A mai nap kedvez a flörtölésnek - Egymondatos horoszkóp: December 27.

2020.december.27.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az Ikrek jegyében haladó Hold reggel a Vízöntő-Szaturnusszal és a Jupiterrel is barátságos kapcsolatba kerül: a mai feje tetejére állított, megváltozott világban, ahol olykor az ember puszta léte is bizonytalanná válik, jó kikapcsolódást nyújt egy-két órányi gondűző beszélgetés, olvasás vagy levelezés a barátokkal. A mai nap kedvez a rövidebb kiruccanásoknak, a flörtölésnek, ám ha a párod azt mondja neked, hogy nyelvtudásod, műszaki érzéked és kommunikációs készséged nélkül nem boldogul, az szinte szerelmi vallomással ér fel. A most szerzett információkat később még hasznosíthatod, élénk levél- és telefonforgalmat bonyolíthatsz, ráadásul a feketéről is elhiteted, hogy fehér.

Kos (03. 21-04. 20.) Kereskedelmi ügyek, információgyűjtés, levelezés terén jeleskedhetsz, de mivel túl sok dolog kelti fel érdeklődésedet, könnyen szétforgácsolódhat a figyelmed.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha balszerencsédre egy zseniális és igényes főnökbe ütköztél a munkádban, nem gyengülhetsz el, tovább kell dolgoznod neki, hiszen szükséged van a pénzre.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Új állásodnak, tudásodnak köszönheted, hogy életed kezd érdekesen, sőt izgalmasan zajlani s kezded beleélni magad főnököd leendő hitvesének szerepébe is.

Rák (06. 22-07. 22.) Puhatold ki, miként viselkedne a hitvesed, ha anyagilag nehéz idők járnának rátok, ez kiderül a róla szóló beszélgetések során, de ne akarjatok hitelekből élni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a fiúd megpróbál felingerelni azzal, hogy a társaságban másokkal flörtöl, talán olyan kínos helyzetbe hozod, hogy egy életre elmegy a kedve tőle.

Szűz (08. 24-09. 23.) Vigyázz magadra, nehogy annyira legyengítsd a szervezetedet a rengeteg munkával, hogy egy meghűlés vagy keringési probléma hetekig is elhúzódjon.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Képes vagy minőségi ugrásokra a kreativitásban és az alkotásban, s ha nősüléstől ódzkodó pasid gyerekre vágyik, most életre szóló emléket szerezhetsz tőle.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Foglalkoznod kell a könyveléssel, ellenőrizned kell a céged reklámozására megjelenő hirdetéseket, ráadásul a szüleid is átfutnak egy kis beszélgetésre.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha kirándulsz a családdal, bőkezű vagy, mint egy keleti fejedelem, és az a képességed is jól jöhet, hogy ellentétes álláspontok közt is képes vagy közvetíteni.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha fizetésemelést akarsz, munkahelyeden be kell fejezned a kávészünet közbeni beszélgetéseket kedveseddel, amelyek során túl sok mindent elárulsz magadról.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Fejezd ki érzelmeidet írásban vagy kreatív elfoglaltság révén - ha mindketten őszinték vagytok, laza viszonyodnak minden esélye megvan a hosszú távú sikerre.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a párod azt szeretné, hogy eljárj dolgozni, vagy azt, hogy otthon legyél a gyerekekkel, esetleg mindkettőt, alaposan fontold meg, hogy felhagyj-e a munkáddal.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője