A mai napon bizonyíthatod a hűségedet - Egymondatos horoszkóp - augusztus 27. vasárnap

2017.augusztus.27.

A Jupiter barátságos fényszöget zár be a Szaturnusszal: teljesítményed a nyár végén nagyon is meghatározza, hogy alkalmas vagy-e nagyobb felelősséggel járó pozíció betöltésére. Ha meg vagy győződve munkád fontosságáról, okvetlenül támadnak ötleteid a teljesítményed javítására, a jobb teljesítmény pedig előléptetéshez, jobb fizetéshez és ezáltal nagyobb tekintélyhez fog vezetni. Ha meg akarod szerezni főnökeid és partnered bizalmát és támogatását, igyekezz több felelősséget vállalni. Alkalmas időpont konfliktusok vagy jogi problémák rendezésére, előnyös szövetségek kialakítására, hűségeddel és megbízhatóságoddal pedig azt üzened a párodnak, hogy ő számodra az egyetlen.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha törvényesíteni akarsz egy kapcsolatot, most megteheted, de nagyon is van értelme annak, hogy már a házasság megkötése előtt józan megfontolásokat tegyél.

Bika (04. 21-05. 20.) Rájössz arra, hogy az elbizonytalanodás pillanataiban vonzónak tűnik egy biztos, jó és rendszeres fizetést biztosító állás, csak az adóhivatal ne venné le a sápot.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha nagy korkülönbség van közted és a társad között, ne csodálkozz azon, ha az emberek azzal vádolnak, csak a vagyona és a pozíciója miatt mész hozzá.

Rák (06. 22-07. 22.) Talán rangon aluli munkát is el kell vállalnod, ha neked kell gondoskodnod a családról, de ebben az időszakban kitartásodnak megvan az eredménye.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Partnereddel új vállalkozásba kezdtek, támogatjátok egymást, de a hosszú távú siker titka az, hogy a sok felelősség ellenére a kezdés legjobb időpontja a most.

Szűz (08. 24-09. 23.) Életed párjával megvehetitek az első közös lakást, de állj ellen a kísértésnek, hogy amennyivel több pénzt keresel, annyival többet is költs (ha nem többet).

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lehet, hogy az általad kiszemelt cégnél állásinterjún veszel részt, de nehogy kihagyd a sikerhez vezető legbiztosabb és legrövidebb utat: a tanácsok elfogadását.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Számodra a legnagyobb kísértés hogy titokzatosságra való hajlamod miatt tisztességtelen üzletekbe bonyolódsz, de mivel ravasz vagy, megúszod a törvényszegést.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha megbízható szövetségesre, erkölcsi támaszra, pénzügyi segítségre van szükséged, most esélyed van a sikerre, de még a pénzügyi akadályokon is fölülkerekedsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha olyan vállalkozásba fogtál, amelybe beletört a fogad, és nem tudod helyrehozni a következmények okozta károkat, nem ártana egy kicsit szerényebbnek lenned.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha megbízható vagy, akkor ügyfeleid szívesen kötnek veled üzletet, de jól járhatsz, ha elviszed a nyereséget egy adóparadicsomba, ahol örülnek a pénzednek.

Halak (02. 20-03. 20.) Úgy érzed, nagyon nehéz teljesíteni egy feladatot, pedig ha most egy kicsit kitartóbb lennél, akkor joggal remélhetnéd azt, hogy munkád jövedelmezőre fordul.

Ez is érdekelhet

Semmittevés művészien? Így sajátíthatod el a hollandok népszerű szokását

Semmittevés művészien? Így sajátíthatod el a hollandok népszerű szokását

GLAMOUR Horoszkóp

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.