal. A mai nap kedvez a rövidebb kiruccanásoknak, a flörtölésnek, ám ha a párod azt mondja neked, hogy nyelvtudásod, műszaki érzéked és kommunikációs készséged nélkül nem boldogul, az szinte szerelmi vallomással ér fel. A most szerzett információkat később még hasznosíthatod, élénk levél- és telefonforgalmat bonyolíthatsz, ráadásul a feketéről is elhiteted, hogy fehér.

Kos (03. 21-04. 20.) Kereskedelmi ügyek, információgyűjtés, levelezés terén jeleskedhetsz, de mivel túl sok dolog kelti fel érdeklődésedet, könnyen szétforgácsolódhat a figyelmed.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha balszerencsédre egy zseniális és igényes főnökbe ütköztél a munkádban, nem gyengülhetsz el, tovább kell dolgoznod neki, hiszen szükséged van a pénzre.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Új állásodnak, tudásodnak köszönheted, hogy életed kezd érdekesen, sőt izgalmasan zajlani s kezded beleélni magad főnököd leendő hitvesének szerepébe is.

Rák (06. 22-07. 22.) Puhatold ki, miként viselkedne a hitvesed, ha anyagilag nehéz idők járnának rátok, ez kiderül a róla szóló beszélgetések során, de ne akarjatok hitelekből élni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a fiúd megpróbál felingerelni azzal, hogy a társaságban másokkal flörtöl, talán olyan kínos helyzetbe hozod, hogy egy életre elmegy a kedve tőle.

Szűz (08. 24-09. 23.) Vigyázz magadra, nehogy annyira legyengítsd a szervezetedet a rengeteg munkával, hogy egy meghűlés vagy keringési probléma hetekig is elhúzódjon.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Képes vagy minőségi ugrásokra a kreativitásban és az alkotásban, s ha nősüléstől ódzkodó pasid gyerekre vágyik, most életre szóló emléket szerezhetsz tőle.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Foglalkoznod kell a könyveléssel, ellenőrizned kell a céged reklámozására megjelenő hirdetéseket, ráadásul a szüleid is átfutnak egy kis beszélgetésre.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha kirándulsz a családdal, bőkezű vagy, mint egy keleti fejedelem, és az a képességed is jól jöhet, hogy ellentétes álláspontok közt is képes vagy közvetíteni.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha fizetésemelést akarsz, munkahelyeden be kell fejezned a kávészünet közbeni beszélgetéseket kedveseddel, amelyek során túl sok mindent elárulsz magadról.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Fejezd ki érzelmeidet írásban vagy kreatív elfoglaltság révén - ha mindketten őszinték vagytok, laza viszonyodnak minden esélye megvan a hosszú távú sikerre.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a párod azt szeretné, hogy eljárj dolgozni, vagy azt, hogy otthon legyél a gyerekekkel, esetleg mindkettőt, alaposan fontold meg, hogy felhagyj-e a munkáddal.

Ez is érdekelhet

A közel-keleti piac egyértelműen nyitott a magyar divat- és designtervezőkre

A közel-keleti piac egyértelműen nyitott a magyar divat- és designtervezőkre

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Szépséghírek

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció