A Skorpió számára ez az év szakítást hozhat

2021.január.15.

Költözés, házasság, lakásvásárlás, összebútorozás, különválás... Lehet, hogy kicsit elsiettétek a döntést, hogy összebútoroztok. Mindkettőtöknek újra el kell ezen gondolkodnotok. Lehet, hogy a fiúd nem akar elvenni, vagy neked nincs szándékodban férjhez menni, amikor folyton a nyakadban liheg a családod. Ha anyagi kötelezettségeid vannak ezzel a családdal szemben, akkor felteszed magadnak a kérdést, hogy… hogyan illik egy férj ebbe a dologba.

[object Object]

Szerencsére idén sokkal könnyebb szakítanod egy különc pasival, akit két lábon járó agynak tekintesz, de aki nem ismeri ki magát az élet dolgaiban. Igazán hálás lehetsz a rövidre fogott búcsúzkodásért, amely megkímél az udvarias, de határozott szakítási szándékot kifejező szavaktól. Életed 2021-ben nem marad ugyanolyan, de annál izgalmasabb és változatosabb lesz! Zárkózottságod és bizalmatlanságod miatt nem lesz könnyű megőrizni meglévő kapcsolatodat, viszont nagyon hűséges és szenvedélyes vagy.

Mindenáron biztonságban akarod érezni magad, de a kapcsolatodban és a családodban bekövetkező változások szükségessé teszik, hogy rugalmasabban és készségesebben reagálj partnered és hozzátartozóid igényeire. Jellemző rád, hogy meg akarsz győződni arról, hogy amit megteszel a társadért, megéri a fáradságot.

2021-ben olyan partnerjelöltek felbukkanására is számíthatsz, akik jól szórakoznak veled, különösen az ágyban, legalábbis a kapcsolat kezdetén. A párod azonban egy idő után észreveszi, mennyire függő vagy valójában, ráadásul gyakran rendezel féltékenységi jeleneteket. Ha nem sikerül szerelmi életedben kikapcsolnod kontrollmániádat, akkor előfordulhat, hogy 2021-ben nem találsz megfelelő partnert magadnak és egyedül maradsz. Az sem kizárt, hogy a pasi, akit szeretsz, szándékosan kikezd egyik rokonoddal. Egy ingatag alapokon álló kapcsolatot azért még nem kell széttaposni.

Ha otthon dolgozol, órákra eltemetkezel a számítógépes üzletelésben, vagy az őrületbe kergeted a családot ellentmondásos utasításaiddal. Ha hihetsz Hollywoodnak, a Mit akar a nő? szerint a Halakban vendégeskedő Jupiter sugallatára egy kissé lejárt Mel Gibsonra vágysz, aki képes olvasni a gondolataidban. Ám ha csak odahaza ülsz, és egy filmsztárról álmodozol, május közepétől július végéig azért reménykedhetsz benne, hogy egy érzékeny, álmodozó pasi melletted marad, ha magányos lennél. 2021-re fogadhatsz, két részre osztva az évet: lesznek olyan időszakok, amikor szellemi megértésre vágysz, majd egy második rész következik, ahol a romantika veszi át a főszerepet.

Ez is érdekelhet

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!