A pénzhiány ma leleményessé tesz- Egymondatos horoszkóp - Május 17.

2018.május.16.

Az Ikrek jegyében lévő Hold kedvez a rokonlátogatásnak, az információgyűjtésnek, a megbeszéléseknek, az utazásoknak és a kapcsolatteremtésnek. Ha a nap második felében, amikor a Hold együttállásba kerül a Vénusszal, megpillantasz egy érdekes, letehetetlen könyvet, ne habozz, számold le a pénzt, és szerezz örömet vele a párodnak. Mivel a Nap még a Bika jegyében jár, a pasikra a birtoklási vágy, míg a nőkre a laza, kötetlen kapcsolat iránti igény lehet jellemző. Ne csodálkozz tehát, ha a pároddal két külön világban éltek! Főzéskor állati eredetű zsiradék helyett használj hidegen sajtolt növényi olajat.

A pénzhiány ma leleményessé tesz- Egymondatos horoszkóp - Május 17.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Reklámhadjáratoddal gyarapíthatod bevételedet, sokan találnak ellenállhatatlannak, az internet vagy egy belvárosi séta pedig remek flörtölési lehetőséget ígér.

Bika (04. 21-05. 20.) A pénzhiány ma leleményessé tesz, de mivel könnyedén szórod a pénzt, a sok, többnyire nem jelentős kiadás összeadódva igencsak megterhelheti a költségvetésedet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ötletesség, könnyedség és kreativitás kell ahhoz, hogy megismerkedj a nagy Ő-vel, de biztos lehetsz benne, hogy a legtöbb nőt lepipálod - csak ne bízd el magad!

Rák (06. 22-07. 22.)
Sejtelmes dolgok történhetnek veled, s bár ma szeretsz egyedül lenni, tisztában vagy vele, hogy ezt társaságba járással, rokonlátogatással kellene ellensúlyoznod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Barátnőid társasága egyrészt elszórakoztat, másrést kikérheted a tanácsukat, közben vidám csatákat is vívhattok a borospoharakkal, netán néhány pasival.

Szűz (08. 24-09. 23.) Hivatásodban bezsebelhetsz minden elismerést, meglepődve veszed át a fizetésedet, jóval többet kapsz, mint máskor: ez lesz főnököd meglepije jól végzett munkádért.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ez a nap főleg azoknak kedvez, akik üzleti úton vagy szabadságon vannak: ma nemcsak szíveket hódíthatsz meg, más jellegű, anyagi sikerekre is számíthatsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az üzletkötés a mai napon a kisujjadban van, üzleteidet ravasz módon intézed, s kétség sem férhet hozzá, hogy szexuális technikádat is tovább finomítod.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel szerelmed átlát rajtad, megrendelőddel ne bonyolódj kalandba, ragaszkodj hozzá, hogy kapcsolatotokat teljes mértékben az üzleti ügyekre korlátozzátok!

Bak (12. 22-01. 20.) Jó állásajánlatot kaphatsz, és ha egyszer végre éles elméjű emberek közé kerülsz, biztosan szerzel új hódolókat is magadnak, nem leszel többé magányos remete.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha beleszerettél valakibe, akkor be kéne mutatnod közeli hozzátartozóidnak a választottadat: ez talán a legjobban sikerülne egy családi összejövetelen.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha szíved választottja megemlíti, mi lenne, ha összeköltöznétek, ne mondj igent, csak ha meggyőződtél róla, hogy kedvesed házasulós és hajlandó elköteleződni.

Ez is érdekelhet

Mi várt egy színésznőre a forgatáson az intimitás koordinátorok előtt ötven évvel? Semmi jó

Mi várt egy színésznőre a forgatáson az intimitás koordinátorok előtt ötven évvel? Semmi jó

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói