A mai napon és agresszív kijelentéseiddel könnyen szerzel ellenségeket - Egymondatos horoszkóp: Április 4.

2018.április.4.

A mai napon, amikor a Kos jegyében lévő hátráló Merkúr a Bak-Marstól kap támadást, vigyázz a nyelvedre, mert sértő és agresszív kijelentéseiddel könnyen szerzel ellenségeket. Ha nálad fiatalabbakkal van dolgod, ne hagyd magad provokálni. Mivel a reflexeid sem úgy működnek, ahogyan kellene, lehetőleg mellőzd az autóvezetést, de önvédelmi módszerekkel szállj szembe a fizikai és szavakban megnyilvánuló erőszakkal. Ám azzal legyél tisztában, hogy minél inkább kritizálod vagy hibáztatod kollégáidat, rokonaidat vagy tárgyalópartnereidet, annál agresszívebbek lesznek.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha nem is tudja törtető és kíméletlen főnököd felbontani a munkaszerződésedet, arra, hogy egy ideig félretegyen, arra van lehetősége – ezt előzd meg.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha kitartasz amellett, hogy egy anyagi vagy jogi konfliktusban részt vevő másik ember hibázott, korlátozod annak a lehetőségét, hogy megoldd a vitatott kérdést.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mérgezett nyilaidat hangzatos szóvirágba rejtheted, de teljesen felesleges üzleti haszonról vagy örökségről vitatkozni, mert csak a kapcsolataidnak ártasz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne provokálj vitát, ha nem érzed biztosan, hogy győztesként kerülsz ki belőle: talán magad is belátod, hogy nem érdemes küzdened partnered és kollégáid ellen.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma nagy ívben kerüld a szúrós, éles tárgyakat, de ha lógni vagy utazni akarsz, munkahelyeden mit sem ér szórakoztató meséd a rád váró térdoperációról.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a párod kevesli a fizetésedet, biztos, hogy partnered epés, gúnyos, kritikus megjegyzései nem arra fognak késztetni, hogy előteremts neki néhány milliócskát.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Noha általában kész vagy a kompromisszumra, nem kell eltűrnöd, hogy a párod vagy rokonod a feje tetejére állítsa az életedet forgószélszerű viselkedésével.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A közlekedés ma veszélyes üzem, s ha üvöltözni kezdesz munkatársaiddal vagy barátaiddal, az annak a jele, hogy rettenetesen felizgattad magadat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel ma felelőtlen vagy és fegyelmezetlen, üzletről tárgyalni, kockázatot vállalni, autót vezetni nem szerencsés - vakmerő lépésed a párodat is meglepi.

Bak (12. 22-01. 20.) Ebben a robbanó légkörben nehéz lesz megúsznod a napot családi veszekedés nélkül, de ha a sértő megjegyzéseket elengeded a füled mellett, a fejed sem fájna.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha nem akarsz a baleseti sebészeten kikötni, ne száguldj úgy a járgányoddal, mint egy versenyző, de ami a könyvelésedet illeti, nem árt egy alapos revízió.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem fog fellelkesíteni, amit egyik barátodtól vagy életed párjától hallasz, ráadásul egy üzleti ajánlat is csak ígéret marad, ha nem ellenőrzöd a megbízhatóságot.

Ez is érdekelhet

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: kreativitásod előnyös megoldásokat hozhat a héten - január 17-23.

Heti horoszkóp: kreativitásod előnyös megoldásokat hozhat a héten - január 17-23.

G-Életstílus

9 elérhető pénzügyi cél, és útmutató a megvalósításukhoz

9 elérhető pénzügyi cél, és útmutató a megvalósításukhoz