A Nyilas jegyében születettél? Vajon kibe érdemes beleszeretned?

2021.február.11.

Persze mindenkibe érdemes egy kicsit beleszeretni, pláne, ha nagyon fiatal vagy, de itt most összeszedtük, mire számíthatnak hosszabb távon a Nyilas jegyében születettek a különböző jegyekben születettekkel. Vannak kapcsolatok, amik egy életen át is kitartanak. Vajon a tiétek ilyen, vagy egy fontos tapasztalat, amin keresztül kell menned, hogy jobban megismerd önmagad?

A Nyilas jegyében születettél? Vajon kibe érdemes beleszeretned?
Fotó: Getty Images

Nyilas és Kos páros

Ez egy égben köttetett szerelem lehet. Olyan sok mindenben hasonlóak egymáshoz, energiák, érdeklődési körök, mind-mind összecsengenek. Mindketten úttörők a maguk területén, és örök felfedezők. Ez egy heves, izgalmas kapcsolat, és mindketten készen állnak a következő kalandra. De vigyázniuk kell, mert ez egy balesetveszélyes kapcsolat is lehet, hiszen a Kos mindig sürgeti a dolgokat, a Nyilas pedig hajlamos arra, hogy mindent átgondol, megvizsgál, csak azt nem, ami nagyon nyilvánvaló. Meghát annyi hasonlósággal, mint amivel ők ketten bírnak, nem egyszerű karban tartani egy kapcsolatot. Mindkettőjüknek túl sok energiája van, így nehéz őket lefárasztani, állandó kényszerük van, hogy valami újba kezdjenek, de ahhoz már nincs túl sok türelmük, hogy a meglévő dolgokról gondoskodjanak. Az a jó, ha nagyon jó barátok is, nemcsak remek szeretők. Tökéletesen megértik a másik optimista világszemléletét. Ritkán merülnek fel problémák, de tudniuk kell, hogy a Nyilas szabadságvágya még a Kosénál is nagyobb, így jobb, ha a Kos nem kezd el féltékenykedni. Azt is fontos tudni, hogy a Kos érzékenyebb, sértődékenyebb, mint a szórakoztató, flörtölgető Nyilas. Mindkettőjük jó tulajdonsága, hogy hamar megbocsájtanak, még hamarabb felejtenek. Nincs idejük felhúzni az orrukat, menni kell tovább, annyi mindent tartogat nekik az élet. A Mars (Kos) és a Jupiter (Nyilas) találkozik ebben a szerelemben, mindketten férfias energiákat képviselnek. A szenvedély és a filozófia, az erő és a szerencse. Ebből is kiderül, hogy sok jóra számíthatunk ebből a frigyből. Kölcsönös hajlamuk a kezdeményezésre, a szokatlan utakon való járkálás fel-alá, az állandó, csillapíthatatlan, már-már gyermeki lelkesedés, energia és motiváció jól összekovácsolja őket. nem is értik, mit csinál ez a sok enervált ember mindenfelé, hát nem akarnak ezek élni? Mindenki depressziós?

Kos jegyében születettél? Vajon kibe érdemes beleszeretned?

Kos jegyében születettél? Vajon kibe érdemes beleszeretned?

