A nap első felében minden a szerelem és a szex körül forog - Egymondatos horoszkóp - Május 1.

2018.május.1.

A nap első felében, amikor a Skorpióban lévő Hold a Bak-Marssal és a Plútóval jár karöltve, kiélheted szenvedélyeidet, felismerheted mások valódi szándékait, tudsz olvasni a sorok között, de nem árt, ha félreteszed titkolózásra hajlamos énedet és életed minden területén nyílt lapokkal játszol. Verhetetlen leszel a csábításban, de jó, ha tisztában vagy vele, hogy az illatoknak ma különlegesen fontos szerep jut partnered vágyának felszításában. A nap második felében, amikor a Hold már belép a Nyilas jegyébe, visszatér optimista, bizakodó hangulatod, kiélheted utazási kedvedet, elmélyedhetsz vallással vagy filozófiával kapcsolatos témákban, de a sportolást se hanyagold el. Ám hajlamos vagy az isiászra, mellőzd a hirtelen mozdulatokat!

A nap első felében minden a szerelem és a szex körül forog - Egymondatos horoszkóp - Május 1.
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Hajtsd be kintlévőségeidet, tedd élvezetesebbé pároddal a szexet, ám ha a nap második felében úgy érzed, ki kell kapcsolódnod, sportolj, vagy mozdulj ki otthonról.

Bika (04. 21-05. 20.) Beszélj a párodnak szexuális vágyaidról, de ha több pénzre van szükséged, mint amennyi a párod zsebében van, talán a hitelkártyájához kellene hozzájutnod.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Hasznos tudni, hogy a szex erősíti a kismedencei izmokat, de életed párja attól még nem kiállhatatlan alak, hogy nem a te szájad íze szerint intézi a pénzügyeket.

Rák (06. 22-07. 22.) A nap első felében még minden a szerelem és a szex körül forog, de a nap második felében fontos, hogy érvényesüljön a munka és pihenés megfelelő egyensúlya.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A mai nap kedvezőtlen a családi ellentétek tisztázására, de ha egyik rokonod ösztönösen felfedezi feszes, görcsös izmaidat, engedd, hogy megmasszírozza őket.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem valami szórakoztató nyársat nyelt kedvesed, akire nyugodtan rábízhatod a pénzügyeid intézését, de ha nyereséges befektetésről van szó, nincs nála jobb.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha nem akarsz egész életedben a családtól függeni, és a párod vagy egyik rokonod, aki sikeres üzletember, munkát ajánl, s az ajánlat elég nagyvonalú, fogadd el.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma nem lehet téged legyőzni, meg vagy győződve arról, hogy mindent tudsz, és ha híres egyetemen tanulsz, biztos, hogy diákként leteszel minden vizsgát.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha azt akarod, hogy kedvesed izgalmasnak, érdekesnek találjon, akkor tartsd észben, hogy egy kis titok érdekesebbé tesz egy nőt, mint egy teherautónyi gyémánt.

Bak (12. 22-01. 20.) Legyél a párod legjobb cimborája, mutasd ki, hogy örülsz, ha együtt lehetsz vele, szobanövényeid pedig meghálálják, ha délelőtt bőségesen megöntözöd őket.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A reggeli órákban ne hagyd, hogy negatív érzelmeid befolyásolják a döntéseidet, de a nap második fele kedvező ismerkedésre, befolyásos ismerősök felkeresésére.

Halak (02. 20-03. 20.) Érdemes lenne felkeresned egy turistaközpontot, de ha untatnak a pénzügyi feladatok, szükséged lesz egyik barátodra, aki jól kiismeri magát az üzleti életben.

Ez is érdekelhet

Melegség kívül-belül: kétperces komplex arckezelés, amire minden bőr vágyik

Melegség kívül-belül: kétperces komplex arckezelés, amire minden bőr vágyik

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Divathírek

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének