A Mérleg bebizonyítja tehetségét, a Halak kívánsága valóra válhat: Napi horoszkóp: június 28.

2021.június.28.

Mivel a Hold az esti órákig még a Vízöntő jegyében halad, fejlett szociális érzékkel rendelkezel, mindenkivel barátságos vagy. Biztonságérzetedet megerősítik a barátok és a közösséged. Független vagy, ezért ha nem akarod lekötni magad egy kapcsolatban, megbízható barátnőkre és támogatókra még szükséged lehet. A szerelemben merj kísérletezni, de a nap második felében, amikor a Halakban lévő Hold együttállásba kerül a Jupiterrel, legyél önzetlen, tegyél szívességeket szeretteidnek. Ha viszont karrierre vágysz, szükséged van fantáziád és kreativitásod megnyilvánulásaira. A Hold és a Jupiter együttállása este jelentős pénzügyi nyereséget, valamint társadalmi sikert jelez, ugyanakkor az élvezetre való hajlamot is.

 Napi horoszkóp: ez vár rád ma!
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Délelőtt összetrombitálhatod a barátnőidet, akik közül az egyik könnyen befolyásol abban, hogy mit és hogyan változtass meg, az este viszont legyen a családé.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma sokkal jobban vigyázol prioritásaidra, különösen azokra, amelyek a munkádat érintik, este viszont egyik barátod vagy rokonod teljesíti minden kívánságodat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha új képesítést akarsz szerezni, keress kurzusokat az interneten, és ha beszerzed egyik rokonodnak a kért pénzügyi adatokat, akár állást is kaphatsz a cégénél.

Rák (06. 22-07. 22.) Egyezzetek meg abban a pároddal, hogy a pénzügyeket külön vagy együtt fogjátok-e kezelni, este viszont külföldi munka, ajánlat vagy rokon érkezése várható.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Hitvesednek nagyon fontos, hogy önálló egyéniségként kezeld, később viszont ne nézd tétlenül, de álmaid hercegéről kiderülhet, hogy közönséges naplopó.

Szűz (08. 24-09. 23.) Bevásárolhatsz a bioboltban, a kollégák köre együttműködési szinten hatékonynak bizonyul, és talán még a hercegedhez is hajlandó lennél feleségül menni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha homlokon csókol a múzsa, kezdj el alkotni, szórakozz a pároddal, a nap második felében viszont új területen bizonyíthatod be, hogy milyen tehetséges vagy.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mosásra kiváló ez a nap, de a hálózatról származó információk veszteségekhez vezetnek, a párod viszont este azért jön, hogy minden kívánságodat teljesítse.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma kell megosztani másokkal legújabb ötleteidet és innovatív terveidet, de ha este egyedül vagy otthon, ideális alkalom arra, hogy megnézz egy jó filmet.

Bak (12. 22-01. 20.) Partnerednek fogalma sincs, miért van új kütyüre szükséged, de ha az esti órákban egy hercegre vágysz, érdekes, hogy pont egy álmodozó típust szemelsz ki.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha erősíteni akarod a csapatszellemet, szervezz meglepetésbulit a kollégáknak, de az esti órákban akár össze is keverheted a barátságaidat az üzlettel.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem sikerül nyakörvet tenned a párod nyakára, de meg kell szüntetned azt, ami miatt rosszul érzed magad, este viszont olyat kívánhatsz, ami meg is valósul.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban