A stressz fokozódik a Halak számára 2021-ben

2021.január.21.

A Jupiter és a Szaturnusz pozíciója miatt a társadalom és munkahelyed bizonytalanságát érezheted, de az sem kizárt, hogy időnként annyira egyedül érzed magad, mint még soha életedben. A munkahelyi zaklatások, árulások tönkretehetik a hírnevedet, elkaszálhatják az előmeneteledet, vagy akár állásod elvesztésével járhatnak.

Néhány barátod elhagy, főnököd figyelmezetésben részesít, de a szomszédod vagy rokonaid között akad valaki, aki akkor ad tanácsot neked, amikor a legnagyobb szükséged van rá. A jegyedben lévő Neptunusz barátságos kapcsolata a Plútóval viszont lehetővé teszi, hogy megismerj olyan embereket, akiknek kiöntheted a szívedet, akiknél vigaszt és támogatást kereshetsz.

Ha az új esztendőt szorongást kiváltó módon szemléled, akkor bizalmatlanná válhatsz barátaiddal és főnökeiddel szemben. Idén szeretsz az elektronikával játszadozni, számítógépes programod azonban bizonyos esetekben rossz döntést hoz, esetleg téves információt küldesz tovább főnökeidnek vagy barátaidnak. Így kénytelenek lesztek beszélgetni egymással akkor is, ha kellemetlen a téma.

Időnként találkozgatsz egy hobó típussal, de ezt nem lehet kapcsolatnak nevezni. Bosszant, hogy ennek a pasinak gyakran sikerül veszélyes vizekre eveznie. De mit is várhatsz olyasvalakitől, aki mestere a szószegésnek. Innen menekülnöd kell, mielőtt egy örvényben találod magad… Élvezed viszont, ha "embermentéssel" foglalkozatsz, vagy olyan munkád van, amelyben kiélheted kreativitásodat. Talán éppen emiatt a mélyebb, közeli kapcsolatoknak kevés helyük marad az életedben.

Ebben az időszakban nemcsak te vagy feszült, hanem azok is, akiktől a karriered, hivatásbeli sikered nagymértékben függ, ezért a munkahelyi és pénzügyi terveket csak a szokásosnál nagyobb erőfeszítéssel tudod valóra váltani. Az idő nem kedvez a szabálytalan ügyleteknek, ám ha új állást vagy partnert keresel, május közepétől július végéig jó esélyekkel indulsz.

Megeshet, hogy akkor találkozol egy klassz pasival, amikor sebzettnek érzed magad, és szükséged van valakire, aki átsegít életed egyik legnehezebb időszakán. De ez minden, sajnálod, ha ő többre számít. 2021-ben rengeteg időd lesz arra, hogy átgondold a dolgokat. De azzal is legyél tisztában, hogy a párodnak nem rabszolgára vagy mesebeli jó tündérre van szüksége, hanem egyenjogú társra.

Komoly és kijózanító döntések elé kerülhetsz, és alkalmazkodnod kell váratlan helyzetekhez. A július, az augusztus, a november és a december alkalmas pasifogásra, esküvőre. Mivel szeretsz a szavakkal játszani, gyakran vicceken keresztül mondod el a legmélyebb igazságokat.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban