A mai nap nagyon kedvező a jövő tervezésére - Egymondatos hororszkóp: Április 29.

2018.április.29.

A barátságos Nap-Szaturnusz rezgések ebben az időszakban a kitartás, az összpontosítás, az állhatatosság, a felelősségvállalás, az együttműködés és az önuralom szükségességére hívják fel a figyelmet. Ezen erények segítségével szinte minden lehetségessé válik. Pozíciódat megszilárdíthatod, és ha megvan a kellő önbizalmad, a problémákkal és akadályokkal is megfontoltan tudsz szembenézni. Most gondolhatsz a jövőre: ha munkahelyeden vagy az üzleti életben hajlandó vagy felelősséget vállalni és az emberek megbízhatónak tartanak, könnyen elnyerheted mások együttműködését és támogatását. Most érdemes hosszú távú vállalkozásokba is belevágni.

Bika (04. 21-05. 20.) Fontos családi eseménynek leszel részese, ám ha férfit és családot akarsz, de a párod külföldi, akkor egy ideig a távolság egy fajtájával kell megbirkóznod.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Igyekezz kideríteni, hogyan is állsz anyagilag, mert így a megfelelő ismeretek birtokában hozhatsz a pénzügyeidnek későbbi alakulását befolyásoló döntéseket.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha társszerző erőfeszítéseid eddig kudarcot vallottak, most sikerülhet egy olyan stabil, biztonságos kapcsolatot kiépítened, amely főleg üzleti egyezségen alapul.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Teljesen belefeledkezel feladatodba, amely nagymértékben befolyásolja jövődet, és biztonságérzetedet, de szentelj több figyelmet fogaid állapotának.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha úgy érzed pszichológiailag, hogy nincs már sok időd a gyerekszülésre, akkor igyekszel nem pusztán érzelmi vonzalomra építeni a párkapcsolatodat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Hozzátartozóid hajlamosak arra, hogy kihasználjanak, de ezt ezúttal sem szabad engedned, ám ha ki akarod adni lakásodat, most sikerülhet új bérlőt találnod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Jól hasznosíthatod szakmai kapcsolataidat, összeköttetéseid kamatoznak hivatásodban, és ha együtt utazol a főnököddel egy tárgyalásra, ne mondj le róla.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha azért dolgozol a hétvégén, mert szereted a munkádat, a pénz sem fog elmaradni, ám ha gondjaid vannak a pajzsmirigyeddel, sürgősen fordulj szakemberhez.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha meg vagy győződve róla, hogy a jó kapcsolathoz kevés a puszta szenvedély, akkor valószínűleg anyagi vagy más gyakorlati okból jössz össze valakivel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha együtt élsz a pároddal, addig nem jössz elő a barlangodból, amíg száz százalékosan meg nem győződtél arról, hogy minden múltbeli sérelem el van-e felejtve.

Halak (02. 20-03. 20.) Barátság szorosabbra fonódik, s minél több embert tudsz megnyerni az együttműködésnek, annál jobbak az esélyeid, hogy szakmai tevékenységedben sikeres leszel.

Ez is érdekelhet

9 példamutató influenszer, akik elfogadják bőrüket úgy, ahogy van

9 példamutató influenszer, akik elfogadják bőrüket úgy, ahogy van

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most