Nyilas és Bika páros

A kapcsolatuk nagyon szenvedélyes, túlfűtött lehet, és időt kell adniuk egymásnak, hogy mindketten megismerhessék a kapcsolódásuk energiáit. Mindketten sokat nyerhetnek ebből az egyesülésből. A Nyilas akkor érzi jól magát, ha folyamatosan új embereket ismerhet meg, új ételeket kóstolhat, és folyamatosan új dolgokat tapasztalhat, míg a Bika szereti a rutinokat, megelégszik a biztonsággal, a kényelemmel. A kapcsolat korai szakaszában a Bika hajlamos lehet nagyobb elkötelezettséget követelni a Nyilastól, mint amit az hajlandó mutatni, adni, meg kell tanulnia türelmesnek lenni. Idővel a Nyilas értékelni fogja a kandalló melegét, a kényelmes otthont, amit a Bika kínál neki. Ez a két jegy egészen másképpen közelíti meg az életet: a Bika általában praktikus, nyugodt, ami ellensúlyozza a Nyilas vibrálását, nyugtalan viselkedését. A Nyilast zavarhatja a Bika unalmas önelégültsége, ezért megpróbálhatja kicsit feltüzelni, amit addig próbálgathat, amíg szépen lassan tényleg sikerül, és akkor lesz nemulass. A felbőszült Bika a végén még felökleli izgága partnerét. A Bika sok mindent kínál a Nyilasnak, de a Nyilasnak bizonyára nehezére esik majd beismerni, mennyire jó ez a biztonságos bázis, amit a partnere kínál. A Nyilas sok szórakozást, kalandot hozhat a Bika életébe. A Bikát a Vénusz (szerelem), a Nyilast a Jupiter (szerencse) utalja. A Vénusz adja a Bikáknak a szépség, a luxus és az érzéki élvezetek szeretetét. A Jupiter a Nyilast az állatöv tanítójának jelöli ki, aki filozófiával, magasabb szintű tanulással foglalkozik, optimizmus jellemzi, és az utazás a mindennapjainak a része. A nőies és a férfias energia találkozása, a szépség és a szerencse egyesülése miatt kölcsönösen csodálják majd egymást, és ragaszkodnak egymáshoz. A Bika földjegyű, a Nyilas tűzjegyű, a Nyilasnak térre van szüksége a lángoláshoz, a Bika viszont földhözragadtabb, ő stabilitásra vágyik. A Nyilas az érzéseire hagyatkozik, ez irányítja egész életében, a Bika a praktikus dolgokra koncentrál, és érdekli a hatékonyság, céljai biztos elérése. Ez a két különböző életszemlélet vagy segíti egymást, vagy stresszforrássá válik, ha nem tanulják meg megérteni és elfogadni egymást. A Bikának különösen szüksége van arra, hogy a Nyilas biztosítsa szerelméről, de mindkettőjüknek arra kell törekedni, hogy megnyugtassák egymást, ha hosszú kapcsolatot szeretnének. A Bika fix jegy, a Nyilas változó jegy: a Bika ragaszkodik dolgokhoz és makacs, a Nyilas változatosságra vágyik. Remélhetőleg ez nem az új partnerek megtapasztalására vonatkozik majd, mert a Bika nem tűri a hűtlenséget, az mélyen megsebzi, és a kapcsolatuk biztosan nem éli túl ezt a konfliktust. Korai figyelmeztetés a Bikának: adjon elég szabadságot a Nyilasnak, akkor minden rendben lesz!

Nyilas és Ikrek páros

Ez egy nagyon látványos meccs lehet (elnézést, szerelem). Nagyon összeillő páros, rutinosan, pillanatok alatt elsimítanak mindenféle konfliktust. Nem esik nehezükre egymásnak biztosítani a szabadságot, hiszen mindketten erre vágynak egy kapcsolatban is. Apró különbség, hogy a Nyilasnak fizikai függetlenségre, az Ikreknek mentális függetlenségre van szüksége, de ez nem okoz különösebb zavart. Mindketten szeretik az új élményeket, szeretnek új embereket megismerni, szeretik a szenzációkat, az izgalmat, és bizonyára nagyszerű kalandjaik lesznek közösen. Mindketten gyorsan váltanak, szeretnek tovább haladni úgy, hogy közben a lehető legtöbb tapasztalatot szerezzék. Remek barátok azon kívül, hogy összeillő szerelmesek. Mély megértésük a nagyon hasonló életfelfogásukon, optimizmusukon és állandó lelkesedésükön alapul. Az Ikreket a Merkúr (kommunikáció), a Nyilast pedig a Jupiter (szerencse) uralja. A Merkúr adja az Ikreknek beszédes, intellektuális alapállását, míg a Jupiter a szerencséről és a filozófiáról egyaránt szól, és a Nyilasnak folyamatos tudás- és igazságkeresést kölcsönöz. Ez egy remek meccs - az Ikrek új ötlettel áll elő, és a Nyilas rögtön ugrik, készen áll arra, hogy a felfedezze, értelmezze ezt az új lehetőséget. Az Ikrek levegőjegyű, a Nyilas pedig tűzjegyű, a levegő messzire terjeszti a tüzet, elősegítve erejének növekedését. Egy nagyon tüzes, szenvedélyes kapcsolat az övék, amiben mindig történik valami. Előfordulhat, hogy valódi vita alakul ki köztük, ami tényleg nagyon bántja majd az érzelmeiket. A zodiákusban egymással szemben áll ez a két jegy, ami azt jelenti, hogy meglehetősen mély és összetett ez a kapcsolat. Más szavakkal kifejezve: vagy nagyon jó, vagy pokolivá változik. Az Ikrek és a Nyilas is változó jegyek, és így rendkívül kompatibilisek. Mindkettő szélsőségesen rugalmas, hajlandó és képes alkalmazkodni a változásokhoz. Amikor az Ikrek meggondolják magukat, a Nyilasnak nincs gondja azzal, hogy 180 fokos fordulatot kell végeznie, hogy lépést tartson magasrepülő partnerével. Reméljük, a sok kaland közt nem lesz idejük vitázni, és boldogan élhetnek, amíg a világ az világ.

Nyilas és Rák páros

Amikor egymásba szeretnek, türelemre van szükség, időt kell szánni egymás megismerésére, a kapcsolat megerősödésére. Idővel ráébrednek a szerelmesek, hogy sok mindent kínálhatnak a másiknak. Első pillantásra úgy tűnhet, hogy a Nyilas egy izgalom-hajhász, akinek rendszeres adrenalinfröccsökre van szüksége, míg a Rák csak az érzelmi biztonságot élvezi. A kapcsolat elején úgy tűnhet, hogy a Rák sokkal jobban elkötelezett ebben a kapcsolatban. De telik-múlik az idő, és a Nyilas elkezdi megbecsülni azt az érzelmi támaszt, amit a Rák nyújt neki. Különféle irányokból tapasztalják meg az életet, míg a Rák az érzelmek, a tradíciók felől érkezik, addig a Nyilas egy nyughatatlan felfedező. A Rák állandóan ismétlődő apály-dagály hulláma megviselheti a Nyilast, míg a Ráknak nehezére eshet elfogadni a Nyilas nyughatatlanságát, és állandó, házon kívüli kalandozásait. Egyben jót is tehetnek egymásnak, mert a Rák egy biztos hazatérést kínál a Nyilasnak, míg visszafelé a dolgok állandó megmozgatása, egy kis izgalom, sokféleség jót tehet a Ráknak. A Nyilas terveit a Rák kitartóan segíthet befejezni, de a Ráknak meg kell értenie, hogy a Nyilas szabadságát nem korlátozhatja, meg kell bíznia benne. Ha ez a bizalom felépül, egy gyümölcsöző kapcsolat lehet az övék. A tűz és a víz találkozása örök izgalom, és nagyon eredményes, ha a célok jól ki vannak jelölve. A Hold, ami a Rákot irányítja, az érzelmeket állítja középpontba, a Jupiter, ami Nyilast, a kiterjedést, az optimizmust, a szerencsét, az utazást. A női és a férfi energia találkozása kettőjük kapcsolata, ami jelenthet harmóniát. Ez a kapcsolat a Rák döntésén fog múlni: meg tud-e bízni az egyébként lojális, és komoly szándékú kalandorban, és hajlandó-e örömmel fogadni minden hazatéréskor, szeretne-e hátországa lenni? Ha igen a válasz, akkor sok-sok jó dolgot fognak megélni együtt.

A Rák jegyében születettél? Vajon kibe érdemes beleszeretned?

A Rák jegyében születettél? Vajon kibe érdemes beleszeretned?

Nyilas és Oroszlán páros

Meglehetősen tüzes páros, akik körül csak úgy forr a levegő. Nagyon dinamikusak, a maximumon élvezik az életet, nem ismernek lehetetlent, és egymás tüzére még olajat is öntögetnek, biztos, ami biztos. A Nyilas a mély, filozofikus gondolataival, az Oroszlán nagyvilági életstílusával fűszerezi meg mindennapjaikat, amik közt konkrétan nem léteznek hétköznapok. Minden napot úgy élnek meg, mintha ez lenne az utolsó, és a Nyilas ezt taníthatná is az egyetemen. Őszintén csodálják egymás nagyratörő hajlamait, mindketten meleg szívű, varázslatos személyiségek, így bárki, aki élvezheti kettejük energiaszikráit, szerencsés lehet. Mindketten kicsit türelmetlenek, sajnos ebben nem lesznek egymás segítségére. Az Oroszlánt felbőszítheti, ha a Nyilas kedvesen flörtölget, pedig ő csak olvasni akar mások gondolataiban, és minden ilyen közeledése tulajdonképpen csak egy tanulmány. Mindketten szeretik a társaságot, tehát valószínűleg az ő lakásuk lesz a baráti összejövetelek legfőbb színtere. Míg a Nyilas egy nagy könyvként néz az életre, amit ki kell olvasni, meg kell tanulni, az Oroszlán úgy tesz, mintha ő lenne ennek az egész világnak a háziasszonya/házigazdája. A Nap (Oroszlán) és a Jupiter (Nyilas) találkozik ebben a kapcsolatban, ami ugyan két férfias energia, de gondoskodik kettőjük bőségéről, harmóniájáról. Nagyon jó csapat lehetnek, nyugodtan égethetik két végén a gyertyát. Csak hívjanak meg bennünket is a bulikba.

Nyilas és Szűz páros

Egy takaros párt alkotnak ők ketten. A Nyilas egy javíthatatlan kalandor, társasági ember, a Szűz pedig jobban szereti elemezni, kiértékelni, értelmezni a Nyilas felfedezéseit. Nagyon szeretnek ezekről az élményekről beszélgetni. A Szűz lehet, hogy túl hamar szeretne ráfordulni a tökéletességre, de a Nyilas, bár ez nem az ízlésének megfelelő viselkedés, mégis nagyon díjazza a megbízható kapcsolatot, és azt, hogy partnere feje nem a fellegekben van állandóan. Mindketten nagyon eredeti módon közelítenek az élethez, míg a Szűz praktikusabb és összeszedett, a Nyilas egy energikus felfedező. Néha kicsit nehéz lehet a Nyilasnak elfogadni a Szűz pragmatikus realizmusát, míg a Szűznek időnként nehéz lehet elfogadni a Nyilas energikusságát. A Szűz egy biztos bázist tud nyújtani a kalandornak, és segíthet neki, hogy célirányban maradhasson, hogy a kitűzött céljai felé haladhasson. A Nyilas pedig változatosságot, izgalmat tud hozni a Szűz mindennapjaiba. A Merkúr (Szűz) és a Jupiter (Nyilas) találkoznak ebben a kapcsolatban. A Merkúr a kommunikációt jelenti, és a Szűz aspektusából ez az elemzés, míg a Jupiter a filozófiát, a magasabb szintű tudást, tanulást és az utazást jelenti. Nagyon mélyen, élvezetesen elemezhetnek közösen filmeket, könyveket, míg a Szűz a részletekre hívja fel a figyelmet, addig a Nyilas a teljes képet látja, így kiegészítik egymást, sokkal komplexebb lesz közösen a megértésük. A Szűz földjegyű, a Nyilas tűzjegyű, utóbbi szabadságot szeretne, előbbi viszont anyagi biztonságot, az otthon stabilitását. A Nyilast a tiszta érzelmek motiválják, míg a Szűzet inkább a gondolatok. Mindketten változékony jelek, rengeteg dolgot tudnak párhuzamosan csinálni, ha szükséges, és egymás dolgai iránt is érdeklődni kezdenek. Egyiküknek sem esik nehezére, hogy biztosítsa a másiknak a kapcsolaton kívüli szabadságot, és csodásan, stílusosan tudnak bánni egymással, és sosem okoz nekik gondot, ha valamin szorosan együtt kell dolgozzanak. Ez egy olyan kapcsolat, amiben tudják egymás szemével is figyelni a világot, így gazdagabbak lesznek, mint amilyenek a kapcsolat előtt voltak.

Nyilas és Mérleg páros

A Mérleg és a Nyilas kapcsolata maga a tökély. A zodiákusban egymástól két jegynyire található jegyek általában nagyon jól érzik magukat együtt, és mély kapcsolatot tudnak kialakítani egymással. A Nyilas, az utazó, aki folyamatosan a bölcsességet keresi. A Mérleg a művészetet, a szépséget és az esztétikát kedveli, így ösztönző társa lehet a Nyilasnak, és sokat tud hozzáadni a Nyilas tapasztalataihoz. A kapcsolat mindig megújul, mindketten izgalmastan tartják, és mindemellett már a kezdetektől fogva bensőségesnek érzik. Együtt új távlatokat érnek el a szerelemben és az életben is. Remek barátai és szeretői egymásnak. Problémák nemigen akadnak közöttük. Lehet, hogy néha a Nyilas kicsit túl nyers, és megbántja a Mérleget, vagy a Nyilas kicsit irányítgatónak érezheti a Mérleget, de miután a Mérleg olyan ügyes diplomata, bármilyen feszültséget ügyesen elsimít majd. Mérleg felett a Vénusz (a szerelem), a Nyilason a Jupiter (a szerencse és a filozófia) uralkodik. A Vénusz nőiessége és a Jupiter férfiassága teszi ezeket a jegyeket összeillővé. A Nyilas folyamatosan törekszik a nagy dolgok, az igazság, az élet és a halál értelmének megismerésére, és amikor a Mérleg új ötlettel áll elő (ahogy szokott), a Nyilas alig várja, hogy megismerje ezt az új elképzelést. A Mérleg levegőjegy, a Nyilas tűzjegy. Ez a partnerség tele van kinetikus energiával. Amint a levegő terjeszti a tüzet és az exponenciálisan növekszik, ez a kapcsolat éppúgy örökké heves és lelkes. A Nyilas, aki változó jegy, azt hiszi, ő fogja a kormányt, de a Mérleg szépen csendesen, szinte észrevétlenül, kardinális jegyként elirányítgatja ezt a kapcsolatot. Csak senki ne szóljon a Nyilasnak, légyszi! A kapcsolat akkor alakul a legjobban, amikor a Nyilas érezheti, hogy nagyfokú szabadság és függetlenség van a kapcsolatban. Kölcsönös érdeklődésük, az új ismeretek iránti vágy, az értelem fontossága miatt is nagyon illenek egymáshoz. Minden bizonnyal nagyon messze jutnak érzelmileg, és utazásaik során a Google maps-en is.

