A szex, a szerelem, az élvezetek ma előtérbe kerülnek - Egymondatos horoszkóp: Január 8.

2017.január.8.

A Bika-Hold tehet róla, hogy a mai napon békésebb, türelmesebb, nyugodtabb, de makacsabb is vagy, mint más napokon. Hódolj az érzéki élvezeteknek, hívd fel a kedvesedet vagy egyik barátnődet, és kérd meg, hogy ebédeljen veled! Nem árt tudni, hogy a nők imádnak vásárolni, de a mai napon valószínűleg egy jó ízléssel rendelkező vásárlótársat is akarnak maguk mellé. Ami a szépségápolást illeti, a Bikában lévő Hold leginkább a ráncfeltöltő kezeléseknek, a nyakon lévő ráncok és a toka eltüntetésének kedvez.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma valószínűleg többet foglalkozol azzal, mennyit költesz, mint azzal, hogy mennyit keresel, bár tökéletesen tisztában vagy azzal, hogy a kettő kölcsönhatásban van.

Bika (04. 21-05. 20.) Természetes érzékiséged ma nemcsak a szexre vonatkozik, hanem mindenre, ami az érzékeléssel kapcsolatos: a szex számodra a finom falatokkal kezdődik.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma elrejtőzöl az emberek elől, de tudatosítani kell magadban, hogy a kényelem és a komfortzóna a pénzügyi lehetőségek megragadásának egyik legfőbb ellensége.

Rák (06. 22-07. 22.) Kényeztesd ismerőseidet különleges ételekkel, rendezz csajbulit, de ne hozd fel kifogásként a barátnőidnek, hogy semmiképp sem tudnál megenni egy desszertet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Minden, amit teszel, valamilyen szokás eredménye, de megrögzött szokásaid arra kényszeríthetnek, hogy "helyben fuss" vagy ugyanazokat az ételeket edd.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha szeretnél elutazni, akkor egy üzleti utazás, egy külföldi városlátogatás, vagy egy régi barát meglátogatása biztos, hogy belefér a költségvetésedbe.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel az állhatatosság fontos a gazdagság megteremtésében, állhatatosság nélkül vereséget szenvedsz, mielőtt elkezded, de állhatatossággal nyerni fogsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Fedezd fel az ölelés erejét, hiszen amikor megérinted a párodat, mintha azt mondanád: "Valóban kedvellek, szeretlek, és szeretném, ha jól éreznéd magad!"

Nyilas (11. 23-12. 21.) Alkalmas az idő pénzügyek kezelésére, álláskeresésre, új megrendelők felkutatására, de ne legyél túl kényelmes, tervezz mára valamilyen könnyebb testmozgást.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma az érzéki örömök állnak az első helyen: randi előtt gondolj arra, hogy az ellenkező neműek közül bárki boldog lenne, ha kitüntetnéd a figyelmeddel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Otthoni környezetedre ma különösen nagy gonddal ügyelsz: a megnyugtató színek, és a kellemes hőmérséklet kiemelt fontossággal bírnak számodra.

Halak (02. 20-03. 20.) A testi szerelem, a szex, a szépség, csakúgy, mint az étkezés, a mai napon nagyon fontos számodra, ez olyan valami, amit nem lehet elsietni, és jól kell csinálni.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Hasznos tanácsok, ha rád jön a falásroham

Hasznos tanácsok, ha rád jön a falásroham

Szépséghírek

Nagy pattanáskalauz: így szabadulhatsz meg a bőrproblémáktól

Nagy pattanáskalauz: így szabadulhatsz meg a bőrproblémáktól

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most