A reménytelen kapcsolatok és szerelmek ma valóra válnak - Egymondatos horoszkóp: December 24.

2016.december.24.

Az idei karácsony a Szaturnusz és az Uránusz barátságos fényszögének, a Jupiter-Uránusz szembenállásnak és a Vízöntő-Vénusz jóindulatú rezgéseinek köszönhetően a megújulásról szól. Amikor körülvesznek a régi barátok, a rokonok és a hagyományok, de ne álljunk ellen a késztetésnek, ha a csillagok nyüzsgésre ösztönöznek. Nincs az idei karácsonynál alkalmasabb idő a reménytelen szerelmek és kapcsolatok valóra váltására. Ez az ünnep a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy felelevenítsük a múltat, visszagondoljunk azokra az emberekre, akiket ismertünk és szerettünk.

Kos (03. 2l-04. 20.) Még az ünnepeken is szorgalmasan készülsz a vizsgáidra, de ha igent mondasz, karácsonyi ajándékként megkaphatod azt az embert, akit szeretsz, s aki szeret téged,

Bika (04. 21-05. 20.) Bár a betétszámlád üres lesz, amikor minden hitelkártyás vásárlást lekönyvelnek, szép karácsonyi ajándékot: állásajánlatot kaphatsz egyik régi munkatársadtól.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Jelentkezhet a kedvesed, aki nemrég otthagyott, és ha külföldre vetődnél, akkor igazán szárnyaid alá vehetnél egy szerelemre éhes Mérleget vagy Vízöntőt.

Rák (06. 22-07. 22.)
A családban fölelevenítheted a szeretetet, az önzetlenséget, de ha hiányzik életedből a társ és a testi kapcsolat, most megszerezheted azt, amire szükséged van.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha azért panaszkodsz, mennyire untatnak az imádóid, és inkább férjhez mennél valamelyikez, vajon végre észhez térítene-e egy esetleges karácsonyi esküvő?

Szűz (08. 24-09. 23.) Az ünnepi étrendet igyekezz különleges csemegékből összeállítani, de ne hagyd, hogy egy terhes családi kötelezettség vagy adósság felborítsa a családi egységet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Leveheted lábáról vágyaid tárgyát, ám ha azt állítod, nem akarsz férjhez menni, ne felejtsed el, a párodnak is döntenie kell, hogy el akar-e venni egyáltalán.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel életed párja számára nagyon kínos lenne, ha az idei karácsony merev szabályok szerint zajlana, ne hagyd, hogy a kapcsolatotok emiatt szenvedjen törést.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Talán egy új vállalkozás vagy szerelem lehetősége hoz izgalomba, de nem tudod megtagadni alaptermészetedet, hosszabb útra vagy rokonlátogatásra indulsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Ahhoz, hogy szabadnak érezd magad, a családban az a legjobb megoldás, ha mindenki elengedi a tartozásokat, de téged is elfogadnak, és ajándékaidat is.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem nagyon adsz a formaságokra, szenteste azonban családod tagjai ragaszkodnak hozzá, hogy az ünnepi vacsora alatt együtt maradjatok az asztalnál.

Halak (02. 20-03. 20.) Egyik üzletfeled elrabolhatja a szívedet, sok örömet szerez neked az ágyban, de ha felszívódik az ünnepeken, valld be a barátaidnak, hogy vigaszra van szükséged.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Ezt EDD, hogy jobban aludj este!

Ezt EDD, hogy jobban aludj este!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Szépséghírek

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció