A mai napon az érzelmeidre hallgass - Egymondatos horoszkóp: Február 23.

2021.február.23.

A Rák jegyében lubickoló Hold nem kedvez a költözködésnek, de a Neptunusszal kialakult barátságos fényszöge lenyűgöző szellemet, aktív fantáziát, együttérzést és művészi érzéket jelez. Az érzelmek kerülnek túlsúlyba, képes vagy beleélni magad mások helyzetébe és szeretteid életében betölteni az önzetlen segítő szerepét. Minél gyakrabban foglalkoztatod a fantáziádat, annál könnyebben tudsz élni alkotó lehetőségeiddel. Mivel a mai napon a gyomor, a máj és az epe különösen érzékeny: kerüljön burgonya, káposzta vagy zabpehely a tányérodra. Lehetőleg ne moss hajat, de ne feszélyezzen a melltartóvásárlás. A vásárlás legyen kellemes időtöltés! Este mit szólnál egy jó kis habfürdőhöz?

A mai napon az érzelmeidre hallgass - Egymondatos horoszkóp: Február 23.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Ha otthon maradsz, este ülj le a családdal egy kiadós vacsorára, egy zenei csatornán végighallgatott nosztalgia-koncert pedig csodálatos élményt adhat számodra.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma szükségét érezheted annak, hogy csatlakozz egy jótékonysággal foglalkozó, támaszt nyújtó csoporthoz, de az otthonod a legbiztonságosabb hely az életedben.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egyesek ma plusz bevételnek örülnek, de mivel hajlamos vagy az álmodozásra, fantáziád könnyen elkalandozik, mikor a munkádra kellene összpontosítanod.

Rák (06. 22-07. 22.) Vár ugyan a nagymosás, de abban a varázslatos világban élsz, ahol a művészet, a figyelem és az odaadó, feltétel nélküli szeretet jelenti a legfontosabb értékeket.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a lelked nem kapja meg azt, amire szüksége van, elégedetlen leszel, de kérdezd meg magadtól, nem lehet-e, hogy szeretődet csak a bankszámlád érdekli?

Szűz (08. 24-09. 23.) Hallgass a barátnődre, akinek az a véleménye, hogy hogy hamar férjhez fogsz menni, hiszen olyan házias vagy; egyébként is minden pasi ilyen feleségről álmodik.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel manapság nem könnyű elhelyezkedni, ha tisztességes munkát ajánlanak, ne találd méltóságodon alulinak, de állíts fel diagnózist a lehetséges buktatókról.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a kijárási tilalom miatt nincs lehetőséged étterembe menni, akkor hívd meg partneredet magad főzte vacsorára, lehetőleg valamilyen mediterrán fogásra.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nem elég örülnöd annak, amid van, foglalkoznod kell üzleti vágyaiddal is; talán még rászorulsz a család támogatására, de imáid meghallgatásra találnak.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a párod szeret a ház körül ügyködni, segíts neki, de amíg meg nem nyitod meg a szívedet, hogy megkapd, amire vágysz, elveszve bolyongasz a világban.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha egyik távoli rokonod vagy munkatársad a kapcsolatai révén munkát szerez neked, többé semmi sem akadályozhat meg abban, hogy megtollasodj.

Halak (02. 20-03. 20.) Gyakorold a művészi látásmódodat, ám ha szeretnél végre családot alapítani és gyereket szülni, mostanában találhatsz valakit, aki elvarázsol a gondoskodásával.

Ez is érdekelhet

10 híresség, aki SOHA nem iszik alkoholt!

10 híresség, aki SOHA nem iszik alkoholt!

GLAMOUR Horoszkóp

Könnyen dühbe gurulsz, ha a dolgok nem kedved szerint alakulnak - Egymondatos horoszkóp: Április 11.

Könnyen dühbe gurulsz, ha a dolgok nem kedved szerint alakulnak - Egymondatos horoszkóp: Április 11.

Divathírek

Ezért az ikonikus óráért évtizedek óta rajonganak a hírességek

Ezért az ikonikus óráért évtizedek óta rajonganak a hírességek