Nyilas és Skorpió páros

Ha egy Skorpió és egy Nyilas szeret egymásba, már a szerelmük elején figyelmeztetni kell őket, hogy lazítsanak, szánjanak időt arra, hogy mélyen megismerjék egymást, különben azt kockáztatják, hogy túllépnek a másikon. Ennek a kapcsolatnak vége lehet, mielőtt bármelyik partner rájönne, hogy elkezdődött valami, ha nem vigyáznak! Türelmükért, egymás megismerésébe fektetett idejükért azonban gazdag jutalom jár. A Nyilast a változás, az új és az izgalmas, valamint a pozitív gondolkodás motiválja a kapcsolat elején. A Skorpió azonban még közelebb akar kerülni a szerelméhez, és meg akarja erősíteni az érzelmi kötést. A kapcsolat elején a Nyilas egy kicsit csapdában érezheti magát a Skorpió elragadtatott figyelme és az elköteleződéssel kapcsolatos magas elvárásai miatt. Ha a Skorpió képes irányítani érzelmeit, kicsit vissza tudja fogni magát, az a kapcsolat kialakulását és tartós megerősödését segítheti. Ha sarkosan akarjuk megfogalmazni: a Skorpiónak nem kellene túlságosan nyomulnia az elején, így nem baltázná el a dolgot. Erre körülbelül ötven százalék az esély. A Skorpió és a Nyilas minden napot kalandnak (vagy Skorpió esetében izgalmas rejtélynek) tekint, és végtelen lehetőségként felfedezésre, tanulásra. A hétköznapokból való közös menekülések közelebb hozzák őket. A Nyilasnak időnként elege lehet a Skorpió makacsságából és rugalmatlanságából, a Skorpió időnként viszont azt gondolhatja, hogy Nyilas társuk egy kicsit túl forrófejű. Élvezni fogják a közös tanulást, és az utazás nagyon előnyös tevékenység lehet ennek a párnak. Kapcsolatuk mindig úton van. A Plútó és a Mars uralja a Skorpiót, a Nyilast pedig a Jupiter. A Mars a háború istene, aki megnyitja a kaput Skorpió elszánt, bátor karakterének. A Mars a Plútóval kombinálva újjászületést és megújulást jelent. A Jupiter a filozófia, a magas szintű tanulás, a terjeszkedés, az optimizmus, a szerencse és az utazás bolygója. A Skorpió vízjegyű, a Nyilas pedig tűzjegyű. A Nyilas nagyon spontán, abba az irányba tart, ahová szeszélye vezeti, míg a Skorpió visszafogottabb, sokkal nehezebben kiismerhető. Még akkor is el tudják kerülni a válságokat, ha félreértelmezik egymás motivációit. Ha a szerelmesek elhivatottan hisznek ebben a kapcsolatban, odaadásuk és szeretetük mindenen átsegítheti őket. A Skorpió fix jegy, a Nyilas változó jegy. Mindkettőjüknek nagyon jól megy a multitasking, csak úgy zsonglőrködnek a feladatokkal, a munkában, otthon, a családdal kapcsolatban, szeretik, ha pörögnek a dolgok. A Nyilas hajlamos arra, hogy az egyik feladatról a másikra ugráljon anélkül, hogy befejezné őket, itt jól jön a Skorpió rendszerezettsége. A Nyilasnak el kell ismernie ezt a nélkülözhetetlen támogatást, és ki kell fejeznie elismerését a Skorpiónak, ez sokat jelenthet a kapcsolat sikerességében. A Nyilasnak szüksége van szabadságra, ezt a Skorpiónak meg kell értenie, és akármilyen nehezére esik, támogatnia kell. A Nyilas ötleteit a Skorpió kivitelezi, még akkor is, ha a Nyilas már megunta, és továbblépett valami más felé. Biztonságot adhatnak egymásnak, ha megnyílnak egymás előtt, és értékelik egymást, ha ezt meg tudják lépni, szívből jövő szeretet és tisztelet fűzi majd őket össze. Biztosan egy szenvedélyes, izgalmas kapcsolat lesz, szívesen veszünk egy jegyet, és beülünk az első sorba egy pattogatott kukoricával.

Nyilas és Nyilas páros

Amikor két Nyilas esik szerelembe, akkor két igazságmániás talál egymásra. Ez a pár művelten értelmezi a körülötte lévő világot. Mindkettőjükben erős az éhség a további ismeretek iránt is, és kellemes beszélgetésbe és gúnyolódásba keverednek egymással, amely kihívást jelent és jólesőn izgatja az elméjüket. Időnként forrófejűen vitatkozhatnak, amikor az egyik tényfanatikus Nyilas kissé túl messzire viszi a dolgokat. Nehéz tartani ebben a dologban a mértéket, ebben mondjuk tökéletesen egyetértenek. Könnyűek és függetlenek, ez a kettő ember teljesen kompatibilis, amikor a személyes érdekeket kell egyensúlyba hozni. Nem ismerik a féltékenységet, és mindkettő személyes projektekkel van elfoglalva, ha nem a szeretőjével. Amikor azonban együtt vannak, mindent megtesznek azért, hogy partnerüknek örömet szerezzenek és a közös érdekeket kielégítsék. Bár alkalmazkodóképesek és modernek, időnként vaskalaposnak mutatkoznak. A Nyilasnak nem az a természete, hogy haragot tartson, vagy hagyja, hogy a nézeteltérések nagyon hosszú ideig akadályozzák a dolgok folyását. A Nyilasokat a Jupiter bolygó uralja. A bővítés (halmozás) itt a kulcsszó, mindketten élvezik az új ismeretek elsajátítását. Varázsuk és karizmájuk nemcsak egymásra van hatással, hanem nagyon kellemes párrá is teszi őket. A Nyilas tűzjegyű, és amikor két tűzjegyű egyesíti erejét, akkor összeolvadnak, hogy még nagyobb lángot hozzanak létre. Ez egy piromán szerelem, semmi kétség. Folyamatosan úton lesznek, hogy együtt és megtapasztalják az életet: jobban szeretnek kirándulni, mint csak a útikönyvekben olvasni a helyekről. Barátságosak, társasági lények, de sokszor előbb szólalnak meg, mint gondolkodnak, és ebből azért lehet bonyodalom. Imádják az új projekteket, csak egy a fontos, ne tartsanak sokáig, mert türelmük az nem sok van, és a kitartásban nem tudják támogatni egymást. Lehet, hogy több lesz a félbehagyott ügyük, mint az átlagos halandóknak. A Nyilas változó jegy, kacérok és állandóan izgatottak, hiperaktívok, de többnyire könnyű kijönni velük. Kompatibilitásuk és tudásvágyuk összefonhatja őket. Együtt fogják felfedezni a világot, és az értelem világát. Jó páran nem fogják tudni követni a logikájukat, de ez- ahogy ők fogalmaznának- , nem az ő hibájuk.

Nyilas és Bak páros

Amikor a Nyilas és a Bak között alakul ki szerelmi kapcsolat, a dolgok igen lassan kezdődnek, és az elején úgy érezhetik, hogy nincs sok keresnivalójuk a másikkal. Bizonyos szempontból a Nyilas és a Bak ellentétjei egymásnak. A Nyilas könnyed, szeszélyes, állandóan a tudást, az ismereteket, a tapasztalatokat hajszolja, mindig fejjel ugrik bele új dolgokba, és általában türelmetlen. A Bak részlet-orientált és passzív, sőt félénk, és mindig a következő projekt felé néz. Különbségeik hosszabb távon azonban erős kapcsolatot teremthetnek, a szerelmesek rengeteg dolgot tanulhatnak a másiktól. Ehhez azonban át kell vergődniük magukat a kapcsolat igencsak nyögvenyelős elején, amikor még nem biztos, hogy képesek átlátni egymás hibáin. A Nyilas megtaníthatja a Bakot, hogyan kell kalandozni, és megmutathatja neki az életéből annyira hiányzó szabadságot. A Bak megtanítja a Nyilast, hogy figyeljen a részletekre, megmutathatja neki, hogy az apró dolgok fontosak, és segíthet neki kiaknázni végtelen energiáját. A Nyilasokat a Jupiter bolygó uralja, a Bakot pedig a Szaturnusz. A Jupiter a magas szintű tanulmányokról, a filozófiáról, az ismeretek bővítéséről és a sok esetben túlzásokhoz vezető szerencséről szól. A Szaturnusz a kemény munka, a segítőkészség, az ambíció és a felelősség uralkodója. Egymásra gyakorolt hatásuk pozitív lehet, és hajlamosak kihozni egymás legjobb tulajdonságait. Mindkét jegynek egy kicsit hátrébb kell lépnie, higgadtan értékelni, és megismerni, megérteni a másik megközelítését. A Nyilas megtaníthatja a Bakot spontánabbá válni, ugyanakkor stabilitást nyerhet a Bak racionális szemléletéből. Észre kellene venniük, hogy ez egy winwin kapcsolat lehet, ha nem egóból állnak neki tönkre tenni. A Nyilas tűzjegy, a Bak pedig földjegy. A Nyilas mindig filozofikus értékelés után kezdeményez projekteket, míg a Bak praktikusabb, tényszerűbb megközelítést alkalmaz. A Bak gondolkodni fog tevékenységük következményein is, míg a Nyilas pusztán saját személyes elégedettsége miatt szeret tevékenykedni. Nehézségeik lehetnek nagyon különböző erkölcsi megközelítésükből fakadóan, de ha a különbségeiket félreteszik, kitűnő párossá válhatnak egymást kiegészítő természetük miatt. A Nyilas egy változó jel, a Bak pedig kardinális jegy. A Nyilas nem az az ember, aki vezető, vagy motiváló erő tud lenni, de ha van egy közös ötletük, és meglátja a módját, hogyan tudja segíteni, akkor szívesen teszi a maga részét. A Bak viszont előáll az ötletekkel, és szerepeket oszt ki másoknak. A Nyilas és a Bak nagy sikerrel tud ugyanazon a célok felé törekedni, mivel nincsenek köztük konfliktusok a szerepek leosztása miatt. Ha legyőzik egymás iránti kezdeti ellenállásukat, és meglátják, mennyit nyernek a másikkal, eltérő személyiségük rendkívül hatékony szerelmespárrá teheti őket. Mondjuk kérdés, hogy a hatékonyság mióta a szerelem mérőeszköze.

Nyilas és Vízöntő páros

Amikor a Nyilas és a Vízöntő egymásba szeretnek, egy rendkívül kreatív és egyedülálló párost alkotnak. Soha egy unalmas pillanat, mindketten fellélegezhetnek! Minden romantikus szál mögött egy barátságról beszélünk, és ez itt a lényeg! Két jegyre állnak egymástól a zodiákusban, és az ilyen állás mindig feltételezi, hogy jól kijönnek egymással, jól érzik magukat egymás társaságában, és kitűnő közöttük a kommunikáció. Mindketten idealisták és imádják belevetni magukat az életbe. Olyan érzésük lehet együtt, mintha repülnének, anélkül, hogy félniük kellene a lezuhanástól. Sok Nyilas-Vízöntő kapcsolatot meghatároz a kölcsönös csodálat érzése. A Nyilas vonzódik a Vízöntő egyéniségéhez, jövőképéhez és kreatív képességéhez. A Vízöntő csodálja a Nyilas kiválóságát és kezdeményezőkészséget - a Nyilas mindig új ötletekkel áll elő, de nem mindig képes azokat úgy végrehajtani, ahogyan a Vízöntő igen. Mindkét jegy élvezi függetlenségét, és nincs sok konfliktus közöttük, mert mindegyik megérti és elfogadja a másik szabadságvágyát. Időnként a Nyilas túl önzőnek tűnhet a Vízöntő számára, aki viszont túl hűvös lehet Nyilas párjuk számára. A feladat az, hogy közöljék egymással elköteleződésüket, időnként emlékeztessék rá a másikat, hogy fontos nekik a kapcsolat, és akkor minden a legnagyobb rendben lesz. A Nyilasokat a Jupiter bolygó, a Vízöntőket a Szaturnusz és az Uránusz bolygók irányítják. Ez a három bolygó egyfajta ciklust alkot, amely tipikusan jellemzi a Nyilas-Vízöntő viszonyt, különösen a látnoki képesség tekintetében. Az Uránusz az új ötletek és kreativitás bolygója; ettől a bolygótól kapják a Vízöntők grandiózus ötleteiket. Ezután a Jupiter a magasabb szintű tanulás, az expanzió és a bőség irányába hat. Végül a Szaturnusz tartja a frontot a befejezésig, azután, hogy az Uránusz inspirációja kimerült, és a Jupiter energiája új dolgokra tér át. A Nyilas tűzjegyű, a Vízöntő pedig levegőjegyű. A levegő ugyanúgy táplálja a tüzet, mint ahogyan a Vízöntő nagy ugrásokra ösztönzi a Nyilast. A Nyilas képes lépést tartani a Vízöntővel, és örömmel vág bele futurisztikus ötleteken alapuló kísérleteket folytatni. Amikor összejönnek, innovatív, ötletes csapattá válnak. A Vízöntő és a Nyilas az intellektust és a kalandvágyat használja új tapasztalatok megszerzéséhez – kölcsönösen fokozzák a kreativitást a másikban. A Vízöntő segíthet a problémás helyzetek feloldásában és megoldásában, ahelyett, hogy újakba kezdene, ahogy a Nyilas, aki sodródik egyik témáról a másikba, ahogy a hangulata vezeti. Mindketten hűségesek és odaadó társai egymásnak, és sok mindenen túl tudnak jutni együtt. Félelmetesen erős kombinációjuk a kifelé irányuló mozgás és a befelé irányuló mélység kapcsolata. Ők tudják, miről beszélünk, a többiek ezt meg úgysem érthetik.

Nyilas és Halak páros

A Nyilas és a Halak szerelem a megvalósult álom! A Nyilas egy gondolkodó és filozófus, aki könnyen sodródik egyik törekvés felől a másik felé. A Halak inkább befelé fordul, saját gondolkodásmódjának folyamatos megváltoztatásán dolgozik. Bizonyos szempontból ellentétjei egymásnak, és a kívülállók számára valószínűtlen párnak tűnhetnek, de ahogy növekszik egymás iránti szeretetük, egyre nagyobb valószínűséggel képesek kielégíteni a másik tudásvágyát, és egy egészséges kapcsolatot fenntartani. A Nyilas vibráló és sokoldalú, és a Halakkal való kapcsolatában gyakran ő válik a sérülékenyebb. érzékenyebb partnere védelmezőjévé. A Halak viszont megértéssel támogatja harcosabb partnerét. A Halak a vízhez hasonlóan könnyen alkalmazkodik a környezethez, és sokkal több energiát szán partnere megértésére, mint más jegyek, így sokkal türelmesebb a Nyilas elzárkózásaival is. Ebben a kapcsolatban a Nyilas aktív tudáskeresése egyesül a Halak másokkal szembeni szelíd együttérzésével. A Nyilast és a Halakat egyaránt a Jupiter bolygó uralja, de a Halakat emellett a Neptunusz is irányítja. A Jupiter a kutatás és ismeretterjesztés vágyát adja mindkét jegynek. A Halak sokszor elhivatott a világ megmentésében (talán zero waste aktivista, környezetvédő). A Nyilas viszont inkább az akadémikusok között érzi jól magát. A Neptunusz nagy víziókról, ötletekről és illúziókról szól; de kiábrándultsággal és fantáziával is együtt járhat. A Nyilas segíthet a Halaknak kicsit a realitás talaján maradni, míg a Jupiter a Halak oldaláról azon dolgozik, hogy kicsit lehűtse a Nyilas forrófejű kitöréseit. A Nyilas tűzjegyű, a Halak pedig vízjegyű. Ez a két elem nagyszerű párost alkothat, ha engednek egymásnak egy keveset, és felhasználják a veleszületett megértésüket egymás iránt, az emberek iránt, és az ügyek megoldására koncentrálnak. A Halak irányt kínálhatnak a Nyilas számára, és segíthetnek nekik szelídebbé válni, míg a Nyilas arra tanítja a Halakat, hogy menjen ki és fedezze fel a világot. Élvezni fogják a közös utazást. Igaz, a Halak időnként érzelmileg kimerítő lehet a Nyilas számára, a túl sok víz ugyanis csillapítja a Nyilas tüzes szellemét. Ezzel szemben a túl sok tűz felforralhatja a vizet, és a Halak azon kaphatja magát, hogy szabályosan gőzölög. A Nyilas és a Halak egyaránt változó jegyek, így egyik partner sem érzi szükségét, hogy uralja a kapcsolatot. Élvezik az egyenlőséget, és szeretik látni, hogy ötleteik megvalósulnak. Profitálhatnak egymás bölcsességéből, ugyanakkor jól kijönnek egymással. Ami az egyikükből hiányzik, ott van a másikban. Legjobb, ha így adják fel a társkeresőn a hirdetést: keresem az ellentétem, hogy egy vízióban összeolvadjunk.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban