A Szűzben levő Holdat támadó Ikrek-Mars feszültséget okoz - Egymondatos horoszkóp: Május 5.

2017.május.5.

Mivel a kora reggeli órákban a Szűzben lévő Holdat az Ikrek-Mars támadja, feszült állapotban mellőzd az autóvezetést, de az este már a Hold és a Plútó trigon fényszöge miatt kedvez az iratok és számlák rendezgetésének, most mindent könnyebben megoldasz. Kerüld ma a zsíros, nehezen emészthető ételeket, próbáld ki a reformkonyhát, de tartós hullám elkészítésére is a mai nap a legalkalmasabb. Viszont tévedésben vagy, ha azt hiszed, hogy tenned kell valamit azért, hogy a társad érdemesnek tartson a vonzalmára. Ne a szolgálataiddal akard kiérdemelni a szeretetet, inkább abban bízzál, hogy pusztán önmagadért is szerethetnek.

Kos (03. 21-04. 20.) A reggeli órákban vigyázz a stoptábláknál, az elsőbbséget minden esetben add meg, és mielőtt belefogsz valamibe, nézz utána, nem hiányosak-e az ismereteid.

Bika (04. 21-05. 20.) Amikor érzéseid nem befolyásolják döntéseidet, remek gyakorlati érzékkel kezeled anyagi ügyeidet, de ne idegeskedj a párod apróbb hiányosságai miatt.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Haragod rendkívüli energiákat hordoz, és ha ezt megtanulod hasznosítani, kedvező változásokat idézhetsz elő, de ne fújj fel jelentéktelen apróságokat.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel ma hajlamos vagy túlreagálni helyzeteket, sértő dolgokat mondhatsz, de nagy segítség, ha megoszthatod az érzéseidet valakivel, akiben megbízol.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Amikor nem költekezhetsz kedvedre, akkor lehangoltnak érezheted magad, de talán a barátaid vagy rokonaid tudnak segíteni, hogy rájöjj, hogyan bánj a pénzzel.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne vitatkozz a munkahelyeden, és ne hidd, hogy vége a világnak, ha a párod nem mindent ugyanúgy akar, mint te, de a szexet este ne tegyétek takaréklángra.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Horoszkópod nem azt tanácsolja, hogy a rangon aluli feladatok láttán ugrálj örömödben, de nem lehetne egy kicsit derűsebb hangulatban töltened a napot?

Skorpió (10. 24-11. 22.) Reggel ne felejtsd el feladni a csekkeket, ne bocsátkozz üzleti kockázatokba, ám ha kedvesed vagy a legjobb barátod segítséget kér tőled, ne utasítsd vissza.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Bár a szakmai vagy házastársi konfliktusok elkerülhetetlenek, ne fokozd a nehézségeket még érzelmekkel is: vizsgáld meg őket tiszta fejjel, józan értelemmel!

Bak (12. 22-01. 20.) Időrabló munkára egy percet se vesztegess, fogadd el, amit a társad önként ad, de este jelentkezz be a kozmetikushoz: minden ráncfeltöltő kezelés eredményt hoz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A mai nap alkalmas könyvelésed áttekintésére, de gondolj arra, hogy párkapcsolatod nem a szenvedély, hanem az intimitás hiánya miatt kerülhet veszélybe.

Halak (02. 20-03. 20.) Párkapcsolatodban a munkamegosztás lehetőleg közös megegyezésen alapuljon, főleg akkor, ha a társad nálad sokkal jobban ért a gyakorlatias teendőkhöz.

Ez is érdekelhet

Ütős fekete szettel indítja a Gardróbnaplót Zimits Andrea divattervező

Ütős fekete szettel indítja a Gardróbnaplót Zimits Andrea divattervező

GLAMOUR Horoszkóp

